Kolmekymppiset perheenisät prostituoidun tyypillisiä asikkaita :D

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"tietämätön"
[QUOTE="vieras";28747060]Ihminen ei ole luonnostaan yksiavioinen.[/QUOTE]

Itseasiassa näitä on bilogisesti noin puolet ihmisistä. On ihan harhaluulo että ihminen olisi aina luonnostaan moniavioinen.
 
jopoti
Miksi tehdä kärpäsestä härkänen. Suomennan hiukan mitä tarkoitan.

Maikki ja tero olivat olleet 5-vuotta avioliitossa. Lapsia oli tullut lyhyessä ajassa 3 kpl.
Kumpikin rakastivat lapsiaan. Myös toinen toistaan. Viimeisimmästä synnytyksestä oli kulunut jo 3kk. Seksi ei enään maikille maistunut. Sanoi imetyksen vievän halut. Tero ymmärsi rakastaan, mutta kaipasi vaimoltaan rakkautta ja seksiä. Vaimo toivoi, että läheisyys riittäisi, koska juuri nyt tuntui ällöltä, kun joku työntäisi jotain sinne.
Suu seksiäkään ei saanut antaa vaimolle, koska sekin alkoi ällöttään. Vielä vähemmän sormeilla, koska se tuntui, kuin olisi lääkärin vastaanotolla. Missään vaiheessa maikki ei kysynyt terolta, mitä hän seksiltä halusi ja odotti. Oli vain omat tuntemukset etusijalla. Aikaa kului, lapset kasvoivat ja nuorinkin täytti jo vuoden.
Tero oli malttanut odottaa hyvää, olihan hän vannonut ikuista rakkauttaan maikkiin niin hyvinä, kuin pahoinakin päivinä.
maikki oli joitakin kertoja antanut teron tehdä tarpeensa, mutta terolla alkoi kiinnostus hiipua, koska häntä ei huvittanut harrastaa "väkisin" makuuta.
Kauan mietittyään, tero lopulta rohkeni ottaa ruokapöydässä asian puheeksi.
Vaimo lupasi olla aktiivisempi, koska tero oli sanonut, että vieraissa käynti on ollut viimeaikoina usein mielessä, olihan hän jo yli vuoden hoidellut itse tarpeitaan säännöllisesti. Vaimo oli myös upean näköinen ja häntä katsellessa tuli tunne, että olisipa taas ihanaa nautiskella vaimon upeasta kropasta.
Niinpä tero rohkeni illalla vääntäytyä lähemmäs ihanaa vaimoa, joka kuitenkin torjui ties monennenko kerran vedoten lasten hoitamisen aiheuttamasta väsymyksestä. Tero alkoi jo olemaan allapäin, kelpaisiko hän enää vaimolleen, olihan kilojakin tullut jopa 7kiloa ensitapaamisesta. Vaimo kuitenkin sanoi yhä rakastavansa teroa.
Koko perhe-elämä oli pyörinyt vain vaimon jaksamisen ympärillä.
Tero työskenteli kuljetusalalla yrittäjänä, päivä alkoi 5:ltä aamulla ja loppui kotiin tullessa 5:ltä. Työ oli säännöllistä 5 pv viikossa. Kotiin tullessa ei aina ollut ruokaa työmiehelle, joten monesti pitikin teron rueta ensitöikseen tekemään ruokaa. Työ terolla oli jakeluautolla tehtävää tavaran toimituksia yrityksille ja yksityisille. Työpäivän aikana saattoi hädintuskin keretä syödä aamulla tekemät leivät ruoaksi, niin kiire oli keretä tavarat jakaa asiakkaille perille. No, tero alkoi väsyä jo työhönsä ja perheeseen. Ei hänen jaksamista kukaan kysellyt. Joka aamu töihin lähtiessä, hän mietti, miten tästä päivästä selviäisi. Seksistä kun oli saanut aiemmin hirveän piristys ruiskeen jaksamiseen. Olihan hän perheen taloudellinen selkäranka, koska vaimo oli ollut työelämästä jo 4-vuotta sivussa. No, tulihan vaimolle kelan etuisuudet, mutta kaikkihan sen tietää ettei niillä perhettä elätä.

