Keskenmenon jälkeen kuumeilevat SYKSYLLÄ 2016

MINTTUMAR!!!! ♡♡♡♡♡ Onnee plussasta! Wuhuuuuu!!!! :love::love::love:
Nyt pitoja pitoja ja kaikkee luistonestoo ja himopitoliimaaa!!!!

Omaa napaa. Kp 27/27 dpo 14 Ei vuotoo vielä ainakaan. Töistä kotiin kun lähen niin käyn ostaa testin ja illasta kusasen. Edelleen nännien kohdat niinku sisältä on pirun kipeet! Eilen ukon kainaloon könysin ni jäi tissi jotenki väliin niin ihan kilahin kivusta. Ja aamulla sama kun käännyin mahalleen ki ei terve miten vihlas!!
Menkkajomoo välillä, aika vaimeeta tosin..
Ilmotan testituloksen vielä tänää (y)
 
  • Tykkää
Reactions: minttumar
MirriX, pahoittelut!
Itse tyhjenin tuulimunan jälköön oikeastaan ilman lääkkeitä. Vuoto oli kyllä todella runsasta. Istuin 4-5 tuntia vessassa ja lopulta sitten pyörryinkin sinne lattialle. Sairaalassa ultrattiin ja jälaella oli hieman hyytymään, mitkä todennäköisesti olisi tullut itsestään pois,mutta sain lääkkeet ettei sitten tarvi enää uudestaan palata lanssilla sinne.. Meille lääkäri lähtiessä sanoi että kunhan jälkivuoto on loppunut,niin ei ole esteitä alkaa uudestaan yrittämään. Toiset kuulemma pyytää odottamaan yhdet menkat jotta uusi raskaus on helpompi laskea, mutta välttämätöntä ei ole. Me emme odottaneet,eikä sen puoleen pitkä odotus olisi tullutkin. Keskenmeno tapahtui vappuna ja vieläkin odoteltaisiin..
 
Onnea minttumar! Mähän sanoin, että kemiallisen jälkeen tärppää usein ;) Toivottavasti nyt pysyisi mukana loppuun saakka.

Sano sille miehellesi että kiva jälkeenpäin muistella, ettei toinen ollut plussasta yhtään kiinnostunut. Että skarppaisi vähän. Ja sit unohdat koko homman ja teet kaikkea mikä susta itsestäsi tuntuu hyvältä ja huolehdit itsestäsi :)
 
  • Tykkää
Reactions: minttumar
Minttumar!! Hurjasti onnea!

Omanapa: Nyt tulee likaisia yksityiskohtia ja eritteitä :D Pahoittelut, jos ja kun käytän sanoja jotka saattaa kuumottaa jonkun korvia. Eli eilen pantiin ihan kunolla, ei siis mitään hyssyttelyä. Aamulla heräsin, tuntuu kuin jotain ylimääräistä, ihan kuin tamppooni olisi paikoillaan. Menin vessaan, alkkarit ihan veressä, pyyhin niin paperiin tuli joku klöntti, siis ei mikään pieni vaan ihan nyrkillinen tavaraa, en nyt alkanu kaivelemaan että mitä se oli, varmaan olis pitäny. Mulla tikkuillut alamahaa varmaan kolme viikkoa, tein taas viime kierrossa plussan mikä haalistui pois. Yhdet kunnon menkat olleet tuon toukokuun kkm jälkeen, viimeks oli taas tuhrua. Voiko olla että se viime kierron haalea plussa lötsähti tippua nyt vasta pois? Jos näin oli, toivottavasti kaikki kama tuli pihalle. Nyt tuhru vuotoa, ei mitään kököjä mukana. Nyt siis pitäisi olla kp13. Ärsyttää aivan suunnattomasti, jos meni harakoille tämä kierto.
 
  • Tykkää
Reactions: minttumar
minttumar onnea! Voi hyvin pahoin! :love::LOL: Kerrotko millä tuollainen raskautuminen onnistuu, kaikki likaiset yksityiskohdat, niin otan samat käyttöön :ROFLMAO: Voi hitsiläinen kuinka ihana asia! Nyt saa luvan mennä loppuun asti :love:

