Kertokaas kmn kokeneet miten alkoi?Ahdistaa...

Mulla on nyt koko raskauden ajan ollut verenvuotoa... Nyt vkolla 6+3 mennään... Eilen ultrassa näkyi sikiö ja sillä myös pieni sydän läpätti. Illalla alkoi kuitenkin taas verenvuoto, joka siis ihan verta eikä mitään ruskeaa tuhrua. Nyt mietityttää että onko teillä jotka olette keskenmenon kokeneet ollut tuota vuotoa koko alkuraskauden vai alkoiko keskenmeno ihan selkeästi yhtäkkiä? Ärsyttää tämä jatkuva pelossa eläminen ja epävarmuus... :'(
 
Miten mulle on osunut silmiin montakin tositarinaa, joissa on ollut vuotoa raskauden aikana, mutta kaikki on aina kääntynyt hyvin päin =) Toivon, että sinäkin saat vielä kertoa ihan samanlaisen tositarinan muille =)
Oma varhainen km alkoi kirkkaana vuotona kamalilla "menkka"kivuilla ja jatkui viikon samanlaisena, pikkasen pienemmillä kivuilla tosin. Vuodon alkaessa ultrattiin ja otettiin raskaushormonit (88 eli todella alhainen luku). Ultrassa ei näkynyt mitään, vain joku pussi (vai mikä se on) toisessa munasarjassa (vai missä se nyt oli). Se joku sellainen, joka alkaa kehittyä, kun raskaus alkaa. Mutta kohdussa ei näkynyt yhtään mitään.
 
Torstaina todettiin keskeytynyt km viikolla 7+3, vaikka olinkin jo viikolla 10+5!! No, sitten illalla alkoi vuoto ja kamala kipu, niin kamalasta kivusta en ole ollut aikaisemmin tietoinenkaan, oksensin ja pyörryin. Eilen oli kaavinta ja kivut loppui siihen.
 

Yhteistyössä