Kokemuksia PEURUNGASTA...?

Ollaan etsitty kohdetta kesälomareissulle kun hesat ja tampereet on jo kierretty, kovin pohjoiseen ei täältä etelästä parin päivän reissulle viitsi lähteä. Nyt tuli plussa-tarjouksena kylpylähotelli Peurunka, ja kun tarkemmin katsoin niin sieltähän löytyi Seikkailupuisto Peukkula, Nokkakiven huvipuisto, Kallioplanetaario...Löytyiskö kommentteja, kokemuksia tästä paikasta, en ole itse ikinä ennen kuullutkaan koko paikasta. Lapset 1 v. ja 5 v. matkassa mukana.
 
jkl
Peurunka on aika pieni "kylpylä", ei ole liukumäkiä lapsille. Pelkkä lasten allas vain. Kylmä&kuuma altaat löytyy sekä iso allas jossa hierovia suihkuja jne..Sekä kylpylää kiertävä "joki"-allas.
Ruoka oli tosi hyvää, mutta muuten ei erikoinen paikka.

Peukkula on myös melko vaatimaton paikka, entinen Hilarius hiiren laakso. Hintava paikka laatuun nähden ;o)
Nokkakiven huvipuistossa oli meidän siellä käydessä noin 5 laitetta käytössä. Tosi pieni paikka sekin..

Kallioplanetaariossa taas en ole itse käynyt, kuulema ihan mukava paikka mutta kai hieman vanhemmille lapsille sopiva.

Me lähdetään täältä keski-suomesta Nokian kylpylään. Ihastuttiin viime kesänä paikkaan ikihyviksi! Aivan ihana kylpylä niin lasten kuin aikuistenkin mielestä =)

Mutta jos ei lähde kovin suurin odotuksin liikkeelle niin varmasti noistakin paikoista saa sitä kesän riemua irti :)
 
Kiitos kommentista, täytyy vähän funtsia mitä tältä lomalta odotetaan, Naantalin ja Tampereen reissun jälkeen toi on ehkä pari kaliiberia vaatimattomampi, mutta kyllähän tää
1-v. vähän rajoittaa, ei ole kiva lähteä ryysimään ja jonottamaan. Täytyykin tarkastella toi Nokia, kiitti vinkistä :flower:
 

Yhteistyössä