Korvakierteestä päässeet....

TheUnforgiven
no minäpä kerron ..tyttö syntyi kesällä 2007 kaikki oli hyvin..jouluna 2007 ensimmäinen korvatulehdus joka toistuikin kuurin loputtua toiseen korvaan..tästä eteenpäin korvatulehduksia oli tasaisesti kuukauden välein sen 1-2 tulehdusta kunnes kesällä 2008 antibiootteja oli syöty 10 . tyttö jaksoi nämä hienosti vaikka itselläni teki todella pahaa..likka ottikin lääkkeen suu ammollaan jo vanhasta tottumuksesta loppuaikoina..eli kesällä2008 sanoinkin sitten lääkärireissulla kun oltiin että nyt se putkitus että tätä en kyllä enää katsele..itse siis otin asian puheeksi..lääkärit ei ollut tästä vaihtoehdosta edes puhunut..olihan tuo raskasta aikaa mutta nyt syyskuussa on korvat putkitettu ja likalla ei vielä ole yhtäkään tulehdusta ollut *koputtaa puuta* yleensä flunssan yhteydessä tuli tulehdus ja tässä ollutkin pientä syysflunssaa niin korvat pysyneet terveina.. :hug: ja jaksuja kovasti teille..tiedän mitä tuo korvakierteisen kanssa olo välillä on..kun ei voi millään helpottaa oloa..suosittelen putkitusta ja putkitus aika varattii meille heinäkuussa niin syyskuussa oltiin jo putkituksessa
 
Kiitos kaikille ja jaksamisia toisille kierrepotilaiden vanhemmille!

Nenän niistäminen ei ihan onnistu vielä näin pieneltä ja nuo imulaitteet ovat aika turhia mun mielestä olleet.
No, viime yönä jouduimme lähtemään päivystykseen, kun kuume oli neljässäkympissä. Poitsulla otettiin labroja ja sai suonen sisäisen antibiootin sekä roiman annoksen kuumetta alentavaa lääkettä. Molemmat korvat täys roinaa. Ottivat myös keuhkokuvat ja pissanäytteet.
Nyt on kuume pysynyt poissa ja huomenaamuna menemme labroihin ja ja vielä päivystävän lääkärin juttusille. Saatiin kiireellisyyslähete putkitukseen ja vielä huomenna on korvalekurin käynti labrojen jälkeen...toivottavasti samantien putkitukseen tai ainakin ihan lähipäivinä. On todellakin sydäntäraastavaa katsoa kun pieni kärsii. Ja kyllähän tää valvominen ottaa itellekin lujille.
 

Yhteistyössä