Kohtuuaika odottaa huutismyyjältä maksettua vaatetta?

  • Viestiketjun aloittaja Söösööösöö
  • Ensimmäinen viesti
Söösööösöö
Mikä on kohtuuaika odotella huutismyyjältä pakettia?
Tässä reilu viikko vierehtänyt. Melkein 2 viikkoa kun rahat on näkynyt myyjällä. Laitoin jo sähköpostia kysellen asian perään. Toivottavasti edes vastaisi.
Mutta mielestäni odotusaika on liian pitkä. Varsinkin kun myyjällä luki kaupanehdoissa että "Maksu 3 vuorokauden sisään huudon päätyttyä." Maksoin heti kun huuto päättyi. Olenko väärässä, jos oletan että jos vaaditaan nopea maksu niin haluaisin myös nopean lähetyksen?
 
ap.
Kysyin samassa sähköpostissa äsken minkä laitoin sille että saisinko jo edes paketin numeron. Kävin kurkkaas huutiksessa sen tilanteen, aika uusi kaveri oli, ei nyt hirveästi palautteita vielä.
 
Tosi ikävä odotella noin kauan :/ Kyllä jo tuossa ajassa pitäis toimittaa huudot perille. Hassua, että myyjä odottaa huutajan toimivan nopeasti, mutta itsellään ei ole mikään kiire.

Mulla on tapana toimia nopeasti myyjänä että ostajana. En halua säilöä toisen ostamia tuotteita pitkään, joten laitan ne hetimiten maksun näyttyä tililläni. Yleensä seuraavana päivänä, joskus jopa samana.
 
muuttanut
Laita viestiä, että jos ei viikossa ala ilmaantua, niin tulee negaa. Jos on jo postittanut, niin sitten seurantakoodi. Siinä ajassa pitäs voida jotenkin reagoida. Aika ikävää, kun itsekin vaati maksun niin pian ja sitten ei tule pakettia.

Kaikenlaistahan voi tietty sattua, ei välttämättä ole heti huijauksesta kyse. Pitäs kuitenkin jotain infoa tulla jo tuossa ajassa.
 
ap.
Harmittaa vain että osa paketista kerkeää olla meidän neidille liian pieniä tätä menoa. :) Itsekkin ajattelin että jotain on voinut sattua, mutta ilmoitus asiasta olisi kiva. Ei voi olla syynä ettei koneelle pääse, eilen oli lisännyt uusia myyntikohteita.
 

Yhteistyössä