Kuinka monena päivänä olette käyneet tutustumassa

  • Viestiketjun aloittaja Bandalai
  • Ensimmäinen viesti
Bandalai
päiväkotiin, ennen lapsen varsinaista hoidon aloitusta?


Meillä kuopus sai osapäivähoitopaikan :) JIPII! Ja juuri siitä päiväkodista josta haettiinkin. Itse etäopiskelen, joten parin tunnin opiskelurauha päivässä tulee tosi tarpeeseen. Sovittiin johtajan kanssa että käymme ainakin alkuviikosta kerran ja loppuviikosta toisen kerran tutustumassa.
Miten teillä? Kuinka kauan olette olleet tutustumiskäynneillä? :) :)
 
mikä neuvoksi
tyttö menee ensi kuussa hoitoon,silloin 1v1kk.eilen oltiin
tututumassa perhepäivähoitopaikkaan 1tunti.
ja ennen hoidon aloitusta menee muutamana päivänä
ja on 2-3tuntia tutustumassa.mutta me tunnetaan ennestään
tämä hoitaja vuosien takaa joten sinänsä on helppo jättää
kun tuntee ihmisen ja tietää että hyvä on hoito.
 
Tyttö menee ensviikolla kokopäivä hoitoon ja nyt tällä viikolla käytiin tiistaina ja oltiin 2 tuntia. Sit oltiin tänään niin et olin eka tytön kanssa 30 min ja sit hoitaja kysy et jos haluun niin voin jättää tytön sinne lounaaseen asti. Eli tyttö oli sit siellä 2 tuntia ja menin lounaaksi sinne. Lounaan jälkeen lähettiin kotiin päikkäreille. Eka oli tarkotus et huomenna vielä mentäs sinne mut kun tämä päivä meni niin hienosti niin maanantaina menee aamupalle ja haen päikkäreitten jälkeen. Eli 8-n.12.30. Ja siitä sitten meneekin jatkossa kokopäiväksi.
Sitten kun menette eka kerran niin luultavasti huomaat heti monta kertaa kannattaa käydä yhdessä tutustuun. Meidän tyttö ei ujostele ja oli heti mukana leikeissä niin oli helpompi jättää yhden kerran jälkeen. Eli jos sun lapsi ujostelee ja "roikkuu sun lahkeessa" niin kannattaa käydä ainakin sen 4 kertaa että tutustuu muihin lapsiin ja hoitajiin. Mutta sittenpähän sen huomaat miten lapsi reagoi paikkaan.
Toivottavasti tästä oli jotain apua :D
 

Yhteistyössä