Kouvola, vielä kerran !?! ;)

tahtipoika
:) Heippa!
Tahtoisin 2 vuotiaan pojan kanssa tulla mukaan tapaamiseenne?!? Meille kävisi arkena 16.30 jälkeen ja viikonloput.
Kyllähän puistossa vielä voi olla, kunhan pukeutuu lämpimästi eikä satu satamaan B)
Olisi mukava tavata uusia ihmisiä ja saada lapselle leikkikavereita :D
 
Aika vaikeaa on löytää yhteistä aikaa :( Meilläkin tuli lauantaille menoa, kun aloitetaankin vauvan kanssa vauvauinnit. Jollekin illallekin voisi tietty tapaamista ajatella. Jos joku innostuisi esim. ma tai to iltana tulla petsojan perhepuistoon, niin meikäläinen on pikkuisten kanssa sielä =)
 
MiiMu03: Me käydään Kuusankoskella vauvauinnissa. Hinta koostuu: 10 ? kausimaksu + 7 ?/ kertamaksu. Ja ilmoittautua voi jatkuvasti. Ennen uintiin menoa on vaan käytävä alkuinfossa. Vauvan on oltava 3 kk vanha, ja painoa pitää olla vähintään 5 kg.
 
Valkealassa taitaa olla samoin kuin Kuusaalla. Ainakin jotain 7e/kerta puhui ja kausimaksusta. Soittelin vasta alkukuusta ja aika täynnä varmaan ryhmät jo oli. Me mahdutaan sisar-ryhmään, vaikkakin menen vauvan kanssa kaksin, mutta plussaa on, että uinti on vasta puoliltapäivin. Info käydään perjantaina uintiopettajan kanssa.
 
mihin aikoihin nuo on? siis sekä kuusalla että kouvolassa.. olis kiva jos jotain kivaa keksis vaaville. sisarryhmäkin olis varmaan kiva kun tuo esikkokin pääsis mukaan mut siinä tapauksessa tarvii kyl ukon mukaan ku esikko on aika villinä nykyään =)
 
Kuusaalla on vauvauinnit lauantaisin klo 8.00 - 10.00. Ryhmiä on neljä. 1.ryhmä: 8.00 - 8.30, 2.ryhmä: 8.30 - 9.00, 3.ryhmä: 9.00 - 9.30 ja 4.ryhmä: 9.30 - 10.00 Vauvauintikerta kestää siis puoli tuntia. Sen ryhmän saa itse valita. Ryhmää saa myös vaihtaa, jos tuntuu, ettei vauvan rytmiin sovi. Isompia sisaruksia saa olla mukana, mutta opetus kohdistuu vauvoihin. Sitten 1,5 -vuotiaana siirrytään naperouintiin. Siitä minulla ei vaan ole tietoa.
 

Yhteistyössä