Kolmatta kaipaavien tammikuu 2011

Hirmuisesti Onnea Kerran vielä ja Äpylille samat sanat varovaisesti!

Minäpä se sitten tulen se häntä koipien välissä takas tänne.
Eilen illalla hitunen tuhrua ja tänään paaaaaaaaaaaaaljon kirkkaan punaista. Illalla nukkumaan mennessä tuntui ihan niinkuin olis supistellu ja aamupissillä karutotuus. Kävin naistentautien polilla päivystyksessä, siellä ultrattiin ja ketään ei löytyny. Verikoe otettiin ja huomenna tulee tulos, olinko edes todella raskaana.. Ke vielä kontrolli. Masentaa! :(
Jos jotain positiivista, niin onneks tuli jo nyt eikä vaikka vasta parin viikon päästä, jos kerran oli pakko tulla. Kai tästä jotenki yli ääsee ja sit kohti parempaa yritystä.
Eli täällä taustaalla haahuillaan taas. Olihan se ehkä vähän liian hyvää ollakseen totta.
 
Hei pitkästä aikaa!
Meidän arki on ollut sellaista rallia marras- ja joulukuun, että vieläkin hengästyttää vaikka jo vähän helpottaa. Jospa nyt ehtisin useammin kirjoittelemaan.

Onnittelut plussanneille!:heart:
Ja jälleen oli ikäviäkin uutisia (edellisestä lukemisesta on tosin aikaa...). :hug: kaikille kovia kokeneille ja muuten halausta kaipaaville.

Täällä suunnalla ei vieläkään ole kuukautiset alkaneet. Synnytyksestä aikaa 8½kk. Näyttää siltä, että imetys todella pitää muut hormonit kurissa minun kohdalla. Esikoisen jälkeen sain odotella vuotoa sen 1½v... Olen kuitenkin edelleen tehnyt testin kerran kuussa ja viimeisin tuli tehtyä joulun jälkeen. Arvatenkin negahan se oli. Viimepäivinä on kuitenkin ollut sellaisia kipuja vatsassa, että elättelen toiveita jonkinlaisesta hormonitasapainon muutoksesta. On tämä hullua kun kuukautisia oikein toivoo! No sitten kun on ne ensimmäiset tulleet, ei niitä enää kaipaakaan. ;)

Minäkin voisin liittyä painon pudottajiin. Tavoitteena olisi saada 8kg katoamaan juhannukseen mennessä. Hiilareiden vähentäminen vie taatusti kilon poikineen kun turvotus katoaa. Mutta kyllä sen eteen joutuu treenaamaankin. Vaa'alla käyty tänään ja luku ylhäällä. Tästä on suunta vain alaspäin. Paitsi jos saan matkalaisen masuun. :)
 
Voi ei koiksa :'( :hug: Paljon voimia sinulle.

Äidin onni, pahoin pelkään että minullakin kuukautiset alkavat vasta imetyksen jälkeen. Tarkoituksena olisi taas 6kk täysimetys ja sen jälkeen jatkaa kiinteiden ohella. Minun kuopukseni siis kohta vasta 4kk :whistle:
 
Kyllähän se testiajan sisään tullut, selkeä punertava haamuinen kertoo pienestä määrästä HCG:tä= raskaushormonia on kehossa!

Ulkolaisilta sivustoilta lueskelin tällaistakin: Jos munasolu hedelmöittynyt ja ei vielä kiinnittynyt kohdun seinämään VOI herkkä testi jo reagoida hcg hormoniin ja näyttää haaleaa plussaa.
..tästä on lääkäreidenhin kesken eri mielipiteitä..olisi kyllä kiva tietää, mikä on TOSI!

Siis.. Jos testiaika vaikka max. 5min. kannattaa siihen uskoa, eikä enää kurkkia sen jälkeen(itse näin tehnyt ja onpahan niitä turhia - EI oikeita plussa viivasia nähty niiiiin monasti, liikaakin:()

Jos haamuplussa vain jää siihen yhteen dippaukseen ja testi jo seuraavalla kerralla blanco, on kyse kemiallisesta= alkio juuri ja juuri hipaissut hetken kohdun seinämää/ollut ehkä kiinnikin ja herkkä testi saa tämän vaikka sen kerran kiinni.

..ja HUOM! Kuten joku kirjoittelihin jo: Myös LH huipun aikaan,(Ovis) R-testi voi näyttää haaleaa haamuviivasta!!
..tätä testailin itse kolmen kierron verran ja JOKA kerta se haamunen, punainen viivanen tuli!

