kuinka monella on akvaario ??

minkä kokoinen ja mitä se pitää sisällään..

tällä hetkellä on 60 litrainen jossa on mustatetroja ja monni..
tiedän...liian pieni..
tällä viikolla tulee 200 litrainen jonne nuo siirrän..
lisää kaloja mennemme hakemaan sit ensi viikolla
 
Niin niin mutta KUINKA MONTA tetraa sulla siellä 60litran akvaariossa sitten oli? Ei kaikilla välttämättä ole sitä 10-12 yksilön suositeltavaaa parvea...Osa on voinut esim. vuoden päästä ja loput 3 tetraa elelee kyllä aika tyytyväisenä 60litrran akvaariossa ;)
No mulla on itellä 11 tetraa tällä hetkellä 80litran akvaariossa + monnit ja kaksi rihmakalaa,kaikki voivat hyvin ja tilaa on uiskennella =)
 
325l läytyy meiltä
Siellä on tällä hetkellä kala soppaa....jos niin voisi kutsua :LOL:
2 lehtistä, enää 4 keltbarbia muutama jo kuollut vanhuuteen, täplä monnni?
sit kaverilta tulleet hoitoon 2 panssarimonnia ja enää yksi leväbarbi, yksi juuri kuoli viimme viikolla, ja kaksi on onnistunut loikkaamaan pihalle akvasta vaikka lasit päällä.
tuollainen soppa meillä on tällä hetkellä tuntuu et kaikkea on vähäsen..
pitäs uudistaa tuo kalasto tuonne jossain vaiheessa
:|
 
Löytyy 120l
Tällä hetkellä siellä uiskentelee jonkinlaisia tetroja 7kpl (saatiin ne "mailmalta", joten en ihan tarkkaan tiedä mitä lajia edustavat), yksi miljoonakala joka luulee olevansa tetra :D, monni, piikkisilmä ja kultakala.
 
no niin...
mäpäs kerron tuon meidän kalasopan

meillä siis vajaa 200 litraa

2 lehtikalaa
2 loistokääpiöahventa
2 miekkapyrstöä
3 partamonnia
3 kuparimonnista
5 musta tetraa
5 puna-aavetetraa
5 leväbarbia

vasta kuoli kuparimonninen ja loistokääpiöahven..
en tiiä mikä niille tuli..laihtuivat ja rupesivat kellottamaan..
nyt siis varuilta lääkekuuri tuolla...
 
meidän kuparimonniset teki taas vaihteeksi kudun...
sain 9 palleroa pelastettua ennenku muut soi loput...
toivottavasti nyt saadaan jotain aikaiseksi..
ennen on menny parempiin suihin..sekä kuparimonnisten ja loistokääpiöahventen kutu...
 
10 kirsikkatetraa, pleko, 2 panssari monnia,2 keltabarbia,punatimanttikirjoahven,2 lehtikalaa Meil oli kans joku tuol akvassa kun kuoli muutama kala.
Sit saatiin onneksi muut pelastettua lääkkeellä ja putsauksella, ja ostin noi 10 kirsikkatetraa sinne :)
 
350-litraisessa pöntössä asustaa 6 nuorta lehtistä, kongontetroja, 8 kuparimonnista, pari partista, joitakin siaminpiikkisilmiä, tulipyrstö, pinnalla kääpiörihmiksiä sekä aarteeni helmipallopleko, joka on jo alkanut sen verran kesyyntyä että sitä oikein joskus näkeekin. :)
 
Meillä on 400 litranen, jossa asustelee 4 lehtikalaa, pusukala, 2 haarniskamonnia (Mauno ja Makkara), 7 erilaista plekoa (joista 2 samaa lajia: salamanteriplekoja, helmipallopleko ja muista en muista, mutta niminä Tähti, Loiste, Ruoska ja Pikkujorma), piikkisilmiä 3-7 kpl (viihtyvät hyvin piilossa, määrästä ei varmuutta), yksi käärmekala (Aapo), 2 eri lajia monnisia n.8kpl, 5 pientä ahvenlajiketta joiden rotua en nyt saa päähän. Mutta tässä taisi olla kaikki. Mies hoitaa tämän akvaarion ja itse nautin siitä lähinnä sisustus mielessä. Haaveissa on edelleen hieman isompi allas hänellä.
 
Täällä on myös akvaario.,Käytiin perjantaina ostamassa 85 litrainen,tällä hetkellä kypsymässä ja sisältöa ei olek uin kasvit ja koristeet :D Tässä olisi vielä kuva,ei ole kovin hääppöisen näköinen,kun kasvitkaan ei ole vielä kasvanut kunnolla ja sisustus on vähän mikä on :kieh:
 

Yhteistyössä