Seksi oli terolla lähes täysin omissa käsissä, kirjaimellisesti. Eihän hän edelleenkään haluaisi vaimoaan pettää. Oli kuitenkin vaimon kanssa sovittu, että tero voisi luvan kanssa masturboida tarpeensa. Tero päätti nyt pistää itsensä likoon, jotta saisi enemmän aikaa vaimonsa kanssa. Hän auttoi enemmän ruoan laitossa, kotitöissä, jne. Hän ajatteli, että kun vaimo oli sanonut monesti illalla selän kääntäen, -ei nyt, oli raskas päivä lasten kanssa, että kun hän osallistuisi omien töiden lisäksi myös enemmän kotitöihin, homma varmasti paranisi. No, meni n kk kun tero ajatteli kauniina lauantai päivänä, että nyt teen vaimolle yllätyksen, että jos hän jaksaisikin paremmin päivällä. Ei muuta kuin nuorin pinnasänkyyn päiväunille ja muille lapsille piirretyt pyörimään. Ja eikun vaimon kanssa rakasteleen. Hän hieroi vaimon hartioita, siirtyen hitaasti intiimialueille. Vaimo selvästi nautti. Sitten hän ajatteli, että jos nyt sitten hierois pitkästäaikaa alapäästäkin. Ei, vaimo sanoi edelleen, ettei se tunnu miltään, enemmän siltä, kuin olisi lääkärissä. No, tero oli jo aika kiimassa itsekin, joten ei kun rakasteleen. Lapsilla tulikin kinaa piirretyistä, niin maikin halut loppui siihen. Tero joutui taas tyytymään oman käden oikeuksiin. Tätä jatkui kauan, mutta tilanne oli jo paranemaan päin. Teron jaksamista maikki ei ollut kuitenkaan kysynyt kertaakaan tuona yli vuoden kestäneen aikana.

Opetuksena tarinasta, naiset, vaikka te joudutte uhraamaan joskus jopa työuranne lasten takia, älkää ajatelko asioita vain teidän jaksamisen kautta. Parisuhteeseen tarvitaan aina kaksi osapuolta ja myös sillä toisellakin on tunteet, vaikka hän on mies.
Seksi on miehille erilailla tärkeää kuin naisille. Kyllä itsekin perheenisänä jaksan kotiaskareita ja elämääkin paremmin, kun on saanut rakastella rakkaan vaimon kanssa. Opetelkaa irtaantumaan hetkestä, sillä sen jälkeen vain taivas on rajana seksissäkin. En ymmärrä myöskään ajatusta, minulla oli tänään rankkaa lasten kanssa, ei nyt seksiä, koska myös miehellä on voinut olla töissä rankkaa ja hän haluaisi purkaa stressinsä seksiin. En ihmettele yhtään, jos yllä mainitsemani tero olisi sortunut vieraisiin yli vuoden jatkuneen ajatus sekamelskan keskellä.
 
"vieras"
Miksi tehdä kärpäsestä härkänen. Suomennan hiukan mitä tarkoitan.

Maikki ja tero olivat olleet 5-vuotta avioliitossa. Lapsia oli tullut lyhyessä ajassa 3 kpl. Kumpikin rakastivat lapsiaan. Myös toinen toistaan.

