Kissat + tulokas?

  • Viestiketjun aloittaja Krisse78
  • Ensimmäinen viesti
Krisse78
Aloin vaan tiedustelemaan (tyhmiä?), että kuinka teillä kissat on ottanut vauvan perheeseen? Miten ootte "esitelly" ne keskenään? Meillä kaks velikultaa ja rv 37, eli ihan kohta ois ajankohtainen asia! Onko tullu jotain ongelmia sitten kissojen kanssa, kun ootta ollu kotona jo jonnin aikaa?
Onko sitten yleistä vauvalla kissoista aiheutuvia ihoärsytyksiä tai vastaavaa reaktioita (ei allergiaa)? :\|
 
ludde
Meillä kans kaks kissaa ja poika nyt 7,5kk. Muakin mietitytti miten kissat suhtautuu koska olleet aiemmin mun "vauvoja". Pidin niitä tosi paljon sylissä. Nyt kissat on vaan yli-innokkaita puskemaan ja tahtois syliin tulla. En pidä niitä sylissä juuri ollenkaan karvojen takia. Ne on pitkäkarvaisia. Kissat ei paljon välitä pojasta. Aluksi annoin pikkuisen haistella, mutta nyt niitä ei edes kiinnosta. Ohi vaan kävelevät vähän niinkun härnäten ja poikaa kiinnostais kovasta tarrata hännästä.
 
Meillä ensin kissa pelkäs, mutta hyvin nopeesti tuli haistelee ja nykysin ei juuri välitä. Välin kissa humionkipeenä kiipee syliin vaikka vauvakin siinä on. Ja vaunuihin ja sitteriin yritää tunkee.
Kannattaa pitää huoli ettei pääse pikkuvauvan viereen nukkuu, tukehtumisvaaran takia. Huomionkipeyttä meillä ainakin ilmenee ei tähänasti muuta, mut eläimet on kumminki arvaamattomia. Tarkkana kannattaa olla.
 

Yhteistyössä