koliikki keinu

  • Viestiketjun aloittaja ripsu
  • Ensimmäinen viesti
ripsu
onko kellään kokemusta koliikki keinusta? onko ollu tarpeellinen? eli kannataako ostaa?? ollaan miehe nkans mietitty tätä keinua,mutta haluaisimme tietää onko ollu tarpeen?? vai turha ostos??
 
siis tuskin turha ostos! Omilla lapsilla ei ollut koliikkia mutta välillä kun oli itkuinen tms huuonolla tuulella kiikuttelin keinuvassa turvakaukalossa jalkalihakset kipeenä =) =)
Nyt sokkarissa näin itsestään keinuvan sitterin, olisinpa löytänyt sen parivuotta sitten kun oli tarvetta. Hintakin oli kohtuullinen 65e
Lastentarvikeliikkeessä ihan koliikkikeinu nimellä suurempi hökötys maksoi muistaakseni yli 100e
Mutta kuulin liikkeessä erään perheen keskustelut joiden vauva ei ollut hiljaa ennen kuin pääsi kyseiseen koliikkikeinuun :)
Joten eiköhän siitä olisi hyötyä ja apua
 
Huiskis ja tuiskis
niimpä niin, siinä vaiheessa kun vauva huutaa jo neljä tuntia putkeen, alkaa varmasti miettiä mitä tahansa mikä auttaisi. Meillä köröteltiin autolla ympäri kaupunkia ja kun kyyti loppui, alkoi huuto... :eek: :eek:

Mielestäni tuommoiset vekottimet pitäisi olla vuokrattavissa neuvolasta ettei heti tarvitse ostaa ja jos auttaa koliikkiin, niin voisi ostaa oman.
Tiedustele onko kenelläkään lainata pientä korvausta vastaan. :)
 
Tuittu harmaana
ei ole kokemusta koliikkikeinusta, mutta ainakin meillä mahavaivojaan itkevä vauva rauhoituu kantoliinaan, pitkään sidottavaan trikoiseen liinaan. Liinakyydissä lapsi keikkuu mukana koko ajan ja itseltäni jää kädet vapaaksi kotihommiin sekä isompien lasten iltapalan laittoon, keittiön siivoamiseen jne. Liinoja saa edullisesti käytettyinä, ja niistä pääsee aika helposti eroon mikäli apu ei liinakyydistä löydy. Kannattaa kokeilla, ainakin taitaa olla edullisin vaihtoehto eikä tarvitse istua keinun vieressä.
 

Yhteistyössä