*** KOLMATTA KAIPAAVAT ELOKUSSA ***

Oi rähmiäisten rähmiäinen... kauheita menkkamaisii oireita jo nyt, vaik vast ens viikonloppuna pitäs alkaa!!! Alaselkä räjähtää ihan just koht ja ai että ku juilii alavattaa... Maha on muutenki ku ilmapallo... ei hyvä olo!!! :x

Noista negoista teisteistä tuli mieleen, et tunnen yhen naisen (kaverin sisko), joka oli jo melko pitkällä ni edelleen kotitestit näytti negaa.... outo juttu!!! :eek:

muoks... Lisäys vielä... alaselkä aivan tulessa, apua, juoksen koht päin seinii!!!! Ja pitäs men muka nukkuun kera tän kivun, no mut huhhuh!!!! :/
 
Pahoittelen, että multakin tulee tällaista omanapaista kommentointia useimmiten. Niin kuin muutama muukin kirjoitteli, niin käyn kyllä ketjun lukemassa päivittäin joskus useaankin otteeseen, mutta kirjoittamiselle jää harvemmin aikaa ja sit ei muista kaikkea lukemaansa.

Makuuhuoneiden määrästä ja lapsien sijoittelusta oli puhetta. Meillä tällä hetkellä lapset samassa huoneessa, mutta muutto on edessä kuitenkin ennen kuin vauva syntyy - haussa olisi se 4 makuuhuonetta, että samantien riittäisi kaikille lapsille omat huoneet. Vauva tietysti aluksi nukkuisi meidän kanssa ja ylimääräinen huone toimittaisi ensin työhuoneen virkaa. Jos kahden lapsen pitäisi jakaa sama huone, antaisin oman huoneen isoimmalle ja laittaisin pienemmät samaan - niin kuin kaikki muutkin taisivat kommentoida.

Ovis on varmaan ollut ja mennyt täällä (toivottavasti sellainen oli, kunnon limat oli ainakin pe). En tiedä saatiinko hyödynnettyä, taukoa oli ti-to ja lauantaina, mutta muuten on peitto ahkerasti heilunut. On tää eka kierto vaan jännää, kun sitä jatkuvasti ajattelee mitä kropassa saattaa juuri tällä hetkellä tapahtua. :LOL: Kutkuttavaa ajatella, että muutaman viikon päästä saattaa elää niitä jänniä hetkiä vessassa testitikun kanssa. Nautin tästä jännityksestäkin paljon, vaikka ei vielä toviin tärppäisikään. Tämä on kuitenkin meidän viimeinen vauva ja tiedän, että elän tätä kaikkea nyt viimeistä kertaa ja aion nauttia jokaisesta hetkestä. :)

Miettiikö kukaan jo sellaisia, että mitä sitten kun tärppääkin. Miten sen salaa töissä? Mä en haluaisi kertoa missään nimessä ennen np-ultraa enkä ihan heti sen jälkeenkään, jännittää vaan millaiset pahoinvoinnit sitä iskee ja miten sen pystyy salaamaan. Hemmetti kun vessatkin on töissä sellaiset, että siinä on sellainen yhteinen käsienpesuallas kopin toisella puolella, että oksentele siellä sitten rauhassa... :x :LOL:
 
CM: :hug: Sitä tapahtuu varmaan jokaisella perheellä vaikka se ei lohdutakaan.

Meillä on ollut enemmän ja vähemmän kriisirikkaita kausia joista ollaan ihme kyllä selvitty. Sain omalta tyttäreltä ihanan taulun tuossa taannoin, tokan nyt aloittava osti sen ihan omilla rahoillaan:

 


MAANANTAI 16.8.2010



******************* kp 31-> *******************

Taikawiitta .................... kp 51/28 .................... yk ? :heart:

Rixutin ........................... kp 37/?? .................... yk 1
-06 -09

Dyyni ............................. kp 37/28 ................... yk 1 :heart:

Pyyter-2 ........................ kp 32/?? ................... yk 1
-07 -10

Huldasharks .................. kp 31/40-60 ... dpo 1... yk 3
-96 -09


******************* kp 21-30 *******************

Harmaana ..................... kp 30/27-28 .............. yk 0
-07 -09

Mymosa ......................... kp 27/?? ... dpo13 .... yk 6
-04 -07

Jadey ............................. kp 24/?? ................... yk 1
-08 -09

Ninnuski ........................ kp 24/ 26-28 ............ yk 5
-07 -09

Mama-84 ....................... kp 23/29-30 ............. yk 2
-05 -09


******************* kp 11-20 *******************

MyrskyMaija ................... kp 19/27-32 ............. yk 1 :heart:

