Kisu ei ole tullut kotiin....

jotenkin mulla on sellanen tunne, että emme enää ikinä näe sitä :'(

On viikon ollut poissa.Korkeintaan kahden päivän reissuja on tehnyt ja sit tullut kotiin.
Tiedän toki tapauksia että on useamman viikon tai kk:n ollut reissullaan ja sitten palannut kotiin, mutta aika harvoin käy niin onnellisesti.

Vielä keväällä meillä oli 3 kissaa ja kesällä kuoli yksi :'( nyt taisi kuolleen kisun veli kadota lopullisesti.Jäljellä enää 15v kissaneiti.
 
Meillä kanssa oli yksi kissa aikoinaan kadoksissa useamman päivän. Ajattelin silloin, että se on sen kissan loppu. Ilta myöhään kuitenkin menin kissaamme huutamaan pihalle, niin kuulin maukumista. Oli kissa sitten naapurin autotalliin jäänyt lukkojen taakse. Ja naapuri lähtenyt reissuun. Saatiin sen verran ovea raotettua alapuolelta, että kissa pääsi pihalle.

Älä menetä vielä toivoasi. :hug:
 
Ikävää..nimittäin sille kissallesi. Toivottavasti sillä on kaikki hyvin siellä missä nyt sitten ikinä onkin. Mun sympatiaani ei vaan saa ihmiset jotka jättävät eläimensä käytännössä heitteille päästämällä ne ulos itsekseen kaikkien vaarojen keskelle ja samalla niistä aiheutuu haittaa myös muille. Kun sen kissan laskee tahallaan siitä ovesta ulos niin samalla pitäisi myöskin olla itsestään selvä asia ettei se siltä reissultaan välttämättä kotiin palaa enää koskaan, vähän onnetonta jälkikäteen sitten surkutella asiaa. Sori vaan jos on tylyä tekstiä, mutta minkäs teet kuin kissojen puolesta aina suututtaa.

Paikallisesta löytöeläinkodista voi kissaa tiedustella tai laittaa siitä vaikka ilmoituksen lehteen jos joku olisi sen nähnyt. Saattaa se jopa tulla itsekin vielä kotiin, kyllähän ne toisinaan ovat reissussa pitkäänkin.
 
nii
Meillä ei kissat katoa, kun rakensimme niille tarhan pihalle. Suositteleln sellaista ratkaisua niin ei tarvitse pelätä ja huolehtia. Ja samalla suojelee myös luontoa. Kissa ei kuulu suomen eläimistöön ja on haitaksi luonnossa vain ilves kuuluu vapaana luontoon. Mutta toivon että kissasi tulee ehjänä kotiin. :Hugh:
 
Ei tipu sympatiaa meikäläiseltäkään, kuin korkeintaan kissan itsensä vuoksi.

Mikä siinä on etteivät ihmiset ymmärrä, että maailma on pienelle kissalle vaaroja täynnä ja ennemmin tai myöhemmin usein jotain sattuu, mikäli ihminen toimii niin vastuuttomasti että päästää kissansa yksin ulos.

Meillä joskus kun olin kakara, niin karkasi koiranpennut pihalta. Eivät olleet kadoksissa kuin puolisen tuntia ja kun ne löydettiin, niin olivat kohdanneet sitten eläinlääkärin mukaan supikoiran, joka oli raadellut yhden pennuista puolikuolleeksi. Pentu jouduttiin lopettamaan. Ihan saman kohtalon kokee vuosittan varmasti useampi kissa.
 
Arvasin että täällä näitä mitäs laskit kommenttejakin tulee.Ihme ettei sitä itteensä....

Kissa on ikänsä asunut maaseudun rauhassa, seudulla missä muillakin kissoja ja on tottunut kulkemaan omia polkujaan, kuten naapureidenkin kissat.

En tarvi teidän syyttelevien sympatiaa, vaan suren ilman sympatioita ( jos nyt niin käy ettei enää palaa ).

Mä en kissaani kahlitse täällä maaseudulla.Asia erikseen jos asuisin muualla.
 
meidän kissa on kans hukassa ollu jo mont kuukaut , ei osaa vaaku odottaa menetin eka tämän kissan ja parinkuukauen kuluttua koirani. :'( tekis vain itselläkin lähtä pois , en tiedä onkos tämä elämä tarkoitettu minulle..... en ole enään oma itseni. :(
 
Tehkää niille kissoille aitaus ulos jos tahdotte niitä ulkokisuina pitää!! Ei oo kissan hyvä kävellä vapaana autojen alle tai muksujen kivitettäväksi. Eikä oo lapsillakaan kivaa kesäsin leikkiä kissanpaskasessa hiekkalaatikossa :kieh:
 
niin
Alkuperäinen kirjoittaja Kotikissa:
Arvasin että täällä näitä mitäs laskit kommenttejakin tulee.Ihme ettei sitä itteensä....

Kissa on ikänsä asunut maaseudun rauhassa, seudulla missä muillakin kissoja ja on tottunut kulkemaan omia polkujaan, kuten naapureidenkin kissat.

En tarvi teidän syyttelevien sympatiaa, vaan suren ilman sympatioita ( jos nyt niin käy ettei enää palaa ).

Mä en kissaani kahlitse täällä maaseudulla.Asia erikseen jos asuisin muualla.
munkin mielestä maaseudulla pitääkin olla vapaana.
toivon, että tulee takaisin..
 
Julli
Meidänkin kissa oli käytännössä puoli vuotta kadoksissa, kerran sinä aikana kävi kotona yön olemassa. Sitten kun lumi tuli maahan jo löytyi kissa kotia eikä ole ulos pyrkinyt. Ja asumme maaseudun rauhassa, pienen hiekkatien varressa eikä kivittäviä lapsia ole mailla halmeilla. En näe mitään järkeä pitää kissaa neljän seinan sisällä tai häkissä(???!!!) jos maalla asuu. Päin vastoin...
 
hiirestaja
En kylla voi minakaan ymmartaa jos kissan pitaa hakissa olla. Meilla tulisi varmaan naapuritkin valittamaan jos katti hakkiin teljettaisiin, kukas siella kavis sitten niiden puutarhoista ne myyrat napsimassa :D Meilla nimittain on aika elain-vastainen naapuri mutta kun niilla on joskus myyraongelma niin ovat kovasti mielissaan etta meidan kolli kay siella apajilla
 
No en minäkään nää järkeä siinä että päästetään kissa oman onnensa nojassa autojen alle kävelemään. Ja tuon häkin varmaan voisi maatilalla rakentaa suureksi (tiedättekös, niinkuin koirillakin on ulkohäkkejä). En siis meinaa mitään metri x metri häkkejä. Turvallisempaa kissalle. Oishan se ihanne et eläimet vois kans vapaasti kulkee ja matkustaa, mut ei sitten tarvitse valitella sitä et kissa katos ja on ikävä kun sen tietosen riskin on ottanut kun sen on ulos päästänyt ettei se sieltä välttämättä enää takaisin tule. Ja maatilalla on varmaan myös nuo villieläimet aika iso riski kissoille. Susien ruoaksi vaan :(
 

Yhteistyössä