Kuinka kauan ennen kuin lääkäriin?

Hei!
Olen vieraillut säännöllisesti tuolla vauvakuume-osastolla mutta sitten huomasin että täällä on jutut lähempänä omaa mielentilaa.. Mitenkä kauan ootte odottanu ennenkuin ootte mennyt mihinkään tutkimuksiin? Myö ollaan yritetty nyt 8 kuukautta ilman minkäänlaisia tuloksia ja alkaa tuntuun tosi toivottomalta.. Tiedän ettei se nyt vielä niin kauhean kauan ole kun jotkut ovat yrittäneet vuosiakin mutta haluaisin tietää kannattaako mennä lääkäriin vielä?
 

Pääsääntönä on se, että vuosi on ollut aktiivista yrittämistä.

Me lähdettiin tutkimuksiin, kun olin ollut vuoden ilman ehkäisyä ja siitä ne asiat alkoi sitten rullaamaan hyvin nopsaan tahtiin eteenpäin. Nyt yritystä on takana 1v8kk ja kaksi IUI-hoitoa on takana päin. Nyt odotellaan toisen IUI:n tuloksia...
 
Jos tuntuu, ettei kaikki ole OK, esim. kuukautiskierrot on pitkiä ja/tai heittelee, miten sattuu, niin ennemminkin kannattaa jo lääkärillä käydä. Meillä oli yritystä takana puolisen vuotta, kun menin lääkärille. Ja kannatti. Todettiin monirakkulamunasarjat, ja nyt saan jo lääkitystä, ja saatan tulla raskaaksi ainakin varmemmin, kuin ilman niitä.
 

Yhteistyössä