Kuinkahan paljon pitää syödä suklaata, että siihen kuolee?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kohokohta-sivustolla lukee:
"Yksi ongelmista on tarjonta. Länsi-Afrikan kuiva ilmasto, erityisesti Norsunluurannikolla ja Ghanassa, jotka tuottavat yli 70 prosenttia maailman kaakaosta, on romahduttanut alueen tuotannon. Sienitauti moniliophthora roreri ei ole auttanut asioita. The International Cocoa Organizationin arvion mukaan tauti on tuhonnut 30–40 prosenttia maailman kaakaotuotannosta. Kaiken tämän vuoksi kaakaon viljely on osoittautunut erityisen vaativaksi elinkeinoksi, ja monet viljelijät ovatkin vaihtaneet paremmin tuottaviin viljelykasveihin, kuten maissiin."
 
vierailija
Sokeri tappaa. Se aiheuttaa kroonisen tulehduksen elimistössä, joka puolestaan synnyttää syöpää.
Varsinkin suomalainen sokerijuurikas ja siitä tehdyt valmisteet, koska kasvatuksessa käytetään poikkeusluvalla neonikotinoideja. On käytetty jo kauan, mutta ei ne maissista tehdyt glukoosifruktoosisiirapitkaan ole yhtään kummempia... Mäteneekö sisältä vai päältä, eikai sillä ole nykysysteemissä väliä, kunhan ihminen ei t u n n e mitään?
 
vierailija
No sittenhän on terveellisempää syödä suklaata kuin karkkia. Siinä on lähes puolet vähemmän sokeria:p
Ja alunperinkin se kaakaojauhe on ollut hyvä yskänlääke:)
Ehkä kaikki muuttui siksi kun se oli vähän kitkerää, ja historiassa...:
http://historianet.fi/sivilisaatiot/rooman-valtakunta/rohkea-runoilija-kirjoitti-roomalaisen-iskuoppaan

Luomuhunajaa laitan vähän luomukaakaojauheen sekaan, mantelijauhoa myös ja luomukermaa, mut ei sitä mikä on 3dl muovipullossa, koska siinä on levää, josta saa liikaa jodia ja karrageenilevä E407 aiheuttaa tulehdusta - koe-eläimethän syntyvät terveinä, mut tuolla niille saadaan erilaisia sairauksia tosi nopeesti:ninja::sick:
 
vierailija
Varsinkin suomalainen sokerijuurikas ja siitä tehdyt valmisteet, koska kasvatuksessa käytetään poikkeusluvalla neonikotinoideja. On käytetty jo kauan, mutta ei ne maissista tehdyt glukoosifruktoosisiirapitkaan ole yhtään kummempia... Mäteneekö sisältä vai päältä, eikai sillä ole nykysysteemissä väliä, kunhan ihminen ei t u n n e mitään?
Harmi tosiaan, et maissi valtaa viljelyalaa kaakaolta. Siitähän tässä on kysymys, kun ei myrkytetyssä maassa kasva muu. Ihmisestä tehdään lihotuspossu, on tiedetty kauan aikaa, mut se ei tule monenkaan mieleen ensimmäisenä?
 
vierailija
"Tammikuussa SOK veti markkinoilta Rainbow-maissia, koska yhdestä maissierästä löytyi listeriaa. Erä oli ollut myynnissä osassa S-ryhmän myymälöitä ympäri Suomen.

Markkinoiltaan vedettiin kaikki tuote-erät, joiden parasta ennen -päiväys on 6.1.2019–9.6.2019.

Jokaisen Rainbow-pakastemaissia ostaneen on syytä tarkistaa, onko kotipakkaseen tullut hankittua kyseistä maissia ennen kuin se ehdittiin vetää myynnistä.

ECDC kertoo, että maissia on vedetty myynnistä myös Virossa, Puolassa ja Ruotsissa."
 
vierailija
Söin ennen jotain 500 g suklaata päivässä ja olin terve kuin pukki mutta vyötärölle ilmestyi vähitellen hirveä rengas ja peffan päälle jenkkakahvat, käsivarsiin lötköt allit sekä reidet paksuntui ja tuli lörpöiksi.
Kaikki suklaan syytä. Olen riippuvainen siitä mutta nyt en enää syö sitä ellei joku tarjoa kylässä. Olen alkanut laihtumaan ja toivon että tulen vielä kivan muotoiseksi.
 

Yhteistyössä