kertokaas nyt vinkkejä marsipaanista...

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja lemmenlaiva
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
L

lemmenlaiva

Vieras
siis miten mä saan sen helpoiten kaulittua? kannattaako marsipaania pitää huoneenlämmössä vai jääkaapissa ennen kaulitsemsita? tarkotus olis tehdä marsipaanista kakun päälinen kokonaan ja transformes ukon logo toisella värillä.
minkäs verran sen marsipaanin alle täytyy kermavaahtoa laittaa jotta pysyy?

säilytetäänkös avattu marsipaani pötkö jääkaapissa vai huoneenlämmössä?? laitoin pötkön ympärille elmukelmun ja muovipussiin... ja jääkaappiin. teinkö oikein??
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä tekisin vaahtokarkkitaikinaa, helpompi käsitellä kuin marsipaani ja pysyy hyvänä.

ihan totta... hitsi! nyt mää en oikein tiijä mitä tekis. kai huomenna mentävä kauppaa ja ostettava vaahtokarkkeja.

 

Yhteistyössä