Kissaihmiset

  • Viestiketjun aloittaja ensimmäinen
  • Ensimmäinen viesti
ensimmäinen
Paljonko noin 2-vuotias pienikokoinen kissa syö?
Meillä noin kolme puolikasta pehmettä ruokaa, aamulla, päivällä ja illalla+ murot koko ajan kipossa.
Onko tuo riittävästi?
 
"miuku"
Meidän kaks kissaa syö yhteensä pehmeetä ruokaa 400-600 grammaa päivässä, nappuloita annetaan vaan ihan kädestä vähän tai ihan pikkusen kuppiin, kun toi toinen kissa muuten oksentaa ne.
 
"Ccc"
Mulla on neljä kissaa ja en ole koskaan miettinyt määriä sen kummemin. Mä annan purkillisen ( 400 g ) märkää ruokaa päivässä ja papuja on jatkuvasti tarjolla. Hyvin ovat pärjänneet.
 
"miuku"
[QUOTE="miuku";24386807]Meidän kaks kissaa syö yhteensä pehmeetä ruokaa 400-600 grammaa päivässä, nappuloita annetaan vaan ihan kädestä vähän tai ihan pikkusen kuppiin, kun toi toinen kissa muuten oksentaa ne.[/QUOTE]

Eli siis 1-1,5 purkillista päivässä yhteensä kaks kissaa.
 
"random"
Jos muroja on tarjolla koko ajan eikä niitä kaikkia aina syö niin ei tuo nälkään kuole.

Meidän mursu rakastaa murojaan niin paljon, ettei voi koko ajan pitää tarjolla, vaan vain tietyt annokset muutaman kerran päivässä. Silti tuppaa talvisin lihomaan, kun jokainen vuorollaan sortuu antamaan "nälkäkuolemaa tekevälle kissaraasulle" ylimääräisen kourallisen.
 
meitinmaukut
[QUOTE="random";24386817]Jos muroja on tarjolla koko ajan eikä niitä kaikkia aina syö niin ei tuo nälkään kuole.

Meidän mursu rakastaa murojaan niin paljon, ettei voi koko ajan pitää tarjolla, vaan vain tietyt annokset muutaman kerran päivässä. Silti tuppaa talvisin lihomaan, kun jokainen vuorollaan sortuu antamaan "nälkäkuolemaa tekevälle kissaraasulle" ylimääräisen kourallisen.[/QUOTE]

Meillä myös toinen rakastaa raksuja ja se näkyy painossakin. Toiselle ei juuri raksut kelpaa.
 

Yhteistyössä