Kuinka vilkas vauva oli mahassa ja millainen mahan ulkopuolella?

  • Viestiketjun aloittaja "shihtzu"
  • Ensimmäinen viesti
"shihtzu"
Mietin tässä, että voiko yhtään päätellä millainen tapaus on tulossa? Esikoinen oli mahassa hyvinkin rauhallinen, liikkeitä tuntui, mutta ei yrittänyt tunkea itseään vatsanahan läpi koko aikaa, kuten tää nykyinen tekee. Esikoinen on aina ollut suht helppo ja rauhallinen, vauhdikas kyllä, mutta toisaalta aika rauhallinen.

Nyt tää raskaus on yhtä myllerrystä, ainakin tällä hetkellä todella vilkas kaveri :)
 
"Usva"
Kyl meil on ainakin ollut yks yhteen. Esikoinen oli mahassa vilkas, siis sen luokan vilkas että samalla viikolla kun syntyi heitteli vielä mahassa voltteja useita kertoja päivässä. Makasin sairaalassa silloin ja kätilötkään eivät meinanneet uskoa tätä todeksi ja mua ultrattiin ja kopeloitiin että käsittivät tytön oikeasti kääntyilevän noin paljon.
Neiti on nyt pian 6v ja hällä on todettu ylivilkkaus. Siis ihan oikea diagnoosi. Ei mikään äidin päätelmä.


kakkonen oli rauhallinen kääntyili, joka lähinnä haki mukavampaa asentoa. Ja onkin huomattavasti rauhallisempi tapaus. Omaa tahtoa ja jääräpäisyyttä ja uhmaa löytyy sitten senkin edestä.

Kolmonen oli taas massussa ja on edelleen jotain tältä väliltä.
 
Esikoinen oli rauhallinen mahassa. Kyllä hänkin osaa varsin vilkas olla (silloin kun en haluaisi sitä )
Toinen oli niin vilkas, että oli saanut napanuoransakin solmulle, vilkas on edelleen.
 
"vieras"
Meillä esikoinen pyöri vatsassa aina kun itse yritin nukkua. Ja kun viimein oli pakko "herätä" valvotun yön jälkeen, vauva nukahti kun lähdin kävelemään. Samanlainen vilkas touhuilija hän oli syntymänsä jälkeenkin. Koko ajan sai kävellä perässä. Ja nukahti vain keinutukseen. Toinen on ollut rauhallinen sekä vatsassa että sen jälkeen.
 
Meillä oli aika rauhallinen mahassa... loppuaikana kyllä meinas tunkea massu nahkan läpi. Nyt on niin energinen ja vilkas 1V4kk poika, että oksat pois!! :D En oo vielä toista noin vilkasta 1-vuotiasta tavannut.:heart::D
 
Todella vilkas, neuvolan tätiä aina potki niin että kortissa oli aina +++. 1v todella kerkeäväinen ja koko ajan venkoamassa. Esim pyllyn pesu on lähes mahdotonta kun altaassa pitää joko luistella, hypätä pois, potkia saippuat seinille tai potkia hana kiinni tai eri lämpötilalle. On horoskooppimerkiltään kaksonen ja on todella ikään kuin kahdessa paikassa samaan aikaan.
 
at
Mahassa erittäin vilkas ja pyöriskeli vielä hyvin poikittain vähän ennen synnytystä. Nyt neitillä ikää 1v 4kk ja vilikeri vieläkin, erittäin aktiiviinen ja touhukas <3
 
"vieras"
Meillä oli justiinsa päinvastoin:

Esikoinen oli kamalan vilkas mahassa, jatkuvasti mylläs ja kieppui, työnteli kantapäätä "ulos", syntyikin pari vk etukäteen kun kai potkas kalvot puhki -nyt on tosi rauhallinen kaveri, mutta vähäuninen ja levoton nukkuja, käveleekin unissaan, siitäkö tuo jatkuva mylläys johtui?

Kakkonen taas oli mahassa rauhallinen, hyvä että kerran päivässä vähän potkas -nyt on hyvä nukkuja, mutta muuten niin vilkas kuin voi terve lapsi olla :D
 
Melko rauhallinen oli. Masun ulkopuolella on touhukas, koko ajan pitäisi tarjota äksöniä hänelle, vaikka ikää on vasta 4kk. Ei viihdy pitkiä aikoja itsekseen, harvoin vaan on ja ihmettelee.
 
Viimeksi muokattu:
Esikoinen oli mahassa todella villi, potki ja mylläs raskauden loppuun asti =). Nyt on 5kk vilkas tapaus ja osaa ryömiä jo hirveetä vauhtia, konttausta opettelee jo kovasti ja välillä tytöllä hermo menee kun saa takapuolen ainoostaan nostettuu konttausasentoon. On kerkeeväinen, tänään mm repi oman julisteensa tuhannen silpuks :D
 

Yhteistyössä