Viimeisimmästä synnytyksestä oli kulunut jo 3kk. Silti maikin alapää oli kuin kranaatin jäljiltä, kuiva ja iso outo aukko. Vauvaa piti imettää 1-2 h välein, päivin ja öin. Isommat lapset vaativat oman huomionsa, eikä Maikki ehtinyt pitää enää itsestään juuri huolta. Tero ei ymmärtänyt mikä omaan vaimokultaan oli tullut, eikä osannut tätä auttaakkaan, ja olihan töissäkin ollut raskasta. Vaimo toivoi, että läheisyys riittäisi, koska juuri nyt tuntui ällöltä, kun joku työntäisi jotain sinne. Suuseksiäkään ei saanut antaa vaimolle, koska sekään ei tuntunut vielä hyvältä, parantumattoman alapään vuoksi. Vielä vähemmän sormeilla, koska se tuntui, kuin olisi lääkärin vastaanotolla, jossa epävarma lääketieteen opiskelija oli haparoivin sormin tunkenut jotain kylmää instrumenttia Maikin alapäähän 15 minuuttia. Maikki kyllä kuvitteli, että siihen levinneeseen toosaan olisi jo nähnyt ihan ilman instrumenttejakin. Missään vaiheessa maikki ei kysynyt terolta, mitä hän seksiltä halusi ja odotti, koska tiesi sen kyllä etukäteen. Oli vain lasten tarpeiden jälkeen omat tarpeet mielessä; että saisi edes nukkua ja syödä joskus, olihan maikki laihtunutkin imettämisen ja väsymyksen johdosta 45 kiloiseksi.

Aikaa kului, lapset kasvoivat, nuorin täytti vasta vuoden ja ajankohtaiseksi tulikin aikaa ja hermoja vievä imetyksestä vieroitus. Lisäksi kuopus kärsi eroahdistuksesta ja vierastuksesta, ja roikkui kitisten äidin lahkeessa 12h/päivässä.

Tero oli malttanut odottaa hyvää, olihan hän vannonut ikuista rakkauttaan maikkiin niin hyvinä, kuin pahoinakin päivinä, silloin 5 vuotta sitten kirkossa.
Maikki oli joitakin kertoja antanut teron tehdä tarpeensa, koska tunsi syyllisyyttä ettei ole jaksanut parisuhteeseen panostaa. Samalla Maikki kyllä toivoi, että mies pystyisi tyydyttämään myös Maikin läheisyyden tarvetta, ei vain seksintarvetta.
Kauan mietittyään, Tero lopulta rohkeni ottaa ruokapöydässä asian puheeksi, ja tokaisi puoliksi vitsillä että "ei mua varmaan tässä perheessä enää tarvitakkaan".
Vaimo yritti kysyä onko Terolla jotain murheita, mutta Teron on vaikea puhua tunteistaan avoimesti, joten keskustelu tyssäsi siihen. Vaimo oli kyllä upean näköinen Teron mielestä ja häntä katsellessa tuli tunne, että olisipa taas ihanaa nautiskella vaimon upeasta kropasta. Hän tosin unohti kertoa sen Maikille, kun Maikki tutkiskeli saunassa kraaterin kokoisia raskausarpiaan ja lössähtäneitä tissejään.

Illalla Tero rohkeni vääntäytyä lähemmäs ihanaa vaimoa, nylkyttäen tätä ohimennen takaapäin, kun vaimo väänsi koko poppoolle iltapalaa. Maikki kuitenkin torjui Teron, koska otti aloitteen lähinnä lämmittelynä, ja pohti että ehkä ehtisi panna lasten mentyä nukkumaan, kun on nää sillileipienkin teko tässä just nyt kesken.