Muumi82 ........................ kp 18/28 .................. yk 1 :heart:

Äiti88 ............................. kp 16/30 .................. yk 2
-06 -08

smurffiina84 ................... kp 16/24-30 ............ yk 2 :heart:

Minnarun ........................ kp 15/ 29-31 ........... yk 1
-04 -06

sporty ............................ kp 12/28-32 ............. yk 4 :heart:

Nepula ........................... kp 12/28-32 ............. yk 1 :heart:


******************** kp 1-10 ********************

Pompo79 ....................... kp 10/24-27 ............... yk ?
-06 -09

PieniTytönTylleröinen ..... kp 9/28 .................... yk 4
-04 -08

Nipsu87 ......................... kp 9/?? ..................... yk 1 :heart:

Miuski00 ........................ kp 6/29 ..................... yk ?
-02 -07

leena77 ......................... kp 6/24-29 ............... yk 6 :heart:

Mimse ............................ kp 4/28 ..................... yk2
-02 -04

m0308 .......................... kp 2/31 ..................... yk ?
-03 -08

HelinäKeiju10................ kp 2/?? ...................... yk 1
-06 -08

KHJ .................................kp ?/??........................ yk? :heart:





Taustalla:

Niina22
Calumet
Orwokki
Criminal Mind



Vuoden 2010 plussat:

Lotskuliini, Poni06, unikeiju, Wandii, Epeti, P123, Marjaporkkana, Muutosta, Mintukas, sutulii, justiina83, Lihapulla, snowangel, syksyinen, Ella-83, kahvilla, Gitta85, helmikuun, Alba, tytöt0400, töppänä, smirgel, Keffeli, yk 4, Varpu30, yk 3,mussu81, yk 5, miisuliisa, yk 2, Neppi, yk 1, Tarkse, yk 5, MamaDeDos, yk 1, vauvahaaveilija85, yk 2, kääkkis, yk 2, Barbamama35, yk 1, commander77 yk 3, memmiliini, BansQu yk 2, Sssalla yk 14, Gammi, Liro yk 1, Mistä mä tiedän yk 2, Minttis81, MoilasenH, Lime26 yk 4, Milas yk 2, netta23 yk 1, äizikkä yk 4, J.T



Plussaonnea!!



Päivittämiseen tarvitaan LAINAA-näppäintä, sen jälkeen poistellaan alusta viime päivittäjän nimi ja lopusta kaikki ylimääräinen. Kuka vaan voi tämän tehdä, eikä ole vaikeaa! Plussaonnea!


:attn: :attn:
TAUSTAILIJAT! Jos haluatte pysyä listoilla, ilmoittautukaa! Vahvistetaan sitä mukaa teidän nicit. Poisjääneet poistetaan listoilta viimeistään ensi kuussa!
LISTALAISET! Ne jotka eivät ilmoittele kuulumisiaan, siirretään kuun alussa TAUSTALLE ja siitä seuraavan kuun alussa pois, kts. yllä.
Jotta listalla olisivat vain ns. aktiiviset kuumeilijat.


********************** ).( **********************

LUKUOHJEITA:

kp ?/?? kierron meneillään oleva päivä ja kierron pituus
dpo: days past ovulation eli suomeksi ovulaation jälkeiset päivät ;)
yk: yrityskierto
Vuosiluvut perässä: punaisella merkityt vuodet tarkoittavat tyttöä ja sinisellä on merkitty pojat. Jos vuodet ovat violetilla, ei ole kyseinen henkilö syystä taikka toisesta ilmoittanut sukupuolta.







 
CM: :hug: :hug:

MyrskyMaija: Mä ainakin oon miettiny ja paljon, koska tänään meen ensinnäkin vasta ekaa päivää töihin ton meijän kakkosen jälkeen... että se oiskin hulvatonta, jos heti melkeen voiski ilmottaa olevansa jälleen raskaana!!! Ja jos nii kävis, ni itekki kyl ois kiva pitää se ekaan ultraan asti salas. Viimeks ei todellakaan onnistunu, ku meil on niin pieni työyhteisö ja mä oksentelin koko ajan, ni jotenki kummasti paljastui heti miten!!! :LOL:
 
Huomenta!

