koelstra flexxo twin - kokemuksia??

hello kanssavanhemmat!!

meillä 1v. tyttönen ja toinen tulossa elokuussa. tuplarattaat on siis hankintalistalla ja tänään käytiin vaunukauppoja kiertämässä. haluttaisiin mahdollisimman ketterät ja kapeat tuplat joilla mahtuu ovista sisään mutta pääsee eteenpäin myös hiekkateillä ja sohjossa. kamalat vaatimukset eikö..? ;) olen lueskellut tuota x-adventure twinco-keskustelua, aika moni siellä niitä hehkuttaa. mutta tänään törmäsin lastenturvassa koelstra flexxo twin-tupliin jotka ihastutti. renkaat olivat isot ja ainakin yksöis-versiossa liikkui kuin unelma. tuplirattaita tulossa liikkeeseen vasta parin viikon kuluttua. olisin todella kiinnostunut kuulemaan onko jollain omakohtaista kokemusta näistä rattaista, miten mahtuu ovista ja onko oikeasti helpot työntää? entäs onko liian heppoisat? kiitos jo etukäteen!!

:flower: :flower:

-bam bam-
 
juu tuolta näyttää. 595e on hinta, en löytänyt mistään nettikaupoistakaan halvemmalla kuin lastenvaunutukusta. jotenkin twincot ja babyweltit epäilyttää, vaikka edullisemmaksi tulisivatkin! siksi kyselinkin kokemuksista, kun en tiedä onko nuo sitten hintansa väärtit.. jotenkin vain ihastutti.. :)
 
Me kanssa käytiin kuolaamassa noita talvella :) Ihastuin niihin heti, kun ne näin. Mutta hinta oli sitten niin kova... Oltais ostettu niihin myös vauvalle kova koppa, joten hinta olis ollut lopulta noin 750 euroa... Ja tilauspäätös olisi pitänyt tehdä oikeastaan heti, kun olivat niitä parin päivän sisällä tilaamassa lisää. Liikkeessä oli siis punaiset (nekin oli kyllä ihan hienot), mutta mies olisi halunnut harmaat.

Että käyttökokemusta ei ole, mutta mitä siellä koitettiin, niin vaikuttivat kyllä ihan tukevilta. Taitavat olla 75 senttiä leveät ja meidän silloin vuoden ikäinen tyttö mahtui ainakin ihan hyvin istuimeen. Ainut negatiivinen puoli, mikä jäi mieleen, oli se, että ainakin meidän tytön pää otti kiinni kuomuun sen ollessa auki, eli aika matala taitaa tuo kuomu olla.

Olisi ne ollut kyllä hienot... :) Ei vaan viititty laittaa niin paljon rahaa niihin, kun ei oikein tiedä, kuinka paljon tulee käyttöä.
 
pallomasu
Onko kenelläkään kokemusta EasyWalker duowalker rattaista? Bongasin nämä Pikkupingviinin sivuilta ja ulkonäkö on kyllä miellyttävä mutta millaiset mahtavat olla käytössä? Toiminnallisuus talvella mietityttää myös.. Onko kenelläkään kokemuksia?
 
AP:lle, tutustupa www.mypram.com ja siellä TFK trend for kids-tuotteisiin, aika samantapaiset mistä nyt puhutte ainakin kuvan perusteella. Jonkin kaksostenvauvukeskustelun mukaan nuo ovat Saksassa suosittuja, taisi olla joku viikko sitten juuri näillä sivuilla. Itse odottelen mielenkiinnolla noita yhden vauvan rattaita, jotka tilasin. Toimitusajat on pitkät eli kannattaa tilata ajoissa.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 20.05.2007 klo 18:15 lisää kirjoitti:
Kurkatkaapa http://www.babyjungle.nl/english-twinners.htm. Tuolta varastossa olevat rattaat tulee viikossa. Tosin ei löydy koelstran rattaita.
Voi ihme. Suomessa on satoja kauppoja, joista saa heti mukaansa. Löytyy jopa Koelstraa.
 

Yhteistyössä