Kuka ei anna lapselle avainta mukaan?

  • Viestiketjun aloittaja Vierasss
  • Ensimmäinen viesti
"vierastus"
Tytön täytyy vaan toivoa ettei esim. mahatauti yllätä pihalla oottaessa, tai kuumenouse tms. että pitäisi päästä lepäämään... Tylyä toimintaa lasta kohtaan.
 
Outlet harmaana
[QUOTE="vierastus";30574570]Tytön täytyy vaan toivoa ettei esim. mahatauti yllätä pihalla oottaessa, tai kuumenouse tms. että pitäisi päästä lepäämään... Tylyä toimintaa lasta kohtaan.[/QUOTE]

Miten niin tytön täytyy toivoa?
Kamala tilanne joka tapauksessa lapsella ilman mitään oksutauteja ja kuumeita. varmaan tuntee olonsa tosi toivotuksi ja halutuksi kun vanhemmat noin kohtelevat.
 
"hups"
En anna, koska joku on kotona noin 90 % varmuudella. Jos tulee meno, jätetään joko takaovi auki tai jos useampi tunti poissa niin avain löytyy piilosta varastosta.

Mutta aika outoa toimintaa on lapsesi koulukaverin vanhemmilla. Surku tulee.
 
vierass
Meillä oli pentuna avain kengännauhalla kaulassa roikkumassa. Onko se nykyään jotenkin out vai turvallisuusriski?
On turvallisuusriski. Nykyisissä avainhihnoissa pitää olla tietystä voimasta aukeava turvasolki, ettei siihen kuristu, jos tippuu kiipeillessä ja jää roikkumaan nauhasta. Mutta noita hihnoja saa ihan mainoslahjoina tai voi ostaa sellaisen kuin haluaa.
 
"Hömelö"
On turvallisuusriski. Nykyisissä avainhihnoissa pitää olla tietystä voimasta aukeava turvasolki, ettei siihen kuristu, jos tippuu kiipeillessä ja jää roikkumaan nauhasta. Mutta noita hihnoja saa ihan mainoslahjoina tai voi ostaa sellaisen kuin haluaa.
Pointti varmaan oli enemmänkin se että avain roikkuu kaulassa kuin se nimmosessa narussa se roikkuu...
 
Mä en anna avainta meidän kolmasluokkalaiselle, koska hukkasi taas yhden avaimen. Nyt joutuu sitten karusti kokemaan millaista on elää ilman kotiavainta. Sisarusten avainta saa lainata vain jos on roskienvientivuorossa tai hakee ulkovarastosta jotain.
Joutuu olemaan joskus koulun jälkeen pihalla maks. tunnin ennenkuin sisarukset tulevat kotiin.
 
"kjh"
Meillä lapsi sai tietenkin avaimen reppuun syksyllä kun meni ekalla ja alkoi tulla tyhjään kotiin. On pysynyt tallessa ja muksut on päässyt sisälle halutessaan. Yleensä leikkii kylläkin pihalla sen kolme tuntia minkä on yksin.
 
"Vieraana"
[QUOTE="Hömelö";30574499]Häh?! Tokaluokkalaisella ei ole mitään asiaa yksin kotiin, vaikka yksin oliskin?! Ymmärsinks mä oikein, että lusmutkoon jossain, kunhan ei ole yksin kotona? Miksi?[/QUOTE]

Opettele lukemaan. Mähän kirjoitin iltapäivätoiminnasta ja sinne lapsi meni tokallakin ollessaan.
 

Yhteistyössä