Tero kuitenkin alkoi jo olemaan allapäin, kelpaisiko hän enää vaimolleen, olihan kilojakin tullut jopa 7kiloa ensitapaamisesta. Hän päätyi kuitenkin vain vitsailemaan asiasta että vaimo ei varmaan enää rakasta häntä, kun sillä on ne lapset nyt.
Koko perhe-elämä oli pyörinyt vain vaimon jaksamisen ympärillä, koska vaimohan sen perheen pyöritti kun mies oli töissä. Vaimo oli ehdottanut osien vaihtoa, mutta eihän se Terolle sopinut, Terohan oli YRITTÄJÄ.
Tero työskenteli kuljetusalalla yrittäjänä, päivä alkoi 5:ltä aamulla ja loppui kotiin tullessa 5:ltä. Työ oli säännöllistä 5 pv viikossa. Kotiin tullessa ei aina ollut ruokaa työmiehelle, koska vaimon päivä oli mennyt vain tunnista toiseen selviämiseen. Maikki oli googlannut masennuksen oireita netistä, mutta ei uskaltanut kertoa miehelle mitään. Miehen mielestähän Maikilla oli helppoa, kun sai olla vaan kotona. Maikki tunsi myös syyllisyyttä kotona olosta, haukuttiinhan kaksplussallakin häntä loiseksi. Työ terolla oli jakeluautolla tehtävää tavaran toimituksia yrityksille ja yksityisille. Työpäivän aikana saattoi hädintuskin keretä syödä aamulla tekemät leivät ruoaksi, niin kiire oli keretä tavarat jakaa asiakkaille perille. No, tero alkoi väsyä jo työhönsä ja perheeseen. Ei hänen jaksamista kukaan kysellyt. Joka aamu töihin lähtiessä, hän mietti, miten tästä päivästä selviäisi. Seksistä kun oli saanut aiemmin hirveän piristys ruiskeen jaksamiseen. Olihan hän perheen taloudellinen selkäranka, koska vaimo oli ollut työelämästä jo 4-vuotta sivussa. No, tulihan vaimolle kelan etuisuudet, mutta kaikkihan sen tietää ettei niillä perhettä elätä.

Seksi oli terolla lähes täysin omissa käsissä, kirjaimellisesti. Eihän hän edelleenkään haluaisi vaimoaan pettää. Oli kuitenkin vaimon kanssa sovittu, että tero voisi luvan kanssa masturboida tarpeensa. Tero päätti nyt pistää itsensä likoon, jotta saisi enemmän aikaa vaimonsa kanssa. Hän auttoi enemmän ruoan laitossa, kotitöissä, jne. Hän ajatteli, että kun vaimo oli sanonut monesti illalla selän kääntäen, -ei nyt, oli raskas päivä lasten kanssa, että kun hän osallistuisi omien töiden lisäksi myös enemmän kotitöihin, homma varmasti paranisi. No, meni n kk kun tero ajatteli kauniina lauantai päivänä, että nyt teen vaimolle yllätyksen, että jos hän jaksaisikin paremmin päivällä. Ei muuta kuin nuorin pinnasänkyyn päiväunille ja muille lapsille piirretyt pyörimään. Ja eikun vaimon kanssa rakasteleen. Hän hieroi vaimon hartioita, siirtyen hitaasti intiimialueille. Vaimo selvästi nautti. Sitten hän ajatteli, että jos nyt sitten hierois pitkästäaikaa alapäästäkin. Ei, vaimo sanoi edelleen, ettei se tunnu miltään, enemmän siltä, kuin olisi lääkärissä. No, tero oli jo aika kiimassa itsekin, joten ei kun rakasteleen. Lapsilla tulikin kinaa piirretyistä, niin maikin halut loppui siihen. Tero joutui taas tyytymään oman käden oikeuksiin. Tätä jatkui kauan, mutta tilanne oli jo paranemaan päin. Teron jaksamista maikki ei ollut kuitenkaan kysynyt kertaakaan tuona yli vuoden kestäneen aikana. Terokaan ei muistanut kysyä Maikin kuulumisia, olihan Maikki sentään kotona. Terosta tuntui käsittämättömältä, ettei Maikin "väsymys" kadonnut vaikka Tero yhtenä lauantai päivänä väänsi sapuskat pöytään. Maikki taas ajatteli, että voisi lähteä kahdeksi viikoksi hermolomalle ihan yksin, ja jättää Teron ja lapset keskenään kotiin. Olihan univelkakin tässä kohtaa kasvanut käsittämättömän suureksi, eikä Terokaan tuntunut ymmärtävän kuinka henkisesti raskasta yksin kotona oleminen on. Maikki kuitenkin kaipasi jo omaakin työtään, mutta kuopus oli vielä aivan liian pieni päivähoitoon. /QUOTE]
 
