Kokemuksia tuplakuomurattaista?

Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun hankkii tuplakuomurattaat? Lapset ovat eri-ikäiset, ikäeroa 2v 1kk. Käyn päivittäin vajaan 10 km:n lenkillä, kaupassa, kylässä - mummolaan ja automarketeille kuljemme farkulla. Kertokaa kokemuksistanne, eri merkkien hyvistä / huonoista puolista yms. =)
 
kahden äitee
Meillä tuplarattaat kuomulla ja en voi muuta sanoa kuin että mahtavaa!!! Molemmilla kääntyvät selkänojat ja jalkatuet sekä valjaat. Vanhempi lapsi voi istua ja katsella maisemia kun pienempi nukkuu päiskyjä. Koirakin nauttii kun pääsee pitkille lenkeille. Käytettynä saa oikein hyviä ja paljon halvemmalla kuin uusia!
 
hyvahonka
todella mahtava keksintö! ainut mikä pitää ottaa huomioon jos asut pk-seudulla on että kaikki vanhemmat mallit eivät mahdu bussiin jos siellä on jo toiset kärryt,kaikkiin hisseihin ei sovi eikä kovin ahtaista kassoista läpi! uudemmat ovat kapeampia.. meillä oli vm98 ja noi oli ainuut ongelmat! muuten tosi mahtavat kärryt!
 
Koska lenkkeilet niin paljon, katso että renkaat ovat isot ja rullaavat kepeästi jotta et juutu kiinni hiekkaan, kiviin tai lumeen. Ja erilliset selkänojat ainakin ovat ehdottomat. Kokemuksesta voin suositella ainakin Ora Duolettoja, joilla pääsee kulkemaan kaupan kassoista ja ovista koska eivät ole liian leveät. Itselläni samanlaiset odottavat nytkin käyttöä (jo toiset samanlaiset!!) koska kolmas lapsemme syntyy paikkoin, niissä on vielä ilmakumirenkaat jotka tekee niistä todella hyvät työntää...
 
Meillä on Brion kaksostenrattaat erillisillä selkänojilla ja jalkatuilla. Muuten oon kyllä ollu tyytyväinen, mutta alakori on aika pieni eikä pysy paikallaan jos laittaa tarpeeksi painoa (oon kyllä laittanu narun pätkillä kiinni ettei pääse tippumaan enää)! Menee lähes joka ovesta ja menee normaali henkilöauton peräluukkuunki ja helppo kasata!
 
Carambola
Meillä tuplakuomut, joissa erilliset kuomut, erilliset selkänojat, erilliset jalkatuet... Olleet erinomaiset, on myös päästy joka paikkaan, minne on ollut tarvis mennä, joskus ehkä hiukan kiertotietä. Meillä pienempi ikäero, joten olleen hurjasti käytössä. Merkiltään ovat Happy Babyt. B)
 

Yhteistyössä