Kesällä Helsingissä tyylikkäät ulkomaalaiset miehet marssii Suomi-miehen vieressä

  • Viestiketjun aloittaja helsingissä
  • Ensimmäinen viesti
"nuuh"
Mua oksettaa nää "huh kun hiki"-pukeutujat, esim kaupassa tai ravintolassa ollaan pelkissä uimahousuissa!!! Siis ihan speedoissa ja haistaan hieltä!! Naisilla samaa se että ollaan bikinien yläosa päällä syömässä ja on oikein jaksettu kiskoa shortsit jalkaan mutta jätetty vetskari niistäkin auki. Haloo??
 
"hmm"
kannattaisi varmaan ap:n käydä ulkomailla (muuallakin kuin joissain turistirysissä). yhtälailla muissakin maissa on niitä ei niin tyylikkäitä miehiä ja naisia. usein vain ne, jotka lähtevät reissaamaan vaihtoehtomatkakohteisiin, ovat itsestään huolta pitäviä, kokemuksia hakevia ihmisiä. niin ne suomalaiset, jotka lähtevät reissaamaan kuin ne ulkomaalaiset, jotka jostain syystä haluavat kokea sellaisenkin maan kuin suomen. :)
 
ap.
Ei muuten ollut tuo ap:n alempi kuva Helsingistä saati edes Suomesta napattu. Ei ole ulkomaalainen Helsingissä sen paremmin pukeutuva kuin kotimainenkaan.
No shit Sherlock, en ole koskaan väittänyt, että kuvat olisi mun ottamia Helsingistä. Ne olivat ESIMERKKEJÄ, kai jokainen se tajuaa.

Kyllä ulkomaisten turistien ja maalaisten välillä ero on kuin yö ja päivä.
 
Horo
Otsikon ja aloituspostin välillä on siinä mielessä ristiriita, että otsikossa jälleen kerran haukutaan suomalaista miestä. Kuitenkin ensimmäisessä viestissä kuvassa on myös suomalainen nainen ruman näköisenä ja toisessa viestissä molemmat ovat ulkomaalaisia - myös nainen.

Kun kerran suomalaisia miehiä tykätään haukkua niin haukutaan naisiakin. Kaupungilla on nähnyt pitkin kesää suomalaisia naisia niin lyhyissä shortseissa, että ahteri vilkkuu. Yhtään ulkomaalaista naista en ole nähnyt microshortseissa. Ulkomaalaisten naisten silmissä hämmennystä onkin herättänyt suomalaisten naisten tapa olla puolialasti heti kun lämpötila ylittää 15 °C.
 
esteetikko
Näkeekö missään muualla maailmassa yhdistelmää puoleen kannikkaan yltävä paita + sukkahousumateriaalista valmistetut "leggingsit"? Tänään taas meinas verkkokalvot palaa. :X

Mutta yhtään enempää ei tosin ilahduta silmää ne miesten "pallopaidatkaan", tai sandaaleista vilkkuvat likaiset tennissukat.
 
"vvv"
Joo, totta. Jos on suomalaisissa miehissä huonosti pukeutuvia, niin on naisissakin. On niitä naisia, jotka pukeutuu tosi tätimäisesti tai sitten ei yhtään välitä, mihin pukeutuu. Sitten näin kesäisin on tosiaan ollut niitä puolialastomia, joiden pakarat on näkyvillä, kun shortsit on liian lyhyet. Mun mielestä molemmat tyylit ei kuulu yleisille paikoille.
 

Yhteistyössä