Tosilla naisilla on LH:ta elinmistössään koko kierron ajan(monasti loppukierrolla nousee) ja joskus herkkä R-testi nappaa sen kiinni= haamuinen testissä.
Parasta siis olisi testailla R-testillä todellahin kun menkat myöhässä!
..itse en ole tähän monastikkaan kyennyt..mutta tiedänhin, että miulla ei LH ole koholla loppukierrolla - kymmeniä(ellei jo yli 100)testejä dippailleena.=)

Mie olen saanut eka haamuiset tärpin tullessa dpo12..oli kerran testissä jo dpo11 n. 30s. ja hävisi - seuraavana päivänä se haamuplussa sitten.
Miulla alhainen hcg:n lähtöarvo: 0-1
(monasti, monasti veritestissä käyneenä tuonhin tiedän)

Kovasti jaksuja kaikille&plussatuulia!!!:heart:
 
Viimeksi muokattu:
koiksa-79: Olen tosi pahoillani :'( Toivotan kovasti jaksamista ja onnea uuteen yritykseen, kun taas jaksat sitä ajatella. Laitoin sinut nyt tuonne mukana myös -listaan. Sano vaan, kun siirretään tuonne päivien lasku listalle. Halirutistus :hug:

Äidin onni: Kiva kuulla sinusta =) Lisään sinut mukaan painonpudotushaasteeseen.

mur-mur: Kiva kun sinäkin olet täällä jutuissa mukana =) Lisäänkö sinut listalle?
 
Kerran vielä paljon onnea plussasta! Kyllähän se teidän vuoro jo alkoi ollakin, ihanaa! :heart:

Äpylille toivon koko sydämestäni viivan vahvistumista.

Koiksalle halaus.

Itselläni ois jostain syystä jo hirmuinen kytö testata, mutta pakko malttaa odottaa ainakin viikonloppuun. Pientä menkkamaista jomotusta on, ja sehän voi enteillä joko tätiä tai plussaa, joten turha arvuutella. Mitään muita oireita ei ole.
 
Koiksa: :hug: niin väärin :'(

ÄidinOnniko kyseli menkoista synnytyksen jälkeen.. Itse imetin täysimetyksellä tyttöä 5kk:n ikään asti ja 7kk:n ikäisenä lopetin muistaakseni kokonaan.. ekat menkat tuli siitä parin kk:n päästä.

Kerran vielä: Onnea!! toivotaan että kaikki menee hyvin.

Äpyli: pidän peukkuja että viiva vahvistuu :D
 
Barbamama35 kiitos kaunis kysymästä:heart:
..vaan mie taidan tuolla 40+ "so what" pinossa vielä jonkin aikaa "kuumeilla"..on jo miun kohdilla ihmeen paikka jos pysyvä n. 9kk:n raskaus miut yllättäis..vaan ainahan voi tietenhin toivoa:rolleyes:

Mie vain aina välillä pistän kirjoitella muissahin pinoissa - tulee yön kähmyröissä paljon surffailtua..;)
"keskenmenon jälkeen kuumeilevat" pino onhin esim. jo kovin tuttu.

Kyllä virtuaalinen tsemppi&tuki on yllättävän tärkeää meille monelle:kiss:..itselleni ainahin.
 
Viimeksi muokattu:
Koiksalle :hug:

Onnea Kerran vielä ja Äpyli, eiköhän se haamukin vahvistu =)

Mulla kans aika paljon ylimääräistä kannettavana. Mä jo vähähiilarisella dieetillä muutaman kilon sainkin ennen joulua pois, mutta jouluna en pitänyt suuta soukemmalla, joten kaksi kurjaa kiloa hiipi takaisin. Nyt tavoitteena olisi saada semmoiset 20kg pois.

Kp 26 ja ainoa "oire" on unettomuus. Todella huonoja öitä nyt muutama takana, ensin ei uni tule ja sitten sitä ei riitä. Päivällä kyllä nukuttaisi |O
 
mymosa
LIMAVAROITUS!!! :whistle:


Mitä mitä mitä???? Täysin kirkas läpinäkyvä ja venyvä lima??? Merkki tulevista menkoista..? Vessas käydes jää paperiin sellasta, eikä tässä pahemmin ennen ole jäänyt.. Ainakaan noin että oisin huomannut.. (ja minäkö muka tutkin)...

Luin tuolta, että ois enemmän ovisoire ja menkkojen alkaessa kuivaa, mutta ei täällä nyt kuivasta oo puhettakaan. Vai tulisko ovis muka näin myöhään, kun nippailee noille sivuillekin. Muuten aika menkkamaista jomotusta..

