Ääretön kova resurssipula Helsingin poliisissa!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Perjantaina 24.5 klo 8:30 aamulla, ei tuttuun tyyliin ollut aikaa kuin 4 poliisipartiolla (8 poliisia), ja yhdellä moottoripyöräpoliisilla, eli yhteensä 9 kenttäpoliisilla aikaa samanaikaisesti viettää aikaa Hietalahden Nesteellä Helsingissä omin silmin todistettuna.

On tämä resurssipula kamalaa, kun joutuu jättää tutkimatta rikoksia ja jättää vuositasolla 100.000 hälytysajoa ajamatta resurssien takia. Mutta aikaa riittää lukuisten silmäparien kautta järjestää yhteisdonitsien syömisiä ja kahveja samalle huoltoasemalle Helsingissä vuosista toisiin päivittäin. Käykää todistamassa asia itse, pilkkijakkaralla läpi päivän istuen voisi suorittaa hyvää kirjanpitoa ja syöttää kanteluita sisään mihin verorahat kuluu vaikkei aikaa työhön löydy.

Myös entinen jo edesmennyt rikostoimittaja, tiesi aikoinaan kertoa tästä samaisesta huoltoasemasta ja Helsingin poliisin kokoontumisista.

Oksettava kaksinaamainen organisaatio koko poliisiorganisaatio suomessa, sen kai jo kaikki ymmärtää.
 
vierailija
Ja taas? Edelliset vastaukset ei kelvannut?
Mitä ajattelit tehdä asialle, kun poliisin ja suomen virnomaisten korruptio yltää myös lukuisiin nettifoorumeihin nykypäivänä, ja systemaattisesti poistellaan pääsääntöisesti kaikki kansalaisten kirjoitukset jotka mitenkään esittää kritiikkiä viranomaismafiaa kohtaan.

Mikähän aloitusviestissä otava-konsernin moderaattoreiden, ja toimintatapojen kannalta oikeuttaa poistaa vastaavia kirjoituksia säännöllisesti, jos koskee viranomaisten toimintaa?

Suomessa on ainakin vielä voimassa sananvapaus kaikilla kansalaisilla, vaikka poliisiorganisaatio ja poliitikot pyrkii saada parhaimpansa mukaan samanlaiseksi ihmisoikeuksien sortajaksi kuin Kiina ja monet toiset valtiot.

Säälittävää että tällainen otava media maassa osallistuu omalta osaltaan poliisin sairaaseen suureen korruptioon, ja poistaa lain mukaan sallittuja kansalaisten kirjoituksia, ilman minkäänlaista oikeudenmukaista syytä.

Tästä voisi mielellään nostaa siviilikanteita otava mediaa vastaan, niin saa oikeudenkäyntejä aikaan kun muita reittejä pitkin tietää kaikki lopputulokset.
 
vierailija
Melkoisia määriä psykopaatteja kieltämättä löytyy tällaisesta yhdestä viranomaismafiasta. Millä tavalla saisi lakaistua parhaiten näitä ongelmajätteitä pysyvästi pois?
 

Yhteistyössä