[QUOTE="hmmm";28747124]Hmm vaikka 90% miehistä pettäisi (mitä ei petä) niin miksi mun pitäisi alkaa uskoa omasta miehestä sellaista?! :D[/QUOTE]

Multa meni ohi.. Sanoko joku että sun pitäis alkaa uskoa omasta miehestäsi niin?
 
fwp
Eikös se ole tutkittu juttu, että noin 50 % miehistä ja naisista on joskus pettänyt parisuhteessa ollessaan? (mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että he pettäisivät joka ikisessä parisuhteessaan)
 
"milka"
Lähinnä surullista kaikin puolin.

Ja mä en ymmärrä miten vaimon/miehen haluttomuus ratkee sillä että lähdetään pettämään selän takana. Ne asiat ratkee puhumalla ja hakemalla apua, jos se ei auta niin sitten erotaan. Miksi kukaan haluaa elää seksittömässä suhteessa, jossa on vielä pettämistäkin mukana. Sehän on kertakaikkisen paska suhde sitten.
koska rakastaa miestään/vaimoaan, muuten arki toimii eikä halua rikkoa lpaselta perhettä.

Minusta jos se haluton ei hae apua ongelmaansa on ihan itse ajanut toisen hakemaan muualta INTOHIMOA,(sitten jos sitä haetaan ihan sellasesta maksuttomasta naisesta/miehestä,haetaan samalla sitä arvostustatunnetta olla haluttu!)

se haluton nainen(tai mies) ei tunnu tajuavan sitä miten herkällä elämänalueella hän loukkaa puolisoaan. joillekkin riittää että saa pelkän seksin,he menevät maksuliselle aikansa kärvisteltyä. Ne jotka haluavat myös täyttää muut tarpeet= tarve olla haluttu ja ihana, tarve kokea intohimoa pettävät jonkun baaritutun kanssa..

jos se haluton osapuoli ottaa huomioon tosien ihmisen tarpeet, eikä vaan sulkeudu lisää ja yrittää löytää ratkaisun,niin silloinhan asia on toisin
 
Suomalaisilla naisilla tuo maksullisuus tai siihen ryhtyminen on useinkin ihan valintakysymys. Olen joskus osallistunut suomalaisten maksullistennaisten pikkujouluihin ja suurin osa heistä opiskeli korkeakoulussa tai yliopistossa. Eräs heistä selvensi, että hänelle työ sopi siksi, että sitä ei tarvitse tehdä paljoa, jotta tienaa hyvin, joten pänttäämiseen ja opiskeluunkin jää aikaa.

Asiakkaat sitten. Niiden osalta oltiin valikoivia. Eli jos mies vaikutti epäilyttävältä (käyttäytyi hälyyttävästi) varatessaan aikaa tms. niin miestä ei otettu asiakkaaksi. Toisin sanoen, niitä asiakkaita riitti ihan valikoitavaksi asti.

Maksullisten palveluita käyttää ihan sinkut kuin perheellisetkin. Useinmiten varakkaammat ihmiset, joilla on heittää se muutama satanen palveluihin, ilman, että vaimo tai kukaan muukaan alkaa ihmettelemään mihin raha katosi.

