Kokemuksia sisaristuimellisista rattaista/vaunuista??

  • Viestiketjun aloittaja maarith
  • Ensimmäinen viesti
maarith

Meillä on nyt tilanne,että uusi vauva syntyy helmikuussa ja edellinen napero on sillon 1v3kk,joten pitäis hankkia jotkut vehkeet millä liikkua kummankin kanssa.
Vierekkäin istuttavat tuplarattaat ei oikeen tule kyseeseen,koska niillä pitäis mahtua julkisiin hyvin,myös junaan.
Joten mitä vaihtoehtoja sitä on?
Jotkut kuomurattaat sisaristuimella? onko jollain kokemuksia esim.ec1 tai cannon one rattaista sisaristuimella? Onko hyvät työntää sisaristuimella ja ilman?

kaikki kokemukset kiinnostaa!!!
 
diipa daapa
Ainaki emmaljungalla on sisaristuimen painoraja 15kg. Meille tulossa tammikuussa vauva ja neiti on puolentoistavuoden painoa noin 13kg, eli tultiin siihen tulokseen että ostetaan ne tuplat ja kirotaan kaupat mihin ei niillä pääse.
 
Faktaa
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.11.2004 klo 18:06 pikkuruu kirjoitti:
Ostin juur käytetyt tuplat ja myyjä sanoi, ettei ainakaan Brioon saa enää sisaristuimia, nää Eu-säännökset tai jotai..... Tietty käytettynä kai löytyy vielä.
Pitää paikkansa, Brio ei enää valmista sisaristuimia. Käytettynä niitä liikkuu mutta kiinnitys ainakin uusiin paksumpi-runkoisiin vaunuihin ei onnistu. Uusien säädösten myötä siirryttäneen seisomatelineisiin. Tosin monet suosivat kaksostenrattaita.
 
Kopsaan viestini toisesta ketjusta... Varsinaisia kokemuksia mulla ei ole, pikemminkin lisäkysymyksiä!

Meillä harkinnassa britax b-dualit sisarusrattaiksi. Ne on siis peräkkäinistuttavat, tosi hyvin muunneltavat ja voi käyttää myös yhellä istuimella tai halutessaan myös vaan pelkällä turvakaukalolla tms. Ikäeroksi tulee reilu 2,5 vuotta, mutta haluan silti, että esikoisellakin ois oma istuin. Siksi noi b-dualit on kätsyt, kun niitä voi sitten käyttää myös ihan normi yhden lapsen rattaina.

Mietityttää vaan, mahtuvatko rattaat vanhanmallisiin lähijuniin tai vanhoihin ratikoihin?? Yritin googlailla enkä löytäny mistää mitään luotettavia senttimittoja junien oviaukoista. Valmistajan nettisivuilla sanotaan b-dualin ratasleveydeksi 69cm, mutta onkohan mitta ilman renkaita vai renkaiden kanssa ja ilman lokasuojia vai lokasuojien kanssa?? Hankalaa tämä ratasvalinnan tekeminen....
 

Yhteistyössä