Mirrix tervetuloa saamaan vertaistukea. Mulla on kkm 3/2016. Tyhjennettiin lääkkeillä. Käskettiin odottaa yhdet menkat ja ne odotettiin, en halunnut ottaa riskejä. Mutta monille on sanottu, että voi heti yrittää. Kai se on lääkäristä kiinni. Mulle siis sanoi 2 lääkäriä ja terkka, että pitää odottaa. Siitä meni 3,5 kk niin tuli plussa mutta se oli ikävä kyllä kemiallinen. Ja sillä tiellä edelleen ollaan. Nyt sain ovisplussan kemiallisen jälkeen pongattua ja tänään on dpo3. Toiveet eivät ole korkealla, ikää on 37 v. ja kyllähän se vaan naisen elimistö vanhenee, ei siitä pääse mihinkään. Mulla on aika lapsettomuuspolille syyskuun lopussa. Sain lähetteen näin pian (marraskuussa jätin pillerit pois), kun ikää on paljon ja pari plussaa mennyt jo mönkään. Toivotaan että teillä päästäisiin pian iloitsemaan uudesta plussasta. Täällä voi purkaa rehellisesti tuntojaan, ymmärrystä ja tukea saa ihan varmasti. Kysy mitä vaan tulee mieleen, ei tarvi mitään hävetä.

sanzzes huh, kylläpäs täällä wanhuksen korvat alkoivat punoittamaan :LOL: Onpas ollut ihmeellinen juttu sulla. En osaa sanoa asiaan mitään muuta kuin että toivottavasti tämä kierto ei olis mennyt hukkaan.

Mulla on nännit ollut kipeenä ovisplussasta lähtien. Näin on ollut kerran aikaisemmin silloin, kun jätin pillerit pois. Silloin oli kyllä paljon kipeämmät. Mutta esim. eilen suihkussa piti katsoa miten siellä on, kun sen verran tuntui. Netin mukaan monella on nännit kipeät oviksen aikoihin ja jälkeen, joten siihen se varmasti liittyy.

Puuh, mää en laske päiviä, mutta hitsi kun aika kuluu hitaasti. Lopetan taas kerran käymisen täällä parin viikon ajaksi. Ei kyllä ole vieläkään toiveet korkealla, mutta oikeasti toivon salaa ihan hirveästi tältä kierrolta. Alas tullaan, korkealta ja lujaa.
 
  • Tykkää
Reactions: sanzzes
Minttumar, paljon onnea plussasta! Sanzzes, kuulostaa siltä, että kemiallinen tuli vasta nyt pois. Hyvä jos tuli kaikki pois kerralla.

Täällä oli ovis tai sitten ei. Testi oli pari päivää hituista vaille yhtä vahva kuin kontrolliviiva, joten enpä tiedä oliko riittävästi hormonia ovikseen. Varmuuden vuoksi kuitenkin hyödynnettiin se. :LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: minttumar
Juu..Ilmeisesti keho vanhenee.
Mulla on ennestäänitetty 3 lasta 19,17,15 vuotiaan. .Silloin aikanaan tärppäsi ensi yrittämällä ja raskaudet sujui ongelmitta.
Nyt 37 vuotiaana. .Vuosi yritystä takana ja rv9 tuli tää keskenmeno.. Tosin on eri mieskin kun aiemmissä raskauksissa.
Tällä uudella miehellä ei lapsia ennestään oo. Kyllähän pelko hiipii sisuksiin..että onnistuuko ollenkaan.. en mä kyllä mihinkään lapsettomuus hoitoihin jaksa lähteä..Mulla kuiteniin on kolme ihanaa lasta..mut harmittaa kyllä lujasti miehen puolesta..Jos häneltä isyys jäisi kokematta..Mun biologisen kellonI ikääntymisen vuoksi.
 
Tein eilen ja tänää ja emmä niissä mitään nää ainakaan testiajalla :(
Jättääks pc:t aina viivanpaikan näkyviin kuivuessaan?
Rätti housuissa ollu nyt kaks päivää menkkojen varalta jos ne taas yllättää.
Oon kyllä kummissani menkkojen myöhästymisestä! Oireet ei oo kadonnu minnekkään..
Onko kukaan kokeillu kohdunsuuta, millanen se yleensä on menkkojen lähestyessä?
Mä elän toivossa et oliskinki raskaana vaikkei testeissä vielä näykkää mitään. Eilen sain nimittäin samanlaisen naurukohtauksen ja siihen samaan syssyyn itkupurkaus, jollasen sain viimeks ollessani raskaana! Ja siis ihan kunnolla tuli itku samalla kun nauroin vielä. Itketti niin paljon et kurkkua ihan ahisti kun yritin pidätellä. OUTOO!
 
