KINGI - ihan floppi!

  • Viestiketjun aloittaja vvvvieras
  • Ensimmäinen viesti
blurblurblur
suomalaiset on vitun vajaita kun kattoo tollasta paskaa.sitä saa mitä tilaa,putous aivan yhtä hirveetä kuraa.
Ittekii oon miettinyt et miksi suomalainen viihde ei vain koskaan parane. Mut sit taas ku jotkuu hehkuttaa tuollaista shaibaa ihan innoissaan, niin miksi sitten sitä pitäisi parantaa? Halpaa ja helppoa suoltaa tuollaista sontaa, turha yrittää laadukkaampaa ku tuokin näyttäis kelpaavan.
Telkkarista ei tuu kyl oikein mitään katsottavaa enää nykyää, huoh :/
 
¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥
Toinen katselukerta auttoi asiaan: hahmot alkoivat jo elää elämäänsä. Sanna Raipe diiva putoaa ekana vaikka vallan osuvasti nykypissiksiä parodioikin. Akin hahmo oli liikaa jo häneltä nähtyä pastori Luttista. Tsiisuksen hahmo ei liioin puhutellut minua, vaikka Krista onkin Suomen parhaita naisnäyttelijöitä. Tom Mosse Jonesin biisi oli ehdottomasti svengaava. Vatasen yliherkkä perheenisä ihan ok hahmona. Ehdottomasti parhaat olivat Tove Hansson ja sosiaalisesti estynyt Riku. Varsinkin jälkimmäisen lauluesitys oli hervoton
 
m8756456151
Alkuperäinen kirjoittaja näinminä;30579537:
Mulla taas meinasi tulla oksennus sen Kuustosen porukan nylkyttäessä toisiaan ja laulukin oli pe****stä
Ihan samaa mieltä, myötähäpeän määrä oli sanoinkuvaamaton. Hirveä esitys. Krista oli samoin huono ja Saariluoma karmea. Vatanen ja Armi olivat ok, mutta ei niiden takia viitsi muuten surkeaa tuntia istua telkkarin ääressä.
Lopputulos: Kingi on surkea.
 
"..."
Mielestäni oli ihan huippuhauska. Pitkästä aikaa jaksoi katsoa jonkun sketsiohjelman kokonaan.
Se pissis-blondi ja koti-isän Robin-laulu olivat parhaita. Ja samoin repesin siinä selindion-jutussa.
 
Jsjsjsj
Hirviniemi vetää nykyään kaikki hahmonsa niin yli ettei tosikaan.. Hauskempi on kun ei yritä mitään.

Iina Kuustosen koirashow oli ihan järkky, ällöttäväkin! Myötähäpeää tunsin!

Muut oli hyviä! Ja hauskoja!
 
Yllättävän positiivinen fiilis jäi, vaikka paljon olikin, ei yllättäen, tosi keskinkertaista menoa, eikä tämä mikään viihteen riemuvoitto ole :D. Aion katsoa jatkoa kumminkin.

Aku oli huonoin, hahmo ja vitsit kovin helppoja, tylsiä ja nähtyjä. Niin kuin joku yllä sanoi, mitään uutta tarjottavaa ei näytä hänellä tällä hetkellä olevan.....

Tove ihme kyllä paras vaikka iinasta en muuten pidäkään. Laulun sanoista olisi voinut jättää muutamat esikoululaisjutut (kakka, pieru... ja piluilu...) pois, mutta muuten nauratti ihan kunnolla, insertti oli mainio. Toinen osio joka oikeesti nauratti, oli Tsiisuksen esittelyvideo, siinä oli loistavia kaikki, Krista, Jussi ja Riku. Tsiisuksen laulu oli ihan ok.

Rikun hahmo oli hyvä, tykkäsin laulusta :D Ja otsatukan kampauksesta... Tosin hahmosta olisi voinut saada irti parempaakin ja monipuolisempaakin huumoria. Esim. jäihin meno oli aika tylsä. Rikun muut minihahmot oli myös aika hyviä.

Armin pissiksessä oli ihan liikaa Putous-hahmoja, eikä hahmon olemus käynyt kovin selväksi. Armilla voisi joskus olla hahmo joka ei puhu nopeasti... (alussa kuului myös Tampereen murre kovin selvästi läpi.) Ei oikein jaksa tota samaa. Hahmoon olisi myös sopinut äänen kimeyttäminen, Armilla kun on aika matala ääni. Lauluesityksen loppu oli ihan hyvää parodiaa.

Jussin isähahmo oli ok, ei mitenkään erityisesti naurattanut (ruuanlaittojuttu oli ihan hyvä veto), mutta Vatasta aina katselee kyllä mielellään.... :)

Saariluoma kovin keskinkertainen. Ei ärsyttänyt, muttei kyllä naurattanutkaan.

Juontajasta ei saanut mitään irti, en jaksanut katsoa viimeisintä Putousta ekaa jaksoa pidemmälle, joten vain naamaltaan tuttu.

