Keskenmenon jälkeen kuumeilevat ***syksyllä***

Sanmar Kyllä me asutaan järven rannalla :) talosta rantaan on kai parikymmentä metriä. Onhan tää vähän erilainen ympäristö kaukana kaupungin hälinästä. Oon joskus asunu Helsingin ydinkeskustassa ja kyllä tää kieltämättä sen voittaa, vaikka joskus ajattelinkin etten ikinä maalle muuta :D Mut koskaan ei pidä sanoa ei ikinä :)

Tillulle pidetään peukut ja varpaatkin pystyssä. Ja naivelle kans :heart:

On: Kyllä musta vaan alkaa tuntua siltä että täti pistäytyy visiitille parin päivän päästä, vaikka kuinka sille ehdottelin, jotta ottais sen menolipun ilman paluuta (ainakaan vuoteen) Kiinaan... On niin jännästi kaikki oireet hävinny viikonlopun aikana, että en vaan jaksa uskoo plussaan : /
 
Vauvaqme mulle yksityinen gyne sano, että jos kromosomeissa on jotakin vikaa, niin se käytännössä tarkottaa sitä, että parilla on viasta riippuen mahdollisuudet 75%, 50% tai 25% saada terve lapsi. Nää prosentit on voimassa joka raskaudessa samana.

Meille kertoi siksi, että epäili jollei nyt käytössä olevat avut auta ja tulee kolmas km, niin meillä todennäköisesti kyse kromosomeista, koska takana 2km "myöhäisillä" alkuraskauden viikoilla 8-9.
 
HEI NAISET

Kysynpähän vaan sellasta, että oottako te muut altistuneet homeelle jossain rakennuksessa ja oottako oireilleet?

Meillä on töissä tosi vakava homeongelma ja nyt vasta yhtäkkiä oon vähän ruvennu kaivelemaan ja vaikka hyvin hyvin hataralta näyttääkin, mutta siltä vaikuttaa, että jotkut homeet vois lisätä keskenmenon riskiä ja mun maalaisjärjellä aika reilusti.. Meinaan soittaa huomenna työterveyteen ja tentata, en vaan usko, että siellä on tarpeeks osaavaa henkilökuntaa, jotta asiaan osaisivat ottaa kantaa, tai ainakin sitten kaupunki maksaa ne hiljasiks. Minnehän sitä täytys mennä, jotta sais tämmösestäkin tietoa.. Jos meinaan uus plussa tulee, niin harkitsen palkatonta tai sairaslomaa ekalle kolmannekselle jos tän jotenkin pystyn todistamaan.
 


MAANANTAI 5.9.2011

HAAVEISSA ESIKOINEN



Sanmar82...............KM 05, 09 & 12/10, 06/11.......KP 11/27-28
Tillu79.....................KM 01/09, 08/09, 01/10.........KP 24/26-30
maikkuliini...............KM 10/10
Padmerine...............KM 11/10, 04/11
Naive88..................KM 04/11, KM 08/11
nellielli....................KM 08/11



HAAVEISSA TOINEN



toukka90.............KM 06/11....................................KP 14/?
caisachu.............KM 08/10, 04/11..........................KP 16/28
bebel.................KM 12/09, 04/10, 10/10, 07/11......KP 23/28
kultakimpale2......KM 03/09, 12/10..........................KP 30/?
plug-in-baby........KM 07/07, 12/10, 04/11
Tehilla................KM 02/11
vauvaqme...........KM 05/11, 06/11, 08/11



HAAVEISSA KOLMAS



Missa-76.........KM 04/11.................KP 29/26-30
Whisky Peat....KM 07/11
mammuzki.......KM 03/11, 04/11
Fantteli............KM 08/11



HAAVEISSA NELJÄS



Koski.........................KM 04/11...............KP 23/25
johnu........................KM 01/11, 06/11


HAAVEISSA VIIDES



miss bamse..............KM 11/10.................................KP 11/28


HAAVEISSA KUUDES







TAUSTALLA:

Danjuska, Bianca, Tipetsu, Sinderella, taaperotx5, ElinaMaria, Too-ticki, KatieSadie, Alpa, Lara_84, Katie85, Nuunuu78, Mamulis, Emby^



:heart: PLUSSANNEET :heart:

2010

Lokakuu: Harhaanjohtaja, Sanmoc

Marraskuu: viivi ja vagner, Cappuccino, Hjannah, Anna-79, HelinäKeiju10, Blanco, Koralli73

Joulukuu: Minttu81, Orkidea88, Huikkis, Sandemar, innoM, tömpsis, Maximilian

2011

Tammikuu: elmiju, äiti88, kitikat3, Omppu09, Dino80

Helmikuu: Muutosta, Neiti-81, koiksa-79, shenda81, Carriina, Miina84, Leeniliini, Minnuska89

Maaliskuu: Yale, Kiitäjä, Mariel85, MamiJ, Minnäi

Huhtikuu: äiti x4, äidiksi haaveileva, neljäskö, viena, tanjuska<3, Astre, Mango86

Toukokuu: LeenaT

Kesäkuu: Nenex, Naive88, Memelisa, sonsku, PIKKUVIIKINKI

Heinäkuu: Imoen, Epa_88, Champion, Äiti minäkin

Elokuu: syysmyrsky, vauvaqme (km), Nappula, Gabrielle
 
Moi!

