Kesäkuiset 2023

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Onko teillä paino muuttunut raskausaikana? Mulla oli laskenut -5kg kuukaudessa. Edelleen kyllä olen todella pahoinvoiva
Kunhan nyt pääsen toiselle neuvolakäynnille ens viikolla, ni sit tiiän. Ainut, että miulla painoon vaikuttaa raskauden lisäks myös pahoinvointi (ei onneks juuri enää) ja kilpirauhaslääkitys. Jännä nähdä mitä paino on nyt. Meillä ei oo ikinä ollu kotona vaakaa, kun en oo painosta juurikaan kiinnostunu, mut nyt on mielenkiintosta saada tietää :).
 
  • Tykkää
Reactions: jekkis87
Mitäs tänne kuuluu? 😊 Me käytiin eilen yksityisellä ultrassa ja siellä selvisi että meille tulee toinen poika 😍 Saadaan vähän tasoitusta tyttöjengiin 🤭 Kaikki oli muutenkin kuten piti ja viikkoja nyt 16+1.

Täällä pompsahti mahakin jo näkyviin ja liitoskivut alkaneet vaivata myös. Liikkeitä en vieläkään tunne mutta aktiivinen pieni siellä masussa elelee 😍 Istukka osittain edessä.
 
Mitäs tänne kuuluu? Me käytiin eilen yksityisellä ultrassa ja siellä selvisi että meille tulee toinen poika Saadaan vähän tasoitusta tyttöjengiin Kaikki oli muutenkin kuten piti ja viikkoja nyt 16+1.

Täällä pompsahti mahakin jo näkyviin ja liitoskivut alkaneet vaivata myös. Liikkeitä en vieläkään tunne mutta aktiivinen pieni siellä masussa elelee Istukka osittain edessä.
Paljon onnea hyvistä uutisista! ❤

Tänne ei mitään erikoista. Pahoinvointi loppunut ja väsymyskin painaa enää erittäin harvoin ☺. Viikot tuntuu menevän liiankin nopeesti.
 

Yhteistyössä