Huoneiden määrästä; Meidän huonesijoittelu on tällä hetkellä sellainen, että makuuhuoneita on vain 2. Lastenhuone tosin on niin iso että siine mahtuisi vaikka 4 lasta helposti. Tarkoituksena on pitää mahdollinen tuleva vauva meidän huoneessa, mutta yösyöttöjen loputtua hänkin siirtyy lastenhuoneeseen. Asumisjärjestelyjä tsekkaillaan uudestaan sitten kun esikoinen menee kouluun..

Omaan napaan.. Ei menkkoja eikä edes aikeita siihen suuntaan. Aamulla haastoin miehen kanssa riitaa ja kun sain ärähdyksen takaisin, niin aloin itkeä.. :LOL: . Vähän käyn herkillä, tulee esikoisen alkuraskaus mieleen.

Mies on sitä mieltä että testaillaan vasta loppuviikosta, mutta MITEN SINNE ASTI JAKSAA OOTTAA??! Meillä ei ole lähistöllä apteekkia,joten miehen homma on käydä kotimatkalla apteekissa. Taidan tänään kauppareissulla ostaa salaa :)D) jonkun marketin testin. Onko kellään niistä (citymarketin testeistä ) kokemuksia?
 
Onpas tullut tekstiä viikonlopun aikana!!! :) Nyt jää varmasti monikin asia kommentoimatta... :/

Ensin omaanapaa... Perjantaina siis alkoi menkat ja hieman herkillä kävin kun olin NIIN varma raskautumisesta... Mies sit päätti lähteä värikuulasotaan ja en kovinkaan paljoa tästä ilahtunut... Miehen lähdettyä aloitin esikoisen huoneesta repimään tapetteja, ihan noin ex tempore... :LOL: Eilen sit vietettiin aikaa terrassa katselemassa uusia tapetteja, ei löytynyt :D Purimpas sitten hiukan turhautumistani :)

Toi lista on nyt kyllä tosi hyvä ja selkeä!! Siltikin kyllä kovasti arastelen siihen vielä itse sekaantua... tytöt -02 ja -04 :ashamed: jos joku pätevämpi voisi päivittää... kp:t oli oikein...

Muutama listan kärkipäästä oli pudonnut "pohjalle" :hug: uusi yrityskierto, uudet kujeet!!!

Huone järjestelyistä... Meillä siis kolme makkaria, ja tytöt nyt omissa huoneissa. Nyt kun revin esikoisen makkarista tapetit, niin ajattelin, josko tästä pienimmästä makkarista tehtäisiinkin meidän huone ja esikoinen siirtyisi isompaan huoneeseen... näin siksi, että mikäli vielä toivomani kaksi lasta syntyisi niin molemmilla sisaruspareilla olisi yhteiset, suht. reilun kokoiset huoneet... Ilmoittelinkin jo eilen tytöille, että saattaa olla paluu yhteiseen huoneeseen... Siihen esikoinen kommentoi " aa, meille tulee taas tietokonehuone" :LOL:
Summasummarum siis, isommat samaan huoneeseen ja yksi tai kaksi pienempää yhteen, ihan jo lelujen ja päikkyjen puolesta.

Ovisbongareille paljon tärppionnea!! ja listan kärkipäässä oleville plussatuulia!!!! Ja pahnanpohjimmaisille (joihin nyt itsekin lukeudun) tsemppiä uuteen kiertoon!!!
 
Criminal mind :hug: Puhutte asiat halki ja tulet sitten takaisin kuumeilemaan. Toivottavasti asianne ovat vielä järjestettävissä!

Mä annan tällaisen yleishalin kaikille, jotka sellaista tuntee tarvitsevansa :hug:

Mites mymosa? Oletko testannut?

ON: Ovis tosiaan bongattu ja yrittetty hyödyntää. Mutta yksi pieni mutta matkassa vaikka hedelmöittyminen tapahtuisikin. Taitaa luteaalivaihe (aika oviksesta menkkoihin) jäädä liian lyhyeksi kiinnittymisen kannalta. Nooo, enpä heitä vielä kirvestä kaivoon, kuopuskin on myöhään hedelmöittynyt. Mutta positiivinen asia mulla on kuitenkin se, että sentään ovuloin, vaikkakin liian myöhään....

