keskenmenon jälkeen kuukautiset hukassa

  • Viestiketjun aloittaja pitkäänkestää :/
  • Ensimmäinen viesti
pitkäänkestää :/
Kuinka kauan kuukautisten alkamista keskenmenon jälkeen voi rauhassa odotella, ja jos ne eivät kohtuullisessa ajassa ala, niin mitä asialle voi tehdä?

Ja kuinka kauan raskaustesti näyttää positiivista keskenmenon jälkeen? Minulla näytti kolme viikkoa km jälkeen haaleaa plussaa, sen jälkeen en ole testannut.

Kiitos hyvästä palstasta
 
Hei!

Kiitos kysymyksestäsi.
Keskenmenon jälkeen kuukautiset alkavat yleensä kuukauden parin kuluessa, tämä on kuitenkin aika yksilöllistä. Samoin raskaustesti voi näyttää positiivista kuukauden ja ylikin keskenmenon jälkeen.Varsinkin jos tuntuu että testi näyttää pitkään plussaa ja kuukautiset eivät ala, kannattaa olla yhteydessä lääkäriin varmistaankseen, että keskenmeno on kunnolla tapahtunut. Keskenmenon jälkeen olisi aina hyvä olla seurannassa, juuri näiden em. asioiden takia.
Onnea yritykselle jatkossa!
 
Liana
Sain kuukausi sitten keskenmenon, vuotoa tuli todella runsaasti, mutta loppui samana päivänä.. Meni kaksi päivää ja kuukautiset alkoivat, olivat todella runsaat ja kestivät yli viikon.. Tilanne aika erikoinen mielestäni, siis että vuoto välillä loppui. Kyse oli siis aika alun keskenmenosta viikkoja n. 6..
 
Itsellä meni 12 viikkoa. Keskenmenon jälkeen tuli kyllä 8. viikon tienoilla vuotoa, mutta se oli erilaista kun tavalliset kuukautiset -- kesti yli viikon, ei kipuja ja koska olin lapsettomuuspuolella pääsin joka viikko km:n jälkeen ultraan jossa todettiin ettei ovulaatiosta ole merkkejä. Keskenmenoa seurannut ensimmäinen vuoto sattaa siis olla vielä tyhjennysvuotoa, ja varsinaiset menkat tulevat myöhemmin. Niitä tulee edeltää ovulaatio.
 

Yhteistyössä