Olikohan tossa kaikki, no, jos joku jäi mainitsematta, niin ei jäänyt mieleen mitään! :D

Loppukaneetiksi, että laulujen kestot puoleen, jollei niissä ole oikeesti jotain kuunneltavaa, kuten oikeesti hauskasti muutettuja sanoja. Pitkät hahmojen huonosti lauletut esitykset ei viihdytä kuin esittäjää itseään.
Ja vähän rankempaa parodiaa voisi formaattiohjelmasta myös keksiä. Hirveesti ei ivaa lentänyt ohjelmatyyppiä kohtaan, minkä luulisi olevan ohjelman tarkotus ainakin osittain, eikä vaan se että näyttelijät pääsee esittämään hassuja hahmoja lavalle.
 
kypsä
Jos putous herätti myötähäpeän tunteita niin nyt vedettiin sitten lopullisesti matto huumorin jalkojen alta. Tämä on realityä paskasta viihdeohjelmasta minkä tekijät ei edes ymmärrä tekevänsä hirveetä kuraa. Ja idiootit katsoo "kun se Hirviniemi on niin tosi hauska". Menkää itseenne ja hävetkää ketkä oikeasti kehtaa julkisesti tätä katsojien aliarvostuksen huippuvetoa katsoa.
 
"juliet"
Ihan hauskoja juttuja (ei niin hyviä kuin putouksessa..) mut ei sitä laulua jaksa kuunnella kun eivät osaa oikeesti laulaa. Sori!
Tulee mieleen miks lähtivät putouksesta kun ihan samalla porukalla samat vitrsit. (mut vähä huonommi)
 
Alkuperäinen kirjoittaja kypsä;30596193:
Menkää itseenne ja hävetkää ketkä oikeasti kehtaa julkisesti tätä katsojien aliarvostuksen huippuvetoa katsoa.
Missä tätä voi katsoa julkisesti? Tuleeko Senaatintorilla?
Kotona jos katsoo säästyy häpeältä, jessss. Ei oliskaan jaksanu just nyt hävetä, huh. Käy voimille kaikki toi häpeä, myötähäpeet vielä päälle. Vähemmästäkin latistuu.
 
.....
Hauskaa miten ihmisten maut eroaa toisistaan...

Minusta Iinan tove hahmo on ällöttävä ja äärimmäisen epäonnistunut. Hauskaa ei tunnu olevan kellään muulla kuin näyttelijöillä itsellään... tosi hauskaa se hinkuttaminen ja kaksimielisyys, haa haa. Ja voi koiraraukka kun sitä siinä retuutetaan.... ulos ekana kiitos.

Vatasen hahmo on hauska, mutta ei toisessa jaksossa päässyt hahmo kehittymään seuraavalle tasolle.. oli siis hauska ekassa jakossa, tokassa jo tylsähkö.

Saariluoman hahmo on kertakaikkisen TYLSÄ.

Kososen hahmo taas on oikeasti aika viihdyttävä. Hän osaa hyvin imitoida mannejen puhetyyliä...

Akun lätkäjätkä on myös hauska. Etenkin eilinen lätkäjätkien biisiesitys oli ihan nappisuoritus...

Sosiaalisesti estynyt Riku on tylsä ja vaan outo, tosin oli se ihan hauskahko se kauppiasbiisi eilen...

Toivasen pissis taas on ihan huippu! Tosin ensi jaksossa voisi keksiä jo jotain muuta, kuin se vaivaannuttava perseen hetkutus...

Tuomaristo on välillä onnistunut, välillä äärimmäisen surkea. Suosikkeja imitoiduista tähän asti on Nicki Minaj, Krisse Salminen ja Tuomas Enbuske... :D
 
Kakkosjaksossa Tove ei loistanut, ei muakaan se hinkuttaminen kiinnosta, ekan jakson esittelyvideon "skoijailu" oli hauskaa, koska siinä oli huumoriohjelmalle tarvittavaan yllätyksellisyyttä ja parodiaa. Saa nähdä mitä jatkossa.

Musta taas Vatanen paransi tällä kertaa, koska alkoi vetää hahmoa yli (otti hieman omaa aikaa matkalla kehitysvammaisten kerhon pitoon kun pysähtyi luovuttamaan verta ja antoi jonopaikkansa vanhemmille naisille...) Tuohon suuntaan nimenomaan pitäisi mun mielestä hahmoa vetää. Se, että laulaa tuutulaulun puhelimessa tai että vaimo ei osaa mitään, ei ole ollenkaan tarpeeksi, koska ei naurata. Idolseissa on nimenomaan aina välillä noita superisiä, joten hahmossa on ideaa. Mutta jos sitä ei vedetä kunnolla yli, se on valitettavasti tylsä.

Saariluoma, pitäisi löytää joku uusi lähestymistapa, koska on liian perinteinen ja ennalta-arvattava stereotyyppi.

Kosonen on aika mainio kyllä :)

Akun lätkäjätkä on yhäkin musta erittäin tylsä ja nähty, toistaa samoja juttuja koko ajan, ei mitään uutta, ja insertit kaikkein huonoimmat. Tällä kertaa tosin laulu oli aika jees, etenkin taustatanssijat :D

Rikun hahmosta pidän vieläkin, mutta esityksestä ei nyt jäänyt paljoa mieleen, kun en enää muista sitä...?? Hahmoa tarvitsisi kiireesti kehittää johonkin suuntaan, mallia saisi hyvin kaikista oikean elämän sankareista idols-karsinnoissa.... Suvi-juttu on jo nyt vanha, toivottavasti sitä ei jäädä toistamaan. Myöskin ohjaaja studiossa on tylsä juttu.

Toivasen pissis parempi tässä jaksossa. (Tosin en voi olla ajattelematta, miten kristan ja iinan esittämät kaverit on uskottavampia)

Tuomaristo on pääosin hauskaa seurattavaa, parhaiten itseeni kolahtaa ne nimiväännökset :D (ainoa miinus siitä että Selin väänsi rautalangasta..... vitsien puhkiselitys vie aina terän... )
 

Yhteistyössä