Ketjujen KETJU 2024 (K24)

Onks toi maalauksen muija laittanu korvapuustit korviinsa?
"En syö makeaa, siispä sullon ne korvakäytäviini"
Kyseinen maalaus oli wikipedian himo-kuolemansynnin kuvauksessa. Ajattelin, että tuollainen Babylon-viittaus olisi ollut sinulle mieleinen. Semiramis ehkä oikeastikin hallitsi muutaman vuoden ajan noin 800 eKr. Tarut kertovat hänen muuttaneen lainsäädäntöä omien himojensa laillistamiseksi, halusi ehkä naida poikansa... Esiintyy Danten klassikkotarinoissa ensimmäisenä nimeltä mainittuna kuolemansyntisenä helvetissä.

kuvateksti: Semiramidi, 1905, Cesare Saccaggin symbolistinen teos. Kuningatar Semiramidia on pidetty muinaisista ajoista lähtien himon personoitumisena (pitäisi itse asiassa olla personoitumana, wikipediaan kirjoittavat voisivat opetella parempaa suomea ja tuon nimenkin pitäisi olla Semiramis).

 
Aivan ja koska tuo lihasmuisti toimii, ei auton mittariston näyttö kerro muuta kuin sen, vaihdetaanko suurempaan vai pienempään vaihteeseen (ja sen vaihteen numeron).
Juu.

Ja multa jää moinen kottero kauppaan. Onneksi on vielä autoja jotka ihan ite vaihtavat vaihteen ja osaavat olla kommentoimatta kun päätän käyttää vaihteita manuaalisesti.
 
  • Haha
Reactions: Johnny Appleseed
Kun makkarin ikkunasta näyttää tältä ja tiedät että lähimpään naapuriin on yli puoli kilsaa matkaa, ei oo lainkaan ongelmia herätä.

Mut töihinlähtö onkin sit yhtä tuskaa ja tylsyyttä... ja tän aamun kolmas peura bongattu just!

Huomenta!
Ikkunasta näkyvät peurat ja kauriit eivät ole erityinen ilo sen jälkeen, kun huomaa että taas on osa kasvimaasta mennyt parempiin suihin. Ohan kaikkea ei haluaisi aidata korkeilla aidoilla.
 
vierailija
@Johnny Appleseed ! Nyt tarttee sun tsainatietoutta.

Putin ja Kim tapasivat. Mä luulin että Kimin siluetin takana on jonkun toisen ihmisen pää, mut sit mä tajusin että se onkin Kimin oma, oikea silmä ja oikea poski.

Mielipidettä. Miten selittäisit tuon? Kaksinaamaista? Pablo Picasso was here?
Kim Jong-un oli varmaankin apuna mallinnuksessa, kun alkuperäinen Pac-man-peli aikanaan luotiin. Keltainen pallopää, joka syö kaiken.Onneksi nykysin on siirrytty valikoidumpiin korealaisiin, eteläkorealainen malli Shin Jae-eun 3d-skannattiin uutta Stellar Blade-peliä varten Sony Playstationille. Ehkä sinunkin jälkikasvusi pääsee ihastelemaan pelihahmo Even muotoja pelin tiimellyksessä. Kateelliset wokeilijat syyttivät pelintekijöitä epätodellisesta naishahmosta, kun eivät totuutta tienneet.

Shin Jae-eun


Shin Jae-eun skannattavana, täyttää ylihuomenna 33 v.

Peli ja Eve

 
Miten laihtumistavoitteen voisi yhdistää makean syömiseen...Nobelin palkinto sille :unsure:
Eikä mitään "nauti kourallinen kohmeisia marjoja pakastimesta/laita maustamattomaan rahkaan pähkinöitä nams".

Vaan kun on tosi kyseessä, eli tekisi syödä vadillinen pullaa ja suklaata ja mansikka-britaa, niin mitä silloin tehdään häh.
 

Yhteistyössä