Mulle saa laittaa nuo tyttäret tuonne listaan punaisella :)
Ja korjaisin dpo:ksi 1. Ilmeisesti ovisplussa on dpo-1 ja sitten dpo0 jne... Eli eilen olis ollu ovis ja sen kyllä nyt tunsinkin elämäni ekaa kertaa. Ihmeellistä, kun akka on jo 32, kohta 33 ja nyt vasta pääsee kehonsa kanssa sinuiksi :D
 
viikonloppu meni niin että heilahti, yritykset jäi vähiin kun ne meidän jo olemassa olevat muruset olivat sitä mieltä että äitin ja isin kanssa olisi saatava nukkua. Jos tänään sitten ei kovin kummoisia ovis tuntemuksia mitä oikealla puolella pe tykytystä...

meilläkin on mietittyttänyt huone järjestelyt... ikävä kyllä lasten huoneet on niin pienet että ahdasta tekee jos sinne pitäis vielä lisätä joten olen ajatellut niin että itse siirrymme toiseen lasten huoneeseen ja lapset joita tulee kaksi samaan siirtyy meidän huoneeseen.

Toivon aurinkoista ja PLUSSA tikasta viikkoa kaikille niin ovis+ kuin rt+ =)

Siis te taitavat lisääjät miulle vois lisätä poika -04 tyttö -06
 
harmaana: niitä raskaustestejä on kaksi liuskaa/pkt ja maksaa alle 3?. Ovistestit on 10 kpl 9,90? Ainakin ovistestien paketissa tuli mukana sellaisia minikokoisia kuppeja, joihin pissanäytteen saa otettua. Mä ole käyttänyt ihan kertakäyttöistä (muovista) ruokalusikkaakin näytteen ottoon :D
 
mymosa
Mulle voi päivittää tyttö -04 ja poika -07.

Testasin lauantaina, ainoa viiva oli vissiin viivanpaikka.. Vahva raskaustuntemus alkaa kääntyä pettymykseksi, vaikka eihän menkat ole edes myöhässä.Tänään ois dpo 13 ja kai sitä vois taas viimeistään ylihuomenna testailla taas.

huoneista meillä on nyt molemmat samassa huoneessa, mutta omiin huoneisiin sitten kun esikko aloittaa koulun. Kolmas jos sattuu tulemaan niin alkuun ovat pojan kanssa sitten samassa ja vanhempana muuttaa tytön kanssa kanssa samaan. Tosin pyritään, että silloin olisi jokaiselle jo omat huoneet.

yrittäminen, meillä ei ole seksin määrää mitenkään lisätty tietyille päiville. Ovisaikaan väsymyksestä huolimatta koetetaan touhuilla, mutta yleensä jos ollaan viikotkin samassa paikassa niin tulee touhuttua vaikkei yritystä oliskaan. Jos ollaan viikot erossa niin sitten menee siihen, että soitan miehen käymään ovishetkillä ;)

Olikos jotain muuta.. siitä jos tärppää niin mites sitten.. noh, mä en oo töissä vielä ainakaan vuoteen. joten sitä ongelmaa ei ole. Lähinnä mietitään sitä, kun asutaan erillään ja jos nyt tärppis niin asuttais silti, erinäisistä syistä. mutta asioillahan on tapana järjestyä :)
 
CM:lle halaus ja voimia!

Tädin yllättämille myöskin pahoittelut ja onnea uuteen kiertoon!!

Meillä esikoisella on oma huone ja kuopus nukkuu vielä meidän makkarissa. Varmaan syksyn aikana siirretään pojat samaan huoneeseen. Ei noin pieniä vielä eroteta omiin huoneisiin. Esikoinenkin odottaa kovasti pikkuveljeä huoneeseensa, jonne mahtuu hyvin molemmat ja vaikka vielä enemmänkin :D

Ei ole tullut kierjoiteltua, kun ei mitään uutta kerrottavaakaan ole. Kp:t huitelee likempänä neljääkymppiä ja alkaa tympiä aika kovasti. Testin tein sillon viikko sitten eikä uutta ole aikeissa tehdä, kun en minä raskaana ole! Huoh...
 

Yhteistyössä