Täällä alkoi menkat tarkalleen kuin kellonlyömällä. Nyt kuudet menkat ollut km:n jälkeen ja kierto VUOROTELLEN 26 ja 27 pv. Aika hassusti vuorottelee.. Joo, ei siis alkaneet mitenkään yllätyksenä, joten nyt sit tässä kierrossa kunnon yritystä. En ole uskaltanu kalenterista laskea kun meillä on yksi vkonloppu miehen kaa erilläänoloa, että osuukohan ovis siihen.. Tietysti.

Emby^ toivottavasti sulla menkat eivät alakaan!;)

Nyt vois joku jo PLUSSATA!
 
Naivelle, Tillulle ja Embylle peukut pystyssä - toivottavasti saadaan pian plussauutisia!!! Ja kaikille muillekin tietysti plussatuulia!

Naive kyseli tuosta homeongelmasta ja meillä oli vanhassa asunnossa hometta. En sitten tiedä onko sillä altistuksella ollut vaikutusta.. itse olen sitä mietiskellyt myöskin mutta tiedä sitten. Vimeisin tärppi ja KM tuli kun oltiin asuttu jo hyvän aikaa uudessa asunnossa.

Kromosomitesteistä meitä miehen kanssa ei ole testattu, mutta kaikki muut testit minusta on otettu. Gynet olivat sitä mieltä, että tosi harvoin mitään niistä geeneistä löytyy. Ja edellisen keskenmenneen tytön geeneistä ei löytynyt mitään poikkeavuuksia..

ON: vielä ei ole oikein tuntemuksia mihinkään suuntaan mutta tuskinpa on tärpännyt. Pari päivää on kyllä saanut juosta vähän väliä vessassa mutta sitä en pidä luotettavana oireena :D saattaa mennä lugejen piikkiin, kuten kaikenlaiset nippailutuntemuksetkin.
 
Kertokaapas nyt , kun suuressa viisaudessani tein aamulla clearbluen viikkonäytöllisen digin. Näytti ei raskaana, mut minä tempaisin sen auki ja tarkastelin niitä sisällä olevia testiliuskoja. Niissäpä sit oli toisessa 1 viiva ja toisessa 2 viivaa. ONKO KOKEMUKSIA???? Jossaki englanninkielisillä sivuilla pyörin ja väittivät meinaavan plussaa- Enpä tiijä taas....
 
vauvaqme meiltäkin otettiin miehen kanssa noi kromosomikokeet. Meillekin sanottiin, että harvoin niistä mitään löytyy, ja meilläkin oli molemmilla ne ok. Vastaus on sellanen "sanallinen", eli esim. mulla luki siinä vastauksessa jotain tähän tyyliin: "kromosomit normaalit, naisen 46XX." Jos noissa olis jotain vikaa, niin se olis kai sitä, että esim. kromosomien lukumäärässä on muutoksia tai jossain kromosomissa on siirtymä tai siitä puuttuu joku osa.

Tässä on jotain infoa noista kromosomijutuista, jos kiinnostaa: Genetiikkaa - tietoa perinnöllisyydestä - Väestöliitto ja tuolta sivun alaosan listasta valitse Kromosomimuutokset tai Kromosomitranskolaatiot.

nellielli niinpä! Ihan samaa aina mietin, että miten ne, jotka ei edes halua tulla raskaaksi, tulee raskaaksi tosta noin vaan. Ja tuntuu, ettei noissa tapauksissa ikinä tuu mitään keskenmenoja tai muitakaan ongelmia. Niinhän toi asia ei varmaan oikeasti oo, mutta sellanen fiilis vaan tulee, kun ei ikinä kuule, että kellekään ois niin käyny.

Naive en oo itse altistunut homeelle, mutta en yhtään ihmettele, vaikka homeella olisi jotain tekemistä keskenmenojen kanssa. Aiheuttaahan homealtistuminen vaikka mitä sairauksia, niin miksei se sitten vaikuttais lisääntymiseen ja keskenmenoriskiinkin..