Eikä niissä maksullisissa käydä siksi, että nainen pihtaa. Osa käy sen vuoksi, osa muista syistä. Syy voi olla niinkin erikoinen, että mies haluaa toteuttaa tiettyjä fantasioita, joita ei voi oman puolisonsa kanssa toteuttaa. Siinä missä puolison mielestä miehen fantasia voi olla sairaanällöä ja ehdot yök yök, niin miehestä se saattaa olla taasen ihan ehdoton. Vähän niinkuin, että jos mun puoliso kieltäisi multa suklaan syömisen, koska sen mielestä se olis ihan hirveen ällöä...niin mä kyllä jossain vaiheessa sitä suklaata söisin salaa. Jos suhteessa kaikki on muuten hyvin, mutta seksuaaliset mieltymykset ei mee ihan yks yhteen, niin onko se oikeasti syy laittaa lusikat jakoon ja rikkoa perhe? Ja miksi se mies on siinä se roisto? Kai sitä voisi oman murusensa antaa lirutella kintuille, tai nuoleskella pikkasen kengän korkoa, jos se toisen onnelliseksi tekisi (näitä käydään toteuttamassa mm. maksullisilla)? Millä perusteella se nainen on tässä se "oikeassa" oleva osapuoli ja mies surkeampaakin surkeampi luuseri?

Ihmiskauppa on sitten asia erikseen, siinä naisella ei ole mahdollisuutta valita asiakastaan, työaikojaan tai palkkaansa.
 
"Tattis"
Jo vain. ketähän ne asiakkaat niissä tissibaareissa olisivat, jos eivät näitä ihan tavallisia miehiä? Naisille tämä jotenkin tuntuu olevan suuri yllätys ja järkytys. Ja oma mies ei tietenkään voisi ikipäivänä tehdä mitään noin mautonta. Ei varmaan.
 
suhteellisuudentaju
[QUOTE="vieras";28746975]Ei taida promillen luokkaa olla enään nykypäivänä valitettavasti!:(
Nythän on oikein muotia salarakkaat, fuckbuddyt sun muu moraaliton toiminta, käyppä sihteeriopiston sivuille missä miehet arvostelevat käyttämiään huoria?:/
Entäpä monet treffi, deitti, sivustot...[/QUOTE]

Ihan varmasti on promillen osia se määrä perheellisiä miehiä, jotka käyvät huorissa. Laitoinkin, että kusipäitä on monenlaisia. Jotkut ovat hulluja psykopaatteja, jotkut alkkiksia, jotukut narkkareita, jotkut hakkaavat, jotkut pettävät. Nämä ovat huorissa käyvien lisäksi sitten oma lukunsa taas. Tässä ketjussa kai puhutaan huorissa käymisestä, joka on todellisuudessa marginaali-ilmiö, vaikka sitä iltalehtien sivuilla jatkuvasti puidaankin. Tavis-persulla vain hämärtyy iso kuva kun todellisuus imaistaan iltalehdistä ja nettipalstoilta. Suomen maassakin kun on aika monta kylää ja kaupunkia ja aika monta miestä, monenlaista. Niitä hyviäkin on paljon.
 
[QUOTE="milka";28746926]no en ihmettele kun nuoret rouvat,ei hoida haluttomuuttaan,siten seksielämä ei toimi ja sitä haetaan sitten muualta. ennen olin vastaan jyrkästi ja tuomitsin rankasti kaikki pettäjät.

kunnes elin suhteessa jossa mies muuttui haluttomaksi,kun 2vuotta oli kärvistellyt niin kyllä kävi ittelläkin mielessä että jos en kelpaa miehelleni, niin ehkä kelpaan jollekkin muulle.

no tähän älähtää kaikki haluttomat,mutta koettakaas mietti miltä siitä haluttoman siipasta tuntuu? todella pahalta!!! se pitkäaikainen haluttomuus satuttaa yhtä paljon kuin se että siippa pettää![/QUOTE]

Ainakin e-pillerit saa täysin haluttomaksi jos niitä söisin. Ehkäisyteo 110%. Lisäksi sellainen näkökanta,että monella tuon ikäisellä on perhe jossa on pienet lapset, ja kannattaisi ensin katsoa itse peiliin ennekuin syyttää rouvaa haluttomuudesta. Monella näyttää kaikki lasten- ja kodinhoitoon liittyvä kaatuvan naisen harteille, ja sitten ei ainakaan jaksa.
 

Yhteistyössä