Koska alkoi pahoinvointi?

Aika aikaisin eli 5+3 alkoi iltakuvotus, 6+0 aamuoksentelu ja ympärivuorokautinen kuvotus. Oksentelu loppui onneksi jo 8+1 ja kuvotus laantui vähitellen, pahin oli ohi n. 9-10 viikkojen taitteessa ja kokonaan paha olo loppui viikolla 13-14. Eli klassinen ekan kolmanneksen pahoinvointi täällä. Monilla pahoinvointi alkaa vasta joskus 8. viikolla joten ei syytä huoleen, jos ei ihan alussa vielä yrjötä - kannattaa nauttia niin pitkään kuin hyvää oloa kestää, sillä päivät tuntuu todella pitkiltä jatkuvassa kuvotuksessa... :$
 
Ei ole alkanut vieläkään. Joten ei sinun kannata huolestua, jos ei sitä huonovointisuutta ole. Tarkoittaa vain että tällä hetkellä kestät raskaushormonia paremmin kuin joskus muulloin tai kuin joku toinen odottaja. Itellä oireet ovat jääneet menkkakipuiluun ja erilaiseen näläntunteeseen, siis kunnes rinnat ja maha kasvoi.
Tsemppiä!

Mandalay rv 21+0
 
Mulla taas pahoinvointi alkoi vasta viikolla 11+ ja jatkuu edelleen, vähän on parempaan päin tosinPientä etomista oli alussa mutta vasta tuon rv11:n jälkeen alkoi kunnon oksetus ja oksentelu..joskos se tästä helpottais pikkuhiljaa, nyt menossa 15+2..
 

Yhteistyössä