Tillu en kyllä tiiä noista digin viivoista silloin, kun se näyttää "ei raskaana". Mutta kerran oon avannu sellasen, joka näytti "raskaana 1-2" ja siinä muistaakseni oli kyllä kolme viivaa... Kovasti peukkuja täältä, että seuraava testi ei jättäis mitään arvailujen varaan, vaan pärähtäis heti selkeä plussa/raskaana-teskti bd bd :whistle:

Emby testaaaaaa!! ;)

PLUSSATUULIA KAIKILLE IHANAISILLE!!
 
Viimeksi muokattu:
Naive Mä olen altistunut homeille jo vuosia sitten ja reagoinkin tätä nykyä todella nopeasti mm. huimauksella, päänsäryllä, väsymyksellä, tukkoisuudella ja ihottumalla.. Ota yhteyttä terveystarkastajaan / työsuojeluvaltuutettuun, jos vähänkin tuntuu siltä, ettei sisäilma ole kunnossa.

ON Kiertopäivä noin 30-31 eikä menkkoja kuulu! Tein (suoraan Kiinasta tilatun, kiinankielisillä ohjeilla varustetun, en oo pihi...) liusketestin toissapäivänä ja oli nega, mutta huomenna mulla on aika lekuriin noiden kiertojuttujeni kanssa.. Saas nähä. TUULIA!!
 
Emby PUUUUUH! :whistle: Tämä olkoon sitä mitä on odotettu :heart:


Täällä pelko nostaa päätään. Edellisen kkm oireet päällänsä. Tuhruttelua ja menkkajomotusta (kerrottuna kymmenellä edelliseen kertaan). :( Ultran sain huomiseksi illaksi. Toivottavasti kaikki hyvin.

Syysmyrsky & pikku-Hirviö toivottavasti 9+2 edelleen
 
syysmyrsky, : / Älä älä!! : / Puhkun sinne nyt liimaa ja työkaluja yms yms!

..testattu, nega oli.. mut menkat onööö.. kolme päivää myöhässä, et eihän täs nyt mikään hoppu sillai :) Jos ei oo viikonloppuun mennessä alkanu, ni kai sitä vois lauantaina tai sunnuntaina uudestaan testata.. ^.^
 
Syysmyrsky tarrasukkia hirrrmusti!!!

Toivotaan, että Embyllä ja Missalla vielä muuttuu negat vauvauutisiksi!

Täällä saatiin jostain napattua kuumetauti... PLÄÄÄÄÄH. Homeesta sen verran, että työpaikalla on siis todettu hometta ja sielä on huoneita, jotka on käyttökiellossa. Löysin tutkimustietoa, että home voi lisätä keskenmenoriskiä. Meille on jo tulossa työsuojelupiiristä tarkastajat, kun kaupunki ei reagoi meidän ilmotuksiin ja vähättelee asiaa. Otan huomenissa yhteyttä työterveyteen ja niin edelleen.. Voihan nyt vittu, että vielä työpaikankin takia mahdollisesti kärsii näistä. Eihän sitä voi kukaan millään todistaa ja lääkärit varmaan nauraa mut pihalle kun edes epäilen tällästä. :headwall:
 
Syysmyrsky, tuhannesti tarrasukkia pikkuiselle, toivotaan, että kaikki olisi hyvin :heart:
Kaikille joille täti ei vielä ole tullut kovasti toivon negojen vielä muuttuvan plussaksi, jospa hormonitaso vaan nousee hitaasti :hug:

Omaa napaa: Kiitos noista kromosomitestikokemuksista. Tuskinpahan niissä mitään löytyy, mutta on silti jotenkin helpottavaa, että nekin katsotaan läpi. Vaikka eihän se yksityisellä mitään ilmaista lystiä ole...
Eilen pärähti niiin tumma viiva Pregcheckin ovulaatiotestiin, että tästä lähin tiedän, ettei siinä kauheasti tulkinnan varaa jää. Ei voinut kyllä erehtyä. Tänä aamuna oli vielä tumma, mutta ei ihan yhtä tumma kuin kontrolliviiva, kun taas eilen testiviiva oli huomattavasti kontrolliviivaa tummempi.
Äh, jännittää.. Tekis niin mieli aloittaa noi Lugesteronit jo tässä kierrossa, mutta kun lääkäri kerran sanoi että ei, niin ei... Pitää odottaa ne kromosomikokeiden tulokset kolmen viikon päähän...
 
Ilmoittelethan syysmyrsky sitten kun olet päässyt lekurista..

ON Terot käyttöön ja menoksi! Kp 32 ja kuukautiset poissa. Toisessa munasarjassa kysta ja toisessa useita 15 mm munasoluja. Joten voi kun osaisikin jotain tähän sanoa.... Sain määräyksen aloittaa Terot samantien, eli yritetään siirtää näitä kuukautisia vielä 10 päivää eteenpäin ja aloittaa siitä sitten uusi kierto tai jotain... revin hiuksiani pian näiden kiertojen kanssa!
 
