Kolmi- vai nelirenkaiset yhdistelmät

m
Alkuperäinen kirjoittaja Liian paksu perhoseksi:
Alkuperäinen kirjoittaja m:
Alkuperäinen kirjoittaja Liian paksu perhoseksi:
Alkuperäinen kirjoittaja m:
se onnettomuus niillä venäläisillä ei johtunut mistään kolmipyöräisistä, olivat kuule ihan itse jättänyt lapsen pihalle kerrostalossa? ulos mäen päälle ja lman jarruA, että näin, siinä ei vaunumerkillä ollut mitään yhteyttä hyvät hyssykät sebtään !
Ulos kerrostalossa?

Puhutaan ilmeisesti eri tapauksesta.Tässä tapauksessa vastasyntynyt vauva nukkui OMAKOTITALON pihassa vaunuissaan, ja oli ilmeisesti kääntyillyt tms. ja vaunut lähteneet liikkeelle.jarru ei ilmeisesti ollut päällä ja vaunut pujottelivat suht pitkän matkan veteen ja kaatuivat.Vauva hukkui ja kuoli. :'(

ei kun se oli vuokrarivitalo /omakotitalo mäen päällä!
Puolivuotias pikkulapsi löydettiin hukkuneena tiistaina illalla kello 18 aikaan Kangasniemen Suurolankylällä rantavedestä. Järkyttävän löydön tekivät vanhemmat, jotka yrittivät tuloksetta elvyttää lastaan.

Poliisin saamien tietojen mukaan vanhemmat olivat laittaneet lapsen nukkumaan vaunuihin talonsa edustalle. Noin puolen tunnin kuluttua he olivat havainneet, että vaunut olivat poissa.

Vanhemmat luulivat ensin, että lapsi on kaapattu, etsintöihin osallistunut mies kertoi IS:lle.

Etsintöjen jälkeen lapsi ja vaunut löytyivät rantavedestä kymmenien metrien päässä talosta.

Poliisin alustavien tutkimusten perusteella vaunut ovat toistaiseksi tuntemattomasta syystä alkaneet liikkua. Vaunut ovat siirtyneet rantaa kohti jyrkkenevään rinteeseen ja sieltä mutkitellen edelleen veteen. Ranta kuuluu Puulaveteen.

Tapahtumaa tutkitaan toistaiseksi onnettomuutena ja kuolemansyyn selvittämisenä.

- Kovin mystinen ja järkyttävä tapaus tämä on. Mitään rikokseen viittaavaa ei ole tullut esiin, rikoskomisario Kalle Toivanen sanoi IS:lle myöhään tiistai iltana.

Poliisin arvion mukaan vauva on saattanut liikkua vaunuissa, jolloin ne ovat nytkähtäneet liikkeelle. Mahdollista on myös, että vaunujen lukitus ei ollut päällä.

- Oletus siitä, että vaunut ovat lähteneet lapsen liikkeestä, on hyvin todennäköinen. Kolmipyöräinen vaunu liikkuu herkästi ja mutkitellen ohi puidenkin. Kun korkeusero on neljä metriä, mikään ei sitä pidättele, kertoo rikoskomisario Kalle Toivanen Mikkelin poliisista.



el mäen päällä, ja luin kyllä asiasta aiemmin ja olivat vuokralla siellä, se oli kesäasuntona heillä =) sama sama juttu
 
Meillä on kolmipyöräiset yhdistelmät (Teutonis S3) en ole itse huomannut niissä vielä mitään moittimista. Kovin ollaan miehen kanssa kumpikin tyytyväisiä oltu hankintaan.

Pyörät on isot, joten ei jää kiinni hankeen. Etupyörän voi lukita ja vapauttaa yhdellä pienellä vivulla.

Ollaan käyty näillä vaunuilla jopa sellaisilla lenkeillä, että ollaan oijottu metsäpolkujen kautta ja hyvin ovat sielläkin toimineet. Yhtään eivät ole kiikkerän tuntuiset ja hyvin voi lähteä jopa juoksulenkille.

Kaupassa ovat ihan ykköset! Kun etupyörän vapauttaa niin vaunut pyörivät ympyrää vaikka ihan sormenpäällä pyörittäen.
 

Yhteistyössä