Kitinä ja rutina

  • Viestiketjun aloittaja Hei Gloria
  • Ensimmäinen viesti
Hei Gloria
Meillä on tyttö 1v 2kk ja nykyään on päiviä kun emännällä on kaikki huonosti :( Itku tulee joka asiasta ja vaikka mitä koittqais keksiä niin aina on naama nurinpäin. Mistä tää oikein johtuu, nukkuu hyvin ja syö hyvin niin ei pysty ymmärtämään :eek:
 
Heippa vaan!

Meillä samanlaista ja poika tän kuun loppupuolela 1v ja 2kk. Pientä kitinää havaittavissa vähän koko ajan. Vaikka miten yrittää viihdyttää, mikään ei kelpaa. Ruoka ei maistu ja koko ajan pitäisi itse syödä. Ja suuhun ei eksy ruokaa ollenkaan. Hampaitten piikkiin olen laittanut kitinän ja ruokahaluttomuuden. Jaksamisia. :flower:
 
Meillä kitistään myös aika usein. Syyksi kelpaa esim: hampaat, kuumuus, mahakipu, väsymys, alkava, meneillään oleva ja menossa oleva flunssa ja sitten ihan vaan tylsyys tai liika sisällä oleskelu.

jaksamista ap:lle ja muillekin kitinän kestämiseen! Aikansa tätäkin... :whistle:
 
Hei Gloria
Musta se tuntuu lähinnä sellaselta kiukuttelulta, ei niinkään kiou kitinältä. Alkaa parkumaan pienimmistäkin asioista, ottaa kaukosäätimen pois, kännykän pois... jne. No ehkä se ajan kanssa tasottuu kun alkaa ymmä´rtämään että meillä on täällä sääntöjä ja että äiti päättää kuinjka tehdään ja tahtoa ei saa periksi mankumalla :D
 

Yhteistyössä