Kiitos onnitteluista! :love: Pahaa oloa ei oo nyt parina päivänä ollu juuri yhtään.. Toivotaan että palaisi!! 

Hymynaama95 Onnittelut plussasta!! :love:

Armadillo Tein eilen uuden, oli tummunut hiukan. :) Teen noita testejä varmaan tasavahvoihin viivoihin asti.. Se viime kierron kemiallinen kummittelee edelleen mielessä.. :unsure:

Hantta81 Miulla kohdunsuu ei-raskaana-kierrossa oviksen aikana pehmeä, sit kovenee ja just ennen menkkoja muuttuu taas pehmeeks. :)
 
Viimeksi muokattu:
Myöhään eilen illalla alko vuoto, eli loppu tää arpominen tällä erää taas :( Tänään ollu niin runsasta, et ei riittäny rätti työpäivän ajaks vaa piti jo paperia tunkee ettei reisiä pitkin valu. Hitto että ottaa taas aivoon!!
Tänään siis kp 1/28
 
  • Tykkää
Reactions: Fujin
Omanapa Viiva tänään 3h rakossa olleesta pissistä eilisestä huomattavasti tummentunut, ei kuitenkaan vielä samanvahvuinen kontrolliviivan kanssa. Tänään dpo 12.

Minut saa lisätä elokuussa plussanneisiin. Jään kuitenkin edelleen tähän ketjuun seurailemaan ja juttelemaan, ainakin niin pitkäksi aikaa jos (ja toivottavasti kun) ultrassa pienen elävänä nään sitten aikanaan. :love:
 
  • Tykkää
Reactions: Catharin ja Fujin
Armadillo En raaski ainakaan yksityiselle mennä, kun tänä syksynä niin paljon muuta rahanmenoa.. Omakotitalo ostettiin juuri ja nyt pitäs alkaa sitä remppailemaan. Ja kaksiosta kun muutetaan niin hiukan lisää tavaraakin saa ostaa ettei ihan tyhjältä talo jää näyttämään. :D Kunhan soitan neuvolaan niin yritän anella josko pääsisin kunnalliseen ultraan. Kiva olisi kyllä tietää jo ennen ekaa neuvolaa ja sykkeiden etsintää, onko siellä edes ketään.. Viimeksihän ekassa neuvolassa sykkeitä ei löytynyt, vaikka rv 10 oli neuvola. Jälkeenpäin sain tietää että vauvahan oli tuolloin jo lopettanut kehityksen, joten ei ihmekään ettei sykettä löytynyt.. :(
 
Lista päivitetty: ihanaa ihmiset! Oli tosi upeaa tulla lukemaan tätä ketjua pitkästä aikaa kun täällä oli vastassa plussIA, siis monikossa! Kunpa useammin sais vaan poistaa tuolta toiveilijoista nimiä ja lisätä et plussannut, plussannut, plussannut... Onnea ja halaus tasapuolisesti kaikille plussanneille :love: Jos listalta on unohtunut jotain niin hihkaiskaa uudestaan niin korjaan :)

Pahoittelut uusille. Tervetuloa joukkoon.

Useampi kuin yksi oli ilmoittanut kiertopäivät, eli lanseerasin ekan keskenmenoni ajalta tässä kuumeiluketjussa olleen käytännön, jossa ketjun aloittaja päivitti näitä kiertopäiviä ketjuun. Silloin lähes kaikki oli ilmoittaneet kiertopäivänsä eli vaan pastesi uudestaan sitä listaa päivitettynä, mutta nyt kun meitä on vielä vähän niin laitoin vaan uuden lisäkohdan etusivulle. Nimeä voi sitten muuttaa jos siltä tuntuu (koska kaikkihan me ollaan matkalla kohti plussaa, mutta en nyt vaan keksinyt mitään mahtavaa). Tän miinuspuolet on siinä, että kun piinapäivät alkaa kellä tahansa ketjussa niin itsekin on hermoraunio plus et jossain kohtaa saattaa unohtaa merkata omat päivänsä omaan kalenteriinsa kun käy liiaksi luottamaan tähän listaan :ROFLMAO:

:love::love:KIERROSSA KOHTI PLUSSAA:love::love:
Fujin__18/28-35
Pyllerölyllerö___kp 11/??
Hantta81___1/28

______________________________________________________

Omanapa: Voi ovuloimattomasti. Tänään olin kuin lapsi jouluaamuna kun posti kuljetti ne "en sit ainakaan rupee tikuttamaan" -tikut. Kepeät 60 ovistikkua ja 40(!!!) raskaustestiä.. En nyt osaa sanoa miten meni noin niinku omasta mielestä :LOL: No luonnollisesti dippasin heti molempiin, raskaustesti oli toki negatiivinen (kp kahdeksantoista krhm..) ja ovistestiinkin ilmestyi vaan hailura viiva. Jos siis ovis on jo mennyt enkä vaan oo sitä huomannut niin toivotaan, että siimahännät on löytäneet oikean osoitteen ja jos on vasta tulossa niin toivottavasti ilmoittaa itsestään pian.
 