Syysmyrskylle tarratöppösiä ja vauvaliimaa urakalla, jotta pikkunen kyydissä pysyy :heart:
Emby, Missa ja Tillu plussaksi muuttumis puhkuja kaikille!

ON Tänään pitäis tätin tulla tai oikeestaan olis pitäny normisti tulla jo het aamulla, mut on vissiin bussi myöhässä tai jotain... Ainakin testi negaa näytti :( eikä olokaan oo mitenkään erilainen normaaliin verrattuna. Ei koske mahaan eikä selkään, vähän närästelee iltasin varsinkin, väsyttää, mikä varmaan yleensä johtuu työpäivinä aamuvuorosta (herätys 4.30), välillä pikkusen yököttää hajut, jotka kyllä vähän normaalia paremmin nokka haistaa. Mut ei kyl oikeesti oo minkään näköstä tunnetta että olis ainakaan tärpänny, mut toisaalta, ei kyllä tunnu että olis tätikään visiteeraamassa lähipäivinä.
 
syysmyrsky :hug: ja tarrasukkia pienelle!

testaavat-tyttöset, plussia kehiin!! jännitän niiiin teidän puolesta. :popcorn: toivottavasti tällä viikolla saadaan jo useempiki plussa pinoon.

Missa-76 miten ihmeessä sait tilattua ne testit sieltä Kiinasta asti!? vai oliko ne sivut käännetty myös enkuks tai jotain?

home voi varmaan tosiaankin kans vaikuttaa raskaaks tulemiseen tai sen pysyvyyteen. ikäviä juttuja noi tommoset. :( ite mietin et miten vaikuttaa se et asuu suurkaupungissa kaiken pakokaasun, antennien ja magneettikenttien seassa.

).( dpo5 ja oireita ei ole puoliakaan niistä mitä kahdessa edellisessä kierrossa oli. olisinko siis jo parantunu luulotaudista!? :LOL: hiukka alavatsaa nippailee, mut tuntuu et sitä tapahtuu muutenki kokoajan, ni enpä viitsi edes laskea sitä oireeks.
 
voi prkl!!!! kävin vessassa ja pyyhittäessä tuli hiukka rusehtavaa valkovuotoa! :mad: kolmas kierto putkeen ja joka kierrossa se alkaa hiukka aikasemmin. :headwall: ajattelin ettei tässä kierrossa ehkä enää tulis, ku ei kipuilutka jatkunu suoraan ovulaatiosta eteenpäin niinku edellisissä kierroissa. :stick: siis nää nippailut mitä nyt on on todella lieviä verratuna viimekuun ovissärkyyn.

no, onneks on jo alustavasti käyty gynellä vaikka se sanoki et pitää vielä pari samanlaista kiertoo olla ennenku tutkitaa mistä nää vuodot johtuu. ajat on jo varattu loka-marraskuulle ja sieltä sitten lähetetään varmaan eteenpäin johonki kokeisiin.
 
Caicashu mä olen tilannut dealextremen kautta sälää ja siihen samaan syssyyn myös 10 kpl liuskoja, hintaa ruhtinaalliset 1,78 dollaria (eikä postikuluja!) :D Näissä on vaan kaikki tieto vain ja ainoastaan kiinaksi, mutta tokkopa liuska liuskasta poikkeaa..
 
Täällä on menkat päivän myöhässä.. :O ma tein testin ja oli puhdas nega.. menkka juilintaa on.. mutta katotaan nyt alkaako tänään sit kuitenkin.. Aattelin että pe käyn ostaa testin jos ei ole alkanut.. endo kivut oli joten tuskin plussaa tulee tässäkään kierrossa.. huoh.. yritys kerta 10 alkaa nyt sitten.. :(
 
Kyssäriä lugeja käyttäville: Onko teillä kierto venynyt lugejen takia tai mennyt pahastikin sekaisin? Tai hyvässä lykyssä pysynyt normaalina/säännöllisenä? Täällä nyt ekaa kiertoa noi käytössä ja mietiskelen sekoittaako ne kierron miten pahasti. Olisi sääli kun mulla niin säännöllinen kierto.. Kokemusta noista vain ajalta jolloin olen ollut jo raskaana.

Syysmyrskylle paljon tarrasukkia, toivottavasti oli väärä hälytys ja kaikki on hyvin!!

Ja kunnon plussa-aalto saisi pian pyyhkäistä tähän pinoon!! :heart:
 
Joo. Täälläpä sit taas lensi toiveet romukoppaan- Peräpää alko falskata jo aamusta. Huomenna aika taas lapsettomuuspolille ja aletaan suunnittelemaan IVF/ICSI:ä jos ehdittäs jo tähän kiertoon aloittaa.
Kävin jo verikokeissa (hepatiitti,hiv yms) KYLLÄ VITUTTAA JA RANKASTI!!!!
 

Yhteistyössä