Kotipizzan valkosipuli, kuuluuko sen olla vihreää?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ei
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Jos puristat valkosipulin kynttä, ni kyllä siitä vihreetä tulee joskus. Ja jos vähänki jätät lojumaan ni vihertyy. Eli sama ku ompulla, ku halkaset ja jätät pöydälle, ni heti ruskea. Ei ole vaarallista, mutta tokihan sitä ois valkosta sipulia toivonu eikä vihreää.
 
Itse syön pizzaa melko usein, yleensä ählämipaikoissa, ja aina pyydän valkosipulia päälle. Tänään söin pitkästä aikaa Kotipizzaa, ja yllätyin kovasti kun valkosipuli olikin ihan vihertävää ja aika kitkerää, ihan erilaista kun mitä yleensä pizzan päällä tottunut näkemään ja maistamaan. Ensimmäisen kerran tuli vastaan vihertävä valkosipuli, niin piti heti googlettaa. Omituista, että juuri Kotipizzassa se on vihertävää, mutta muissa pizzapaikoissa ei...
 

Uusimmat

Yhteistyössä