Kuinka moni mennyt synnyttämään ilman sairaalakassia?(omia henk.kohtaisia tavaroita)

  • Viestiketjun aloittaja odottaja rv 32
  • Ensimmäinen viesti
odottaja rv 32
Tuntuu, että monet hössöttää tämän kanssin suhteen ja itse ainakin synnytin ilman kassia. Mitään en sinne synnytykseen tarvinnut mukaan ja en tästä ottanut mitään stressiä. Kyllä sitä mies ja sukulaiset toi mitä pyysin/tarvitsin.
Mitä te olette yleensä ottaneet mukaan kassiin?
Jos sitä nyt jotain pakkaisi mukaan :D
 
:wave: Mulla ollu mitään mukana, kun ottivat osastolle. Menin vaan tarkastuttaa vauvan vointia, ja kuuntelee sydänääniä illalla, ja sit sanottiinkin, et juu, sua mihinkään kotiin enää pästetä kun vauva kainalossa vasta.
 
tuli
nopea lähtö. Eli ei kassia, en kyllä tarvinnutkaan. Ukko toi sitten kun tuli hakemaan kotiin. Shampoo ja hoitoaine olisi ollut kova sana mutta meni se sairaalan litku hyvin, oli kyl muuta ajateltavaa kuin se Et haiseeko tukka pahalle. Vauva oli teholla ja kuolema kolkutteli ovella. Eli vitut kasseista.
 
Mullakaan ei ollut sairalaakassia mukana kun esikoista menin synnyttämään. Oltiin sairaalassa 8vrk sairasteluiden takia joten mies ehti hyvin tuoda vaatteet ja muut tarvikkeet mitä kotiutuessa tarvitsi. Nytkään en ajatellut stressata tuosta kassista. Jos kakkosen syntyessä ei oo valmiina niin en ota stressiä. Mies ehtii luultavasti tuoda ne tälläkin kertaa.

Olkkis ja Ötzki 20+2
 
Mut passitettiin saliin yliaikakontrollista eli ei ollu kassi mukana. Mies kyllä toi sen mukanaan. Synnytys kesti kauan, joten oli hyvä olla lukemista tms, hiusharjan ja hygieniatarvikkeet toki tarttesin myös, kännykkä ja laturi oli myös mukana. Poliklinikkasynnytys vois onnistuu ilman mitään vermeitä, mut osastolle en vois jäädä ilman kassia.
 

Yhteistyössä