kokemuksia seisomatelineestä

  • Viestiketjun aloittaja Harriet
  • Ensimmäinen viesti
Harriet
Meille on odotettavissa toinen lapsi elo-syyskuun vaiheessa, esikoinen on nyt 2-vuotias. Millaisia kokemuksia teillä on seisomatelineen tai sisaristuimen käytöstä? Mitä vaatimuksia ne asettavat vaunuille?
 
HÖH
Me ostettiin seisomalauta, koska sisaristuimessa tulee painorajoitus vastaan. Noh, eipä tuota vekotinta ole kuluneen 8 kuukauden aikana käytetty kuin 3 kertaa. Isosisko kävelee tosi reippaasti vieressä ja laudan kanssa saa itse kävellä takapuoli pystyssä 5 km perässä ja kuitenkin varpaat ruvella, kun kokoajan potkii niitä siihen lautaan kävellessään. Meillä tuo tyttö oli 2 v 3 kk kun pikkusisko syntyi ja ihan heti alkuun käytettiin lautaa. Nyt se on lojunut tuolla nurkassa tarpeettomana pölynkerääjänä ainakin tämän vuoden....turha hankinta siis! :(
 
meillä myös tyttö oli 2,5 vuotta kun pikkuveikka tupsahti maailmaan. sillon hanikittiin seisomalauta ja turhaksi ostokseksi osottautu. ollaan käytetty kohta vuoden aikana alle viisi kertaa, tyttö on niin reipas kävelijä...
 
juu kokemuksia laudasta on! laitoin sen vaunuun kiinni ja jes sai tosissaan kävellä etukenossa jalat ruvella.no nyt sit löysin toisen laudan ja laitoin sen meijän kaksosten rattaisiin kiinni niin jees toimii kun senhän saa niiku siihen toiselle puolelle vaan. harvoin sitä tarvii mut välillä on lenkit liian pitikii. muksut 1.9v, 3v ja vajaa 2kk. kaksosten rattaat olivat aivan ehdoton silloin kun 1.9 vuotias synty , koska 3 vuotias oli vain 1.4v ja ei osannu kävellä edes :) . nykyään on välillä niin et vauva on ainoo joka on rattaissa.
 
Meillä tuli tytöille ikäeroa pikkusen vajaat kolme vuotta. Meiltä on tuonne keskustaan vajaa kolme kilsaa mtkaa ja kyllä oli viime kesänä ja syksyllä, sekä alkutalvestakin lyömätön peli!!
Ois monet reissut jääny tekemättä ilman sitä.
Nyt isompi jo pyöräilee mielellään ton välin, joten enää ei oo sillee käytössä.
Ei harmita yhtää, että ostettiin, päinvastoin!
 

Yhteistyössä