keskenmenoko?

  • Viestiketjun aloittaja Ronja
  • Ensimmäinen viesti
Ronja
Rv 7 tuli kirkasta verta aivan yllättäen.. ei mitään kipuja, ei mitään, vaan verta housuihin.. Vuotoa kesti vain sen pienen hetken. Kolme päivää myöhemmin tein raskaustestin varmistaakseni, että en ole enää raskaana, mutta testi näytti vielä plussaa. Onkohan raskaus mennyt kesken vai olisiko vielä toivoa, että olisin edelleen raskaana?
Millaisia teidän keskenmenot ovat olleet?
 
Annmari76
Ei välttämättä kannata huolestua. ELi jos ei sulla kipujakaan ole ollut.
VOit varmuuden vuoksi soittaa neuvolaan ja kysyä.

Oman käsitykseni mukaan keskenmenon sattuessa (keskeytynyt keskenmeno) voi raskaustesti näyttää positiivista.

Mikäli siis vuotoa ei enää tule ja suurempia kipujakaan ei tule niin kaikki olisi mielestäni ok. Itselläni oli keskenmeno marraskuussa, noin viikon verran tuli rusehtavaa vuotoa ja sitten muuttui veriseksi ja tuli pari päivää, + kipuja + supistuksia. Oli mennyt kesken kaiketi hieman ennen rusehtavan vuodon alkamistai.

Mutta jos asia sinua huolestuttaa niin ota neuvolaasi yhteyttä =)

 
ronja
Kiitos vastauksista ja ehkä pienestä toivostakin, että kaikki olisi kunnossa.. Neuvolassa sanottiin vaan, että odotellaan.. Enhän mä voi vaan odotella, pakko saada tietää.. Varasinkin tänään yksityiselle gynegologille ajan ultraa varten, eli tänään selviää oonka raskaana vai en. Pelottaa valtavasti! Ei auta muu kuin toivoa, että ultrassa näkyisi pieni ihmisen alku..
 
Ronja
Noniin, nyt on käyty ultrassa ja tosiaankin kohdusta löytyi jotain.. Raskausviikkoihin nähden löytö ei ollut kuitenkaan normaali. Lääkäri epäili tuulimunaa :'( Ei suositellut kuitenkaan heti kaavintaa vaan ehdotti, että odotettaisiin viikko ja katsotaan sitten mikä on tilanne. Piinaava viikko siis edessä. Mistä moinen tuulimuna johtuu?
 

Yhteistyössä