 
Huomenia tännekkin. Soittelin verikokeen tulosta ja kyllä siellä raskaushormoonia löytyi juuri ja juuri sen verran että luokiteltiin positiivikseksi. Huomenna käyn vielä kontrollissa, mut hoitajan kanssa ollaan siinä oletuksessa, etä kyseessä oli se kuuluisa kemiallinenraskaus..Joka nyt siis valuu pois tavallista runsaampina menkkoina. Eilinen valskaus oli nimittäin jotain ennen kokematonta, edelleen vuotaa, mut on selkeesti tasottunu. Jotenkin helpottava ja opettava tieto. Eli vast edes en testaa ennen kuin täti on myöhässä yli viikon(kp vähintään tuolla 36 paikkeilla) ja luotan vain täydellisiin viivoihin.. Ja digitesti- voiko siihenkään luottaa???:headwall:

Barbamama: Tälle voi sit laittaa vaikka kp2/28-36 ja yk2, vaikka ei välttis täs kuus vielä hirveenä yritettäiskään...:ashamed:
 
Kyllä se plussa on! Sen mieskin vahvisti, kun aamulla uuden testin tein.
Noista Rh.. (mikäsenmerkkinytonkaa?!:ashamed:) no se r-testi, joita saa marketeista kahen pakkauksissa, tikku siis?? Tiiättäkö Kuuluuko se plussaviivan näkyä hieman hailakamman punasena, ku testiviivan? Ja toisaalta en oo tuosta näkyvästä mutta hailakasta huolissani, koska edellisessä raskaudessä näky testiää vasta ku oli kahet mnkat myöhässä.:whistle:
Tämä alkanut raskaus tuntuu niin ihmeelliseltä.. LAHJALTA!!! ymmärrättäkö? Meille sanottiin ettei kannata ees 7vuoteen ootella uutta vauvaa, kun on syöpähoitoja takana.
Ja toisaalta mulla ois ollu se leikkaus helmikuussa, mut ei sitä kyllä nyt voia tehä. Ristiriitanen olo. Toivoin raskautta nyt, mutta myös leikkaukseen pääsyn mahollisuutta.
On vähä sekava, pää täynnä ajatuksia olo.

Flunssainen ja tukkoinen Äpyli, joka sai tämän plussan synttärilahjaksi! 28mittarissa, alkaa sitä olleen aika vanaha akka:LOL:
 
Viimeksi muokattu:
Oi Äpyli - Tuhannet ja taas tuhannet Onnen toivotukset siulle tästä lahjasta!!!!!


..ja plussaviivasen Ei tartte olla samanvahvuinen kotrolliviivasen kanssa, kyllä sie olet nyt raskahana - mahtava synttärilahja kyllä:heart:

Paljon pikkiselle pesänrakentajalle tarrasukkasia&vaaviliimaa!!

..plussakuvasia on aina iiiiiiihuna kattella..sasitkos meille tänne näkyviin sellaisen?:)
 
Viimeksi muokattu:
Äpyli: ONNEA :flower: ja tarrasukkia pienelle :heart: Siirsin sinut plussanneisiin =)

m0308: Korjattu! =)

koiksa: Siirsin sinut takaisin tuonne päivien lasku listalle, mutta en löytänyt enää mistään lastesi ikää ja sukupuolta eikä tämä lahopää muista... :ashamed:

mymosa: Viittaisi äkkiä ajatellen ovikseen. Jospa tästä on tulossa pidempi kierto? Ainakin itselläni on oviksen jälkeen ihan kuivaa. Jos taas on salamatkustaja kyydissä, alkaa tulla vesimäistä vuotoa ihan lorahdellen (ei siis sitä venyvää tahmaa). Onkos sinulla ovistestejä?

mur-mur: Olet tänne erittäin tervetullut haluat sitten tuohon listaan mukaan tai et. =) Toivon kovasti sitä ihmettä teille!

KauniinaPäivänäTuut: Haluatko mukaan etusivun listalle? Kyselin tuossa aiemmin kuinka mones yrityskierto sinulla on menossa ja mitä tietoja lapsistasi haluat sinne.

Omaa napaa... En tiedä oliko se sittenkään ovis eilen. Kummallista... Limaa tulee vieläkin, tänään alkoi kunnon menkkajomotukset ja lämmötkin tulivat taas alaspäin. No eipä auta kuin odotella ja katsoa tässä pari päivää tapahtuuko mitään vai menikö se jo... Jatketaan siis varmisteluja :whistle:
 
mymosa
Barbamama, mulla kun ei oo kierrosta hajuakaan tätä kiertoo ennen menkat oli elokuussa :D.. Sillon kp16 sain sen vahvan viivan ovistestiin ja oletin oviksen olleen. kun kp19 oli ja selvästi nega.
Tehnyt eilen ja tänään ovistestin, molemmat selvästi negaa.
Kyytiläiseen en usko, kun ei olla puuhailtu kun 2 kertaa ennen kp 16 ja vasta kp20 jälkeen.. pöh..
 
:wave:
Multa jäänyt tuolta välistä viestejä lukematta..
Juu siis tottakai haluan etusivulle kiertopäivät sun muut :) Yritystä (enemmän tai vähemmän 5v) Lapset -00 tyttö ja -04 poika.

Terkuin Kauniina Päivänä Tuut elikkäs KPT (kp:t ;) ) Kp siis nyt 27/27-29 :whistle: Jännää!!
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä