Kova kutina ja pieniä näppyjä niskassa?

  • Viestiketjun aloittaja apua
  • Ensimmäinen viesti
apua
Tytär on nyt viikon verran valittanut kovaa kutinaa, lähinnä päänahassa ja niskassa - ja on siis myös pieniä näppyjä niskassa. Muualta en ole noita näppyjä löytänyt. Ollaan aluksi kammattu tiuhaan, kun epäilin täitä, mutta niitä ei ole löytynyt, onneksi.

Mitä ihmettä tuo voi olla. Ollaan menossa kyllä lääkärille, mutta aika on vasta huomenna. Muilla perheenjäsenillä ei ole oireita. Mitä ihmettä tuo voi olla? Onko kellään ollut vastaavaa?

Epäilin myös syyhyä, mutta ei tuo oikein siltäkään näytä. Ja minusta tuo syyhy ei ole yleensä vain päänahassa tai niskassa...
 
Kihara
Voisko olla ihan vaan hikoilun aiheuttamaa näppyä ja kutinaa? Meiän atoopikkopoika on myös koko viikon raapinut päätä ja niskaa, kun eivät meinaa päiväkodissa uskoa, että poika hikoaa herkästi.
 
mami
viime keväänä tuli meidän tytölle mahaan pieniä punaisia näppylöitä ja terkkari antoi vaan voidetta, mutta kun en muista oliko sibicortia vai fucicortia, jompaa kumpaa.. meni ohi muutamassa päivässä sen jälkeen. kutisi lujaa ja raapikin niitä.. oli täysin vaarattomia lintukirpun puremia.. ikinä en ollut tuollaisesta kuullut mutta oli paljon pihalla ja trampalla niin sieltä kuulemma voi tulla kun paita nousee.. ja meilläkin oli siis vaan yhdessä kohtaa..
 
ap
Jahas. Syy löytyi eli nyt tuli kammatessa pari pikkuriikkistä täitä :(. Voihan räkä. Kampasin itsenikin ja kaksi löytyi multakin. On varmaan tullut niitä munia ensin, eikä niitä huomaa tyttären hiuksista kun on vaaleat :(

Onpa hyvä, kun kapasin taas. Voi näköjään mennä pitkäänkin, ettei niitä täitä löydy, vaikka kampaa.

 

Yhteistyössä