kolme alle 5-vuotiasta??

Moi!

En kyllä tiedä, ehdinkö täällä paljoa piipahtelemaan...sattuneesta syystä ;) , mutta meillä on kans kolme pientä poikaa. -03, -05 ja -07 syntyneet ikiliikkujat. Meillä ei valitettavasti vielä nukuta öitäkään... :) . Tohinaa ja touhua. Vanhin täyttää tosiaan jouluna neljä ja kakkonen on 2v3kk. Semmosta erotuomarina oloahan tämä pääasiassa tuntuu olevan. Ulkona pojat jaksaa olla poissa toistensa kimpusta niin ulkoilemme siis paljon! :D Ja onneksi molemmat jaksavat katsoa lastenohjelmia niin saa välillä rauhan taloon ja lapset töllöttimen eteen. Tää vauvan hoito ja kasvu on menny tässä kyllä vähän niinku "sivussa". Nyt kutsuukin jo päiväunet, et heippa!

Voimii sinne teille!! :wave:
 
Mikado
Meillä on pojat 03 ja 05, sekä tyttö 07. Touhua riittää ja katkonaisia öitä :LOL: Pyykki korista en ole pohjaa nähnyt piiiitkään aikaan ja siivouskin on puolihuolimatonta. Mutta onhan tämä ah niin antoisaa, vaikka välillä hermot kiristyy ja tuntuu, että kaaos vaan on.
 
Meillä on 3 tyttöä, 11/02, 11/03 ja 12/06.

Arki rullaa hyvin,isommat leikkivät keskenään ulkona kuin sisällä ja ovat kutakinki rauhallisia ja kilttejä tapauksia. Kakkonen herää vielä yöllä, ja hänellä on allergioita,jotka on äidin ja isän yöunia rokottaneet.
 
Olipa kiva lukea, että millaista teillä muilla on. Meillä kaksi poikaa, esikoinen 3v5kk ja kuopus 1v2kk ja laskettu aika on 28.12, eli vuoden vaihteessa meilläkin on kolme alle 5-vuotiasta =) Pojat nukkuvat läpi yön heräämättä, joten saa itsekin kunnon yöunet.
 
meillä tyttö 03/03, poika 09/04 ja nuorimmainen 04/07 vilinää ja ääntä päivittäin riittää,isommat leikkivät keskenään paljon,joskin myös tappelevatkin yhtä paljon =) mutta hyvin sujuu,välillähän tietysti väsyttää mutta seuraava päivä jo parempi..
 
Moikka!

Täällä ilmoittautuu yksi uusi palstailija. Olen vielä hetken aikaa kolmen alle 5-vuotiaan äiti. Vanhin poika on marraskuussa 5 täyttävä rauhallinen ja iloinen äidin apulainen. Keskimmäinen on juuri kolme täyttänyt vauhdikas tytteli, joka hurmaa kaikki sanavalmiudellaan ja reippaalla olemuksellaan. Kuopus on 1v 4kk vanha tyttö, joka on aina tyytyväinen ja laulelee mielellään.

Olen lähinnä kotona lasten kanssa (teen muutamia tunteja viikossa töitä liikunnanohjaajana) ja meillä päivät täyttyvät kerhoilusta, ulkoilusta, kyläilyistä ym. Poika käy srk:n kerhoa 2 kertaa 3h viikossa ja 3-vuotias tyttö 1 kertaa 2h viikossa. Koko porukka käymme yhdessä perhekerhossa kerran viikossa. Poika harrastaa muskaria, pianotuntia ja liikuntaleikkikoulua, 3-vuotias harrastaa voimistelua, liikuntaleikkikoulua ja muskaria ja pienin äidin kanssa muskaria ja aikuinen-lapsijumppaa. Yhdessä käymme yleensä kerran viikossa uimassa.

Meillä kaikki nukkuvat aika hyvin yöt läpeensä. Nyt 3-vuotiaalla menossa jonkin sortin heräilykausi ja välillä huutelee äitiä yöllä. Pienin nukkuu päivällä noin 2,5h ja 3-vuotias noin 1,5h-2h. Poika nukkuu ehkä kerran pari viikossa noin tunnin ja joka päivä lepäilee puolisen tuntia.

Vauhtia ja vilinää meillä välillä riittää, mutta kaikki lapset ovat kuitenkin melko rauhallisia ja keskimmäistä lukuunottamatta ovat vauvoista asti olleet aika helppohoitoisia. Tai kyllä tuo keskimmäinenkin nyt jo alkaa olemaan, mutta vuosi sitten oli mekoista uhmaa.

nautin suunnattomasti lasten kanssa kotona olemisesta ja silloin tällöin on mukavaa järjestää jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Käymme paljon esim. lasetntapahtumissa, konserteissa, teatterissa, taidenäyttelyissä ym. Lasten kanssa puuhaaminen ja oleminen on mielestäni ihanaa ja aion pysytellä vielä pitkään pääasiassa kotosalla. Välillä on toki kiva päästä tekemään töitä ja teenkin niitä muutamia tunteja viikossa nytkin.

Mukavaa olisi kuulla mitä muiden perheissä puuhaillaan ja harrastetaan päivisin?

terveisin: Rullakatriina, 3 ihanan lapsen äiti =)
 

HEIPS!!!!

Meil kans pikkuja riittää :D . Meil on tytöt 06/03 ja 02/05 ja pikku poika 06/07. Päivät on aika vilkkaita mut onneksi yöt nukuttaan hyvin. Kaikki kolme menee n klo 20.00 nukkumaan ja heräävät suunnilleen seitsämän seutuun...

Tytöt viettää aika paljon aikaa tapellen... Mut kyllä osaavat nätistikkin leikkiä ja osallituvat pikku veljen hoitoon välillä liiankin innokkaasti.. mut kaikken kaikkiaan yllättävän helppoa on ollut.

Meidän isoin tyttö kuuluu vau kirja kerhoon ja sen "sisarus" kerhoon numerokirja kerhoon. Sieltä tulleita helppoja lauta pelejä tykkää nuo vanhimmat pelata. Ne ei kestä liian kauaa ja ovat siis tosi suosittuja ainakin meillä. Meil on myös sellainen sammakko peli joka on tosi hyvä...

Ite oon ollut lasten kans kotona esikon syntymästä asti ja aion olla ainakin siihen kun voin. Kiva on ollut olla pikkujen kaa vaikkakaan ei aina helppoa.
Nyt kyl mentävä mut palaillaan! :wave:
 
Meillä on kanssa, pojat 09/02 ja 05/04, tyttö 04/06. Ja kaiken lisäksi tässä rakennellaan taloa ja pari koiraakin pyörii matkassa, eli aikamoista hulinaa löytyy täältäkin. Nyt olen ensimmäistä kertaa hoitovapaalla, pojat olivat pieninä hoidossa. Nyt en kyllä jaksaisikaan olla vuorotöissä, kun aika menee muutenkin liian nopiaan ;)

Meilläkään ei ole siivottu kunnolla varmaan kahteen viikkoon, imuroitu aina suurimmat pois ja pyykkiä on joka paikassa |O Tiskihommat olen yrittänyt pitää järjestyksessä keittiön ahtauden takia. Mutta tälläkään viikolla ei kovin paljoa olla kotona oltu, ja sen huomaa :kieh:

Tavallaan ihanaa huomata ettei muillakaan ole koti tiptop kokoajan eikä ruusuilla tanssimista =) Tsemppiä ja jaksamista kaikille :hug:
 

Yhteistyössä