Kokemuksia laminaattilattiasta

Joo siis on TODELLAKIN laminaatin syy tuo villakoirien kertyminen!!
Jos esim. aamulla imuroin ja vaikka pyhkiän lattiat ja käy vaiks pari kaveria kyläs niin TAATUSTI on illalla jo muutama "koira" seinänvierustalla.
Mun äiti ei sitä myöskään ennen uskonut. Oli sitten meillä yökyläilemässä ja myönsi olleensa vääräs. Lattiaa pitää olla imuroimas kaiken aikaa.. :/ ja pieninmätkin roskat näkyy heti :(
 
Meillä oli laminaatti valmiina kun muutettiin,ja hyvin on kestänyt, se ei ole ongelma. Siivouskin on kohtuu helppoa. Minua haittaa eniten juuri kylmyys ja akustiikka. Vanhassa puutalossa kun on niin kiva asua juuri siksi ettei se ole niin kaikuva kuin kivitalot, mutta laminatti saa tavaran putoamisen äänen moninkertaistumaan ja pienet äänet kaikumaan...
 
mie
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.06.2006 klo 14:25 vieras kirjoitti:
Te, jotka kehuitte laminaattejanne, niin

* minkä merkkistä laminaattia teillä on?
* minkä väristä?
* mikä kovuusluokka?
* onko matta vai kiiltävä pinta?

Meillä alkaa olla kohtapuoleen edessä laminaatin valinta uuteen omakotitaloon ja etsiskelen merkkejä, mitä kannattaa suosia ja merkkejä, mitä kannattaa välttää.

Tähän mennessä Tarkett on vaan saanut kehuja (ainakin merbaun värisenä) ja kaikki ovat haukkuneet Pergon laminaattia.
me käytiin ostoksilla carlsonilla.
 
vierailija
Onko jollakin käytössä laminaattilattia ja onko se kestävä? Tuleeko siihen helposti jälkiä jos tavaroita putoaa lattialle?
Kyllä on.
Sehän rippuu laminaatin kovuusluokasta miten helposti tulee lommo.
Itsellä kovuusluokka 32 ja kestänyt hyvin koirien ja kissojen rallit ja lasten koluamiset.
Pieni lommo tuli kerran kun n.1,5m korkeudesta tippui vasara kulma edellä lattiaan. Sekin niin hieno ettei huomaa ellei osaa silmäillä.
Kylmähän se on, ja äänekäs vaikka solumuovin laittaa.
Helppo pitää puhtaana ja rn kyl ymmärrä erään villakoira juttuja ketjussa. Ei meillä ole niitä sen enempää kuin ennekään ollut.
Nyt ollut n.7v tämä lattia ja moitteeton kunto tuota yhtä klompsua vaille.
K-raudasta aikoinaan ostettua lukkopontti laminaattia.
 
Päänsärkyä voi tulla myös Venäläisillä teekutsuilla istuessa tai juodessa olutta heidän kanssaan baarissa. Oluttuoppiin voidaan sujauttaa psykjedeeliä vaikka tarjioilijan toimesta.. Teekutsuilla voi saada kuppiinsa jotai ei toivottua. Psykeeelisillöä huumeilla kuten lsd tai psilosybiini manipuolija yirittää vaikuttaa ihmismieleen samaan tapaan kuin hipit laajnesivat tajuntaansa näilläö aineilla. Huumausmanipuolinti ei kuitenkaan onnistu mikäli pitää lujasti kiinni mielipiteistään eikä mukaudu manipuolijan johdatteluun. Sopiva psykedeeliannoa ei välttämättä tunnu joten itseään ei pidä missään tapauksessa antaa esimerkiksi hypnotisoida. Mikäli hypnotisoidessa havaitsee vastenmielistä manipulointia tulee hypnioosi välittömästi keskeyttää. ja poistua paikalta.

Eräässä pääkaupunkiseudulla toimivassa vammaisjärjestössä eräs myyntipäällikkö ystäväni kertoman mukaan koetti tällaista lääkkeillä joilla voidaan huijata oikeakätisen aivoja luulemaan itseään vasenkötiseksi. Tämä yritys meni häneltä mönkään manipuloitava piiti päänsä eivätkäö nämäkään lääkkeet pysty vaikuttamaan. mikäli kohde ei tee yhteistyötä.. Nämä lääkkeet hän oli joko huijannut Synapsiasta tai saanut yksikötiseltä esimieheltään, joka jourti käyttämään näitä lääkkeitä pysyäkseen vasenkätisenä.

Näitä Venäläisätmisyrityksiä ja Venäjän armijaan värväämisyrityksiä joutuu varomaan erityisesti pääkaupunkiseudulla. Muualklakin Suomeesa kannatta varoa ja havainnoista tulee ilmoittaa poliisille ja suojelupoliisille.
 

Yhteistyössä