Kuinka nopeasti Naistenklinikalta on tullut np-ultraan aika?

kävin neuvolassa 13.10 ja se terkka sanoi heti laittavansa lähetteen. Ymmärsin että aika tulee naistenklinikalta postitse? Mutta kun ei ole tullut vielä mitään :/
nyt on menossa rv 9+3 ja eikös ultra tehdä nykyään rv 10-12?
pakko soitella tällä viikolla neuvolaan ja kysellä.... :ashamed:
olen ehkä hätäinenkin.....

 
moi ite en tarkkaa päivää muista mut ite kävin neuvolassa jo rv 6+ ja sano kans laittavansa heti lähetteen naistenklinikalle ja itekin oottelin/toivoin ultraan kutsua jo rv 10+ mut aika olikin vasta tasan rv 12 ja vaavi vastas sillon kokoa 12+4 ja postissa aika tais tulla vasta nviikkoa aikasemmin...että oottele rauhassa viel vaan..
sen verran voin sanoa et tiedän et sillon oli ja nyt on edelleen suomessa kova vauva buumi eli aikoja ei vaan saa hirveen nopesti tän takia muunmuassa kävin itse ensin yksityisellä ultrassa rv8+ kun oli niin hermona että onko masussa mitään...
tsemppiä ja jaksamisia raskauteen!! :flower:

tietämätön ja rinsessa rv 37+5
 
ok. kiitoksia :hug:

Muistelen että myös kuopusta odottaessa 2006 jouduin odottelemaan tosi kauan sitä ultra-aikaa. ei vaan millään enää jaksais odottaa. Mietinkin tuossa jo että kysyisin jorvista saisko sieltä ajan nopeammin :ashamed:
Mutta kun aikomuksena on mennä kuitenkin nkl:lle synnyttämään niin kaipa jaksan odotella vielä :D
 
No ihan samahan se taitaa olla koska kutsu tulee, koska npultra tehdään aina vkolla 12. Ei voi tapahtua sellaista että joku saisi ajan myöhässä, koska np-ultra on tehtävä tietyllä viikolla. Eli ei sitä ultra-aikaa voi saada kuitenkaan kuin sille yhdelle viikolle. Np-ultran haarukka on siis n. 11+5-12+6.
 

Yhteistyössä