Kokoomusministeri ihmettelee voiko joku tienata kuukaudessa niinkin vähän kuin 2600€

  • Viestiketjun aloittaja 2600€
  • Ensimmäinen viesti
Herra Korsorentti
Kansalaiset!
Olkaa hyvät ja ääkestäkää aina vaan ja uudelleen samat rosvot valikoimaan itselleen omat rosvoministerit, ja, mistään mitään tietämättömiä omanedun tavoittelijoita.

Aloittakaa vaikka unohtamalla kokoomuksen olemassaolo, ei ne duunareita jeesaa millään muotoa.
 
Huoleton
[QUOTE="juuri";30205531]Palkat on ollut jäädytettyinä jo vuosikausien ajan, vain yleiskorotukset on saatu. Työnantajat ottavat kaiken irti näistä huonoista ajoista kyykyttääkseen työntekjöitä.[/QUOTE]

Tyttäreni(2kpl) toinen tradenomi toinen vartija.palkat 1900 ja 2010€ .alalla jo joitakin vuosia. Ei mikään auta,palkankorotusta vaativa voi sano Adjö.
 
vierailija
Pahoittelen, että nostan vanhan ketjun, kun en viitsi uutta aloittaa ja koska tämä koskee juuri mainittua entistä ministeriä. Näin nämä kokoomuslaiset järjestävät itselleen rahakkaita työpaikkoja ja luottamustehtäviä, ennen ja nyt.

"Vammaispalveluyhtiössä rajuja epäkohtia – entinen ministeri Laura Räty kuittasi ison tilin ja bonukset
Entinen sosiaali- ja terveysministeri johtaa vammaispalveluyhtiö Validiaa, jonka toiminnasta on paljastanut epäkohtia.

Iltalehti kertoi, että Validian Seinäjoen palvelutalon hoitajat ja asukkaat kertoivat huolestuttavia tietoja hoidon tilanteesta ja että viranomaisten mukaan Validian johto vähätteli epäkohtia.

AVIn asiakirjoista paljastui tietoja muun muassa huonosta hygieniasta ja haavanhoidosta.
Valvira tutkii, onko palveluntuottajan toiminnan epäkohdilla ja yhden asukkaan kuolemantapauksella mahdollisia yhteyksiä.
Validia kertoo olevansa ”sataprosenttisesti Invalidiliiton omistama yhteiskunnallinen yritys”. Yhtiön tilinpäätöksen mukaan sen asiakaskunta koostuu pääosin hyvinvointialueista.

Validian toimitusjohtajana toimii entinen sosiaali- ja terveysministeri Laura Ämmälä (kok), jonka sukunimi oli aiemmin Räty. Ämmälä aloitti Validiassa tammikuussa 2021, mitä ennen hän toimi Terveystalossa julkisista palveluista vastaavana johtajana.
Ämmälä sai vuonna 2021 veronalaisia ansiotuloja 316 000 euroa ja pääomatuloja 4 000 euroa. Vuonna 2022 hänen ansiotulonsa olivat nousseet 515 000 euroon ja pääomatulot olivat 8 000 euroa."



 
vierailija
"Validian toimitusjohtajana toimii entinen sosiaali- ja terveysministeri Laura Ämmälä (kok), jonka sukunimi oli aiemmin Räty. Ämmälä aloitti Validiassa tammikuussa 2021, mitä ennen hän toimi Terveystalossa julkisista palveluista vastaavana johtajana.
Ämmälä sai vuonna 2021 veronalaisia ansiotuloja 316 000 euroa ja pääomatuloja 4 000 euroa. Vuonna 2022 hänen ansiotulonsa olivat nousseet 515 000 euroon ja pääomatulot olivat 8 000 euroa.
Bonuksia maksetaan
Validian tilinpäätöksissä kerrotaan, että henkilöstöllä ja johdolla on lyhyen ja pitkän aikavälin kannustinjärjestelmä.
”Toimitusjohtaja Laura Ämmälän julkiset verotulot koostuvat Validian palkan ja palkkioiden ohella muiden yhtiöiden maksamista hallitus- ja luottamustehtävien palkkioista sekä vuonna 2022 aiempaan työhön liittyvän pitkän aikavälin palkitsemisohjelman palkkiosta”, Validian viestintä- ja strategiajohtaja Susanna Laine kertoo Talouselämälle sähköpostilla antamassaan vastauksessa.
Laineen mukaan Ämmälä sai Validiasta vuonna 2022 palkkaa 186 500 euroa ja palkkiota 74 600 euroa. Vuonna 2023 Ämmälä sai palkkaa 198 300 euroa ja palkkiota 44 800 euroa. Palkkiot koskivat edeltävää vuotta."


 
vierailija
Mä olen lähihoitaja ja koen tekeväni tärkeää työtä. Annan vanhuksille arvokkaan loppuelämän, kun he eivät pysty enää itseään hoitamaan. Monet sitä väheksyy, mutta mä koen tärkeäksi, että ihminen saa loppuun asti olla arvokas. Ei ole saamattomuutta, että olen tässä ammatissa. Palkka vain on niin pieni, että pakko opiskella lisää. Kuka nämä vanhuksetkin hoitaisi, tai lapsenne päiväkodissa, jos kaikkien pitäisi opiskella parempi ammatti?
Ex-ministeri Aino-Kaisa Pekonen on koulutukseltaan lähihoitaja.
Asian voi varmistaa googlettamalla.
 

Yhteistyössä