keskosten vaatteet

  • Viestiketjun aloittaja lonely-83
  • Ensimmäinen viesti
Pieniä 44 cm vaatteita saa h&m:stä ja kapphallista, ainakin jotain. Vielä pienempiä tietty saa monista eri nettiputiikeista (esim. toukka.com ja metsinkäinen.fi ). Mutta niitä pieniä ei kerkiä montaa kertaa käyttämään kun lapsi kasvaa tosi nopeesti. Meillä oli käytössä varmaan pari viikkoa kunnes menivät pieniks.
 
well
minä en löytäny kaupasta mitään pieniä vaatteita. ja kaikki 50 koot oli niin suuria ettei niitä voinu käyttää millään ne oisi kiertyneet kaulan ympärille eikä auttanut donitsit nilkoissa ja lahkeiden kääntämiset vyötäröltä niin valtavat.
teetätin ompelijalla. poika oli 1567g syntyessään.
ja kyl meillä meni ne vaatteet pitkään 4-5kk vaikka olivat kokoa 44 olivat suuria kun ostin ne niitä pystyi fiksaamaan silleen ettei pyörineet päällä.
tää ompelija jolta tilasin ei ollut mikään kaksinen käsistään eikä asut olleet kovin kauniita mutta lämpimänä poika niissä pysyi. sit päästiin "isojen" poikien vaatteisiin kokooon 50 :D
oli poika kyllä pieni puoli vuotta meni new born vaipat... :heart:
 
meillä poika oli syntyessään (36+1) 2290g ja 46cm. oli varauduttu muutamilla 56cm vaatteilla ja sitten loput olikin 60cm ylöspäin. kun mummo kuuli pojan koon, tuli hänelle kiire kaupoille ostamaan 50cm vaatteita. isoja olivat nekin alkuun ja menivät 1-2kk. nyt odotan kakkosta ja lääkäri sanoi, että tuskin tästäkään mitään jättiläistä tulee (ennenaikaisuus myös tod.näk). ostin juuri 56cm vaatteet odottamaan tuota kakkosta. onneksi on niitä 50cm esikon jäljiltä. :)
 

Yhteistyössä