Ketä äänestäisi eurovaaleissa, kokoomusta, persuja, RKPtä tai vihreitä ei ainakaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tavallisen työtätekevän ihmisen näkökulmasta S&D lienee se "hyödyllisin" parlamenttiryhmä. Suomen puolueista sdp kuuluu siihen. Kepu voi myös olla ihan on vaihtoehto ryhmänsä takia, vaikka kotimaan kontekstissa kepussa ei juuri kehumista ole.
Vasemmistoliittoa en äänestäisi ryhmänsä takia, sieltä kun löytyy Putlerin h*oria melkein yhtä paljon kuin äärioikeistosta.
 
vierailija
Ei missään nimessä Orpon kokoomusta EU-liittovaltiomyöteisintä puoluetta, jolle kelpaa Orpon mukaan yhteisvelan lisääminen nyt Ukrainakortilla. Kepu puhuu yhteisvelkaa vastaan, koska kuvittelee äänestäjien ostavan sen, mutta kepu pettää aina. Vasemmistoliitto ja vihreät ovat valmiit lisäämään yhteisvelkaa, joten ei todellakaan. Valinnaksi jää SDP tai persut.
 
vierailija
samalla meni argumentti ps:n tai kokoomuksen tai kd:n tai rkp:n ehdokkailta pois; taloutta tuhotaan kaksin käsin ja vaikka kannatus tippuu niin homma vaan jatkuu
Nykyinen oikeistohallitus ottaa velkaakin paljon enemmän kuin edellinen kriiseissä, VM:n mukaan ainakin 60 mrd euroa ja työllisyyskin Marinin kauden mittaushistorian korkeimman työllisyysasteen jälkeen kovassa laskussa ja työttömiä jo noin 50 000 enemmän kuin vuosi sitten.
 

Yhteistyössä