Kinkun kuorutus, mitä sinappia?

Alkuperäinen kirjoittaja HYVÄ SUOMI:
Alkuperäinen kirjoittaja tiutui:
Mitä sinappia te käytätte? Kun vaihtoehtona olis tollasia erilaisia itse tehtyjä (vahvaa ja mietoa ) ja sit ihan mietoa turun sinappia. Mitä käyttäis?
SE ON PUOLALAISTA
Mulle nyt on ihana sama minkä maalaista on, mietin vaan että millainen sinappi sopii kinkun kuorutukseen.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja cella:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
miten kuorrutatte kinkun?siis missä vaiheessa?
sit kun kinkku on valmis. verkko ja läski pois. sinappi pintaan, päälle korppujauhoja ja neilikoita jos tahtoo. sit 250 asteeseen 10-15min et saa väriä.
Sitä just,että pitääkö kinkun jäähtyä siinä välissä vai ihan suoraan uunista takkia päälle ja takas..=)
 

Yhteistyössä