Kuivausrummusta

Alkuperäinen kirjoittaja niinukka:
millä kuivaus teholla sinulla se kuivausrumpu on? meillä ainakin tuossa sellanen toiminto et jättää silityskuivaksi esim lakanat.joten himpun verran kosteahkot silloin ovat.
Se on kaappikuivalla, ja vaikka on erittäin kuivalla niin tahtoo olla vähän kosteita sillonkin.
 
vieras
AEG, jossa käytän useimmiten kuiva- toimintoa ja se kyllä kuivaa kuivaksi. Sen lisäksi on erittäin kuiva ja tuo kaappikuiva, kosteahko, silityskuiva ja mankelikuiva, joita käytän harvemmin.
 
Lakanat kuivuvat oikein hyvin, kun kaappikuivaksi kuivaan. Tosin kannattaa kesken ohjelman tarkistaa ettei rumpuun ole muodostunut lakanamyttyä, eikä rumpua kannata muutenkaan laittaa täyteen lakanoita etteivät mene ihan ryppyisiksi.

Jos pyykin seassa on paksumpaa trikoota olevia vaatteita, ne jäävät välillä kosteiksi ja joskus saattaa koko muukin pyykki olla vielä kosteaa. Myös pyyhkeet tekevät välillä saman. Sitten laitan sielä hetkeksi pyörimään. Jos vaatekappaleet ovat kovin erilaisia paksuudeltaan, ei kosteudentunnistin taida oikein aina hyvin toimia, mutta ei se ole ollut iso ongelma.

Ja meillä on LG:n rumpu.
 
Fleur De Lis
Alkuperäinen kirjoittaja mutzi81:
Tuo on Cylinda. Eli ei huono merkki mut tahtoo jättää lakanat kosteaks..ihan uus.
Meidän jo tosi vanhassa Cylindassa voi valita "slityskuiva" "kuiva" ja "erittäin kuiva" aina tarpeen mukaan.

Hyvin toimi Cylindat, ainakin nuo vanhakantaiset ruotsissa tehdyt (Cylinda Asea Scandia) laitteet. Niistä ei kannata luopua, vaan huoltaa niin kauan kuin osia saa. Elinkaari ylittää varmasti neljännesvuosisadan reippaasti. Tuollaisia ei vain enää taideta tehdä. Lienee joitakin mitä lie italialaisia "candejä" mitä lie nämä nykycylindat.
 

Yhteistyössä