Koska ootte kääntäny muksun nassu menosuuntaan päin?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Meidän 1,5-vuotias on pitkä ikäisekseen (88cm) ja jos kasvu jatkuu tätä tahtia, ei tuo mahdu pian istumaan selkä menosuuntaan päin... Eikä ole kyllä mahdollisuutta ostaa isompaa autoakaan sen vuoksi.
 
Neytiri harmaana
Meillä on besafe izi kombi isofix istuin ja tyttö istuu edelleen siinä selkä menosuuntaanpäin, eikä ole mitään ongelmia siinä että mahtuis. suunnilleen noita pituuksia hänkin on.ikää tosin 1v11kk
 
britaxin istuin
[QUOTE="vieras";22063415]Meidän 1,5-vuotias on pitkä ikäisekseen (88cm) ja jos kasvu jatkuu tätä tahtia, ei tuo mahdu pian istumaan selkä menosuuntaan päin... Eikä ole kyllä mahdollisuutta ostaa isompaa autoakaan sen vuoksi.[/QUOTE]

Meillä myös 1,5v ja pituutta 89cm, hyvin mahtuu vielä selkä menosuuntaan istumaan! Ja auto ihan normaali nissan primera eli ei mistään suuresta laivasta kyse. Mahtuu hyvin myös miehen vanhassa jenkissä istumaan selkä menosuuntaan, vaikka aikuisella ihmisellä tekeekin tiukkaa mahtua autoon taakse normaalisti istumaan.
 
"vieras"
voi luoja teitä...se on pienempi harmi että lapsella on vähän polvet koukussa selkä menosuuntaan kuin se että lapsi saa rankavamman tai jopa kuolee kolarissa kasvot menosuuntaan matkustaessaan kun on siihen vielä liian pieni! 4v:n vasta saa kääntää kasvot menosuuntaan. se ei ole kiinni lapsen pituudesta vaan ruumiinrakenteesta joka alle 4v:llä edellyttää selkä menosuuntaan matkustamista!
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja meidän;22063459:
2,5v on 97cm pitkä ja sujuvasti matkustaa selkä menosuuntaan.
Näin on meilläkin. Eikä käännetä ennen kuin aikaisintaan kolme vuotiaana. Vähän on polvet koukussa, mutta lapsi ei ole moittinut sitä.
 
"vieras"
Meillä tyttö 2,5v 95cm ja ainakin ensi kesään olisi tarkoitus jatkaa selkä menosuuntaan! Ei haittaa vaikka olisi vähän ahdasta, kuitenkin turvallisuus painaa vaakakupissa enemmän.
 
puuh
Juu meillä on kanssa polvet koukussa, mikä ei haittaa, mutta jo viime talvena oli ongelmia laittaa lapsi talvitamineissa autoon, joten käännettiin nyt sitten ennen talvea 2v 10kk lapsi naama menosuuntaan Britaxin multitech istuimessa. Poika on 101 cm ja 17,5 kilo, joten pitää kohta laittaa turvavyöistuimeen, kun tulee jo painoraja vastaan tossa istuimessa naama menosuuntaan (toiseen suuntaan sais olla 25 kiloiseksi ja varmaan lämpimimmissä maissa onnistuukin)
 
"vieras"
3,5-vuotiaana. Meillä on 407sw farkku autona ja kun etupenkin hinaa niin eteen, ku se on mahdollista, niin takapenkille jää ihan hyvä tila selkämenosuuntaan istuimelle. Aikuinenkin voi joustaa lapsen turvallisuuden eteen.

Koukussa olevat jalat ei ole niin vaarallista, ku katkennut niska.
 

Yhteistyössä