Kohta 3v ja pottailu ei innosta

  • Viestiketjun aloittaja Gerbeera
  • Ensimmäinen viesti
Gerbeera
Hei vaan,

jälleen siitä pottailusta tulisi kysymys. Meillä esikoinen 2v8kk ja kuopus 1v3kk. Esikoinen oli innokas pottailija siihen asti kunnes kuopus syntyi. Sitten oli vuosi väliä kun häntä ei saanut potalle millään. Tarjottiin pottaa joka välissä mutta kun se aiheutti vaan huuotreaktion ei tietenkään pakotettu.

Nyt alkaa kyllästyttää tuo jätemäärä ja varsinkin kun on huomannut, että esikoisella on unien jälkeen/ulkoa tultua vaippa kuiva mutta pottaan ei suostu tekemään. Istuu siinä kyllä mielellään ja on tarrat/kirjat kaverina. Otin yhtenä viikonloppuna vaipan pois jos lamppu syttyisi päässä tämän johdosta. Ei syttynyt. Kun ähistää kakkaa jossain nurkassa, niin olen kantanut potalle vastutteluista huolimatta ja selittänyt tosi rauhallisesti, että kakka tehdään pottaa ja muutaman kerran on näin onnistuttikkin ja lapsikin on ollut tyytyväinen. Nyt taas mennyt pari viikkoa ettei pottaan ole tullut mitään. Olisko teillä neuvoja mitä voisin tehdä? Ne kuivaksi opetteluhousut ovat olleet käytössä mutta samalla tavalla tulee pissit ja kakat siihenkin. Sen verran ne ovat auttaneet, että nyt antaa vaihtaa vaipan ilman vastusteluja tai menee istumaan potalle paremmin vaikkei sinne mitään tulekkaan.
 
Heippa!

Koita laittaa lapsi käymään pytyllä, se tehosi meidän pottakammoiseen neitiin. + Vaippa kylmästi pois. Vahinkoja ja sotkuja syntyy, mutta tuon ikäinen oppii homman varmasti tosi nopeasti. Meillä kolmas päivä meni ilman vahinkoja ja ikää on 1v10kk. Reilu viikko ollaan oltu nyt ilman vaippaa ja voisin sanoa, että päiväkuiva lapsi meillä on.
 

Yhteistyössä