Köyhien määrä kasvanut, Suomi saanut kolme muistutusta perusturvan tasosta ja Petteri aikoo leikata..

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olen samaa mieltä, mutta eikö ensin tulisi priorisoida?

Tärkeämpää tuntuu olevan tukea Etelä-Euroopan maita/Afrikkaa/lähi-itäläisiä sekä suoraan taloudellisesti, että mamuja elättämällä täällä. Suuryrityksetkin saavat tukia (turhaankin ja sitten lisäksi perään muhkeat osakeannit). Rikkaat ja hyvätuloiset pärjäävät joka tapauksessa, kyse on siitä, että he haluavat vain lisää rahaa koska kokevat ansaitsevansa enemmän. Kuitenkin he käyttävät hyväksi verovaroin katettuja palveluja.
Mutta, köyhät sen sijaan elävät kurjuudessa täysin kädestä suuhun, eikä kaikille ole valitettavasti työtä. Suomessa jo vuosia sitten ilmaisia töitä teki 500 000 ihmistä ja työttömiä avoimiin työpaikkoihin nähden on liikaa! Kukaan ei edes halua puhua avoimien työtuntien tai kokonais työtuntien määrästä koska kaikki tietävät, että turhia palkkatöitä kunnilla tekee tälläkin hetkellä äärimmäisen moni ja kokonaisuudessaan työtunteja ei todellakaan ole suurelle osalle työttömistä.

Miksi monet haluavat mielummin sijoittaa verorahoja muihin kuin omiin kansalaisiin!!!? Tämä on käsittämätöntä!
Meidän lapset ja nuoret ovat meidän tulevaisuus! Ei heitä saa tai voi kurjistaa yhtään enempää! He ovat arvokkaita vaikka köyhän perheen lapsia ovatkin! Minulle paljon arvokkaampia kuin jotkut lähi-itäläiset kiihkeät partasuut jotka maahantunkeuduttuaan syövät meidän köyhien perheiden lasten eväät!
👍👍👍👍👍👍👍
 
vierailija
Sillä välin presidentti juhlii, rahalla saa..

"Iltalehden tietojen mukaan tasavallan presidentti Alexander Stubb isännöi tiistaina tilaisuutta, johon on kutsuttu varakkaita suomalaisia, jotka lahjoittivat Stubbin presidentinvaalikampanjaan."

 
vierailija
Mistä voisi johtua, että lääkärit hakeutuvat yksityiselle puolelle?
Toisinaan juilkisen puolen palkat ovat paremmat kuin yksityisen puolen ja silti sinne ei saada lääkäreitä. Jos raha ei motivoi, niin mikä voisi ongelma julkisella puolella?
"Tutkijat saavat käyttöönsä näytteitä paksusyöpäpotilailta poistetuista kasvaimista. Syöpäsoluista kasvatetaan viljelymaljoilla kolmiulotteisia malleja, niin kutsuttuja organoideja. Ne ovat eräänlaisia minisyöpiä, jotka muodostavat samanlaisia rakenteita kuin ihmisen paksusuolessa.

– Testaamme organoideissa, tekevätkö kehittämämme pioneerimolekyylit syöpäsoluista terveempiä tai muuntavatko ne syöpähoidoille vastustuskykyiseksi muuttuneista kasvaimista sellaisia, että hoidot alkavat vaikuttaa niihin uudelleen."-IL-
 

Yhteistyössä