Kuinka monen 2,5v nukkuu vielä päiväunet?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Meillä ei enää! Huoh! :D
Mutta toisaalta taas ihan kiva. Jos on jotain menoa tms. niin ei tartte enää sopi unien mukaan ja odotella et herää jne.

Esikoinen jätti unet pois alle 2vuotiaana ja tää kuopus nyt muutama viikko sit. JOSKUS harvoin saatta malttaa nukahtaa jos nukutaan vierekkäin.

Se on vähän siinä ja rajoilla et tartteeko vaiko ei..
Mitenhän tuolla päiväkodissa.. Pistääkö ne siellä kaikki nukkumaan vaikkei nukkuisi enää unia?
Kun on tuo 5vuotiaskin, eikä oo aikoihin nukkunut herää mihin aikaan aamulla hyvijään..
 
Kyllä,
meilläkin on ollut kausia ettei päiväunia ole nukuttu (muutama päivä- pari viikkoa),mutta edelleen pääsaääntöisesti nukkuu,ikää 3v.3kk. Kotona ja hoidossa nukkuu yleensä 1-1½h.
 
"annika"
meillä 2.5 vuotias nukkuu, välillä oli jättämässä jo pois, mutta nyt nukahtaa helposti sekä päikyille että yöunille, ja unentarve tuntuu jotenkin lisääntyneen muutaman kuukauden takaiseen. nukkuu n 1.5h päiväunia. kotihoidossa
 
Esikoinen jätti päiväunet pois reilu 2½ vuotiaana. Kuopus on vajaa 3v ja nukkuu edelleen päikät ja ihan selvästi vielä tarvitsee ne.

päiväkodissa isompikin (5v) menee edelleen päivälevolle kuten kaikki muutkin ryhmästä, mutta jos ei nukahda, saa nousta leikkimään hiljaisia leikkejä.
 
"miima"
3½-vuotias alkaa nyt olla silleen, että nukkuu välillä, ja välillä ei. Silloin kun nukkuu, nukkuu kyllä sen 2 tuntia jos ei enemmän.

Vanhemmat lapset jätti unet pois 2v molemmin puolin.
 
FreezeCat harmaana
Meillä nukkuu tuo reilun 2.5- vuotias ja seuranaan melkein viisivuotais, ja hyvä että nukkuvatkin - kasvattavat pääomaa :D! Meillä on kaikki muksut aamuvirkkuja, niin tarpeeseen tulee päiväunet.
 

Yhteistyössä