  • Tykkää
Reactions: forester ja Jutska
Viime viikko meni raskauden osalta aika seesteisesti, kiitos tasaisen tappavasti läsnäolevan pahoinvoinnin (no en oksennellut, mutta huono ja heikko oli tuli heti jos oli parikin tuntia syömättä ja mitään ruokaa ei tehnyt mieli).

Eilen sitten heräsin lievään hartiakipuun ja illalla mies huomautti, etten ole tainnut olla niin pahoinvoiva. Tänään hartiakipu oli lisääntynyt, ja pahoinvointikin taas paljon lievempää kuin viime viikolla. Nyt on taas pelko persiissä. Mullahan on tuota hartiakipua ollut molemmissa spontaaneissa keskenmenoissa, eikä mulla muuten normaalisti kipeydy niska-hartiaseutu, joten liitän sen vahvasti keskenmenoihin.

Tänään olisi 9+0. Keskiviikkona olisi lääkäriaika :unsure:
 
Viime viikko meni raskauden osalta aika seesteisesti, kiitos tasaisen tappavasti läsnäolevan pahoinvoinnin (no en oksennellut, mutta huono ja heikko oli tuli heti jos oli parikin tuntia syömättä ja mitään ruokaa ei tehnyt mieli).

Eilen sitten heräsin lievään hartiakipuun ja illalla mies huomautti, etten ole tainnut olla niin pahoinvoiva. Tänään hartiakipu oli lisääntynyt, ja pahoinvointikin taas paljon lievempää kuin viime viikolla. Nyt on taas pelko persiissä. Mullahan on tuota hartiakipua ollut molemmissa spontaaneissa keskenmenoissa, eikä mulla muuten normaalisti kipeydy niska-hartiaseutu, joten liitän sen vahvasti keskenmenoihin.

Tänään olisi 9+0. Keskiviikkona olisi lääkäriaika :unsure:
Mun hyvällä ystävällä oli tosi voimakas hartiakipu just noilla viikoilla, mut ohi se vaan meni, nyt 6viikkoa jäljellä laskettuun aikaan. Toivottavasti myös sulla se on VAAN raskausoire. (y)
 
Hei kaikille!
Tuppaudun valitettavasti joukkoon mukaan, kun ei ole mennyt nyt tämä raskaus ihan putkeen ja alkaa pää hajota ilman vertaistukea...

Eli ikää olisi jo 34v. Ennestään meillä on 2v esikoinen, jota aikanaan ihan tekemällä tehtiin jokin aika. Nyt sitten tulinkin raskaaksi jo ennen virallista yrityksen aloittamista, mutta onni helposta raskautumisesta oli vain väliaikainen ja heinäkuussa rv:lla 8 todettiin tuulimuna, joka sitten lääkkeellisesti tyhjennettiin. No ollaan tässä kuukautisia odotettu, että pääsisi yrittämään uutta raskautta, kunnes kontrolli-hcg todettiin vähän liian korkeaksi. Oli alunperin 35000 ja 3 vkoa tyhjennyksestä 560. Eilen vielä kontrolloitiin reilu 4 vkoa tyhjennyksestä ja oli kyllä edelleen laskenut 150, mutta lääkäri halusi ultraan tarkistukseen. Juuri sieltä tulin ja sain lähetteen kaavintaan, kun ei ole kohtu tyhjentynyt. Ketuttaa ja itkettää ja vähän pelottaakin. Että nyt sitten odotellaan vielä kaavintaa ja sen jälkeen 4-6 vkoa jälleen kuukautisia ja sitten ehkä, jos kaikki on mennyt ok, niin päästään edes yrittämään uutta raskautta, joka tuurin tuntien ei taatusti saa alkuansa yhtä helposti kuin tämä yrittämättä tapahtunut.

Sori pitkä vuodatus :unsure::geek:

Onnea Minttumar ja Hymynaama95!!